REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierii locali, nemulţumiţi de numărul de proiecte de pe ordinea de zi. Primarul îi anunţă că vor fi din ce în ce mai multe

Consilierii locali, nemulţumiţi de numărul de proiecte de pe ordinea de zi. Primarul îi anunţă că vor fi din ce în ce mai multe

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:00 294

Ședința de Consiliu Local Municipal din 25 aprilie a.c. a fost una amplă, plină de evenimente, fiind pe ordinea de zi peste 60 de proiecte de hotărâre. Edilul Constanței, Decebal Făgădău, a spus că o să fie din ce în ce mai multe de la o lună la cealaltă, în ciuda nemulțumirilor anumitor consilieri cu privire la numărul de puncte. 27 de consilieri au fost prezenți.

„Astăzi a avut loc ședința Consiliului Local Municipal. I-am convocat pe consilieri în ședință, am înțeles că iarăși au fost prea multe proiecte de hotărâri și că nu au putut să le parcurgă pe toate. Asta e. Promit că vom avea din ce în ce mai multe, nu din ce în ce mai puține. Am retras câteva din proiecte tocmai pentru a mă asigura că parcurgem absolut toate procedurile legale de transparență decizională. Avem unele vești bune, unele vești mai puțin bune, dar pentru câțiva dintre constănțeni”, a spus edilul în deschiderea conferinței de presă.

A ținut să laude CS Farul, unde au fost premiați sportivi pentru performanțele aduse orașului, chiar dacă bugetul lor nu este unul tocmai îmbucurător.

„Am avut premierea sportivelor de la CS Farul, care ne fac an de an surprize plăcute, cu toate că nu trece prin cele mai bune momente bugetare”, a punctat primarul.

De asemenea, la fiecare ședință se intonează imnul Dobrogei, dar și al României. „Aș vrea să remarc faptul că am început ședința cu intonarea imnului Dobrogei și a imnului național și aș vrea să devină o obișnuință. M-am simțit foarte bine pentru că așa trebuie să fim la noi acasă”, a mai spus Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nicu rosu si-a pus sluga la Comentat, primul comentariu, asa prostie mai rar, ma rog, doar in psd
0
0
vor fi din ce in ce mai multe proiecte? dar pe cand si mai multe realizari ......... n-a facut nimic, dar a avut foarte multe proiecte, e de apreciat ca a avut intentie, dar nu i-a dat mana sa faca ce si-a propus. CAZINOUL sta sa cada.............
4
1
domnule primar, unele blocuri din cartierul de tineri din baba novac nu are nici acum date locurile de parcare, oare stiti asta?au trecut trei ani de la promisiune si...nimic, ce fac angajatii dumneavoastra din Primarie?
3
3
Tu, asta de sub mine! Ai fost la scoala? Eu nu cred avand in vedere ca ai scris duoamne in loc de doamne. si nu este prima data cand o comiti, cred ca esti postac de profesie, din acela...prost!
2
7
Degeaba are proiecte ca nu se face nici10 % --ex parcul primariei nici acum nu e gata
7
2
Duoamnele din foto au asa niste fatzuci care amintesc de scoala generala cand eleve toante apelau la fitzuici pt copiat dar pt ca erau toante copiau gresit.Cand soseau lucrarile profesorii le spuneau ca raspunsurile lor nu erau pt subiectele date si privirea toantelor era fixa asa ca a alora trei din foto.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614