REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Consilierul județean Bola: În localitatea unde se fură până și camerele de supraveghere, primarul PSD e mut

Consilierul județean Bola: În localitatea unde se fură până și camerele de supraveghere, primarul PSD e mut

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:11 422

Bogdan Bola

Consilierul județean liberal Bogdan Bola, împreună cu grupul consilierilor locali ai Partidului Național Liberal din comuna Gârliciu, sesizează opinia publică cu privire la abuzurile grave care se petrec în localitate atât pe străzi, cât și la nivelul primăriei. Aceștia reclamă faptul că primarul comunei Gârliciu, social-democratul Constantin Cimpoiașu, nu răspunde solicitărilor consilierilor locali și ignoră total problemele grave cu care se confruntă cetățenii, precum infracționalitatea ridicată.

„Comuna Gârliciu este proverbialul sat fără câini din județul Constanța. Un singur polițist cu ture de opt ore nu poate face față valului de infracțiuni, furturi sau tâlhării din localitate. În tot acest timp, primarul PSD refuză să aibă orice fel de dialog cu consilierii Partidului Național Liberal. Hoții fură nestingheriți până și camerele de supraveghere, în timp ce primarul tace. S-au înregistrat furturi inclusiv din școală, de unde au dispărut două generatoare de curent. Situația este foarte gravă”, declară consilierul județean liberal Bogdan Bola.

Consilierul PNL este de părere că „din atitudinea primarului Constantin Cimpoiașu reiese că este sătul de această funcție. Pe undeva este de înțeles după cinci mandate în care comuna a fost menținută în hoție și sărăcie. Cum probabil demisia de onoare este un gest de negândit pentru primar, atât eu, cât și grupul consilierilor locali PNL îi reamintim că trebuie să ne pună la dispoziție datele și documentele cerute, conform legii”.

La rândul său, președintele organizației locale PNL Gârliciu, consilierul local Iulian Șerban, amintește că a cerut primarului să pună la dispoziția consilierilor locali, conform legii, raportul întocmit de Curtea de Conturi după controlul efectuat la Primăria Gârliciu. „Știm că primarul Constantin Cimpoiașu a fost amendat cu 10.000 de lei după vizita celor de la Curtea de Conturi. Bugetul nu este atât de mare încât să îl dăm pe amenzi. Alte solicitări pe care le-am înregistrat la primărie țin de situația teribilă a infracționalității din comună. Vrem, atât noi cât și locuitorii din Gârliciu, să știm ce a făcut acest primar pentru a suplini deficitul imens de forțe de ordine din localitate? Mai vrem să știm câți asistați sociali se află în sarcina primăriei la acest moment și cu cât a crescut acest număr în ultimele opt luni. Parcă vorbim cu pereții. Primarul trebuie să realizeze că nu se află pe propria feudă și că trebuie să respecte în același timp legea și bunul-simț”, afirmă președintele PNL Gârliciu, Șerban Iulian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cuculet a ajuns sa vorbeasca ca un om bare, BRAVO!
1
0
Primaru din Garliciu da preferential ajutor social la toti boschetarii,hotii ca doar ei il sustin pe cimoiesu si bineinteles si el ii sustine .Este coma inde gunoiul este aruncat pe ulita unde cei cu ajutor social ditamai borbatii vanjosi apti de munca stau la mana intinse in carciuma si nevestele lor tin gospodaria ...rusine acestui primar psdist .
1
2
Il vad periodic la fetitele de pe centura. A ajuns chiar subiect de glume....
5
1
Ia te uita, Putza Mica a ajuns sa emita judecati de valoare. Ramane totusi cel mai bun client al fetelor, atat din punct de vedere pret, cat mai ales al duratei serviciului.
8
1
Acest maimutzoi de Bogdan e un tip care practica la greu traficul de influenta, santajul, si totul sub umbrela lui Tatutzu, mare sef la ITM. Ne-am saturat de aceasta familie spagara, noi, inspectorii de la ITM!
8
1
La cate firme din judetul Constanta sunteti salariti?...Va intreb doar asa sa afle si tara asta cat furati voi de la societatile din judet,Bola Eugen si Bola Bogdan...Si cam ce salarii imputite aveti voi jegosilor !
11
1
de la 14:16 D'apai duoamna draga,de unde sa mai sti cu cine seamana daca ai ciufulit barzoiul fara sa tii pe caiet randuiala.Iaca pozna facuta,il sacapasi din ograda pe bola care inca nu stiti daca a sarit gardul sau a trecut pe sub el ca sa devina consilier.
6
0
stati lenestita duamna naveti nicio vina samana cu tacso
4
0
Bola. E-Bola.
7
0
Imi e rusine de acest Pacala de baiat al meu....pacat , nush cu cine seamana asa bou si tzaran . Deci va rog nu il injurati de mama ca eu nu am nici o vina. E vina naturii.
6
1
Da duomnule consilier,se fura si cabina paznicului cu tot cu paznic.O fi buna la casa omului ca generatoarele alea furate.Mai stii ce creativi pot fi hotii!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212