REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Consilierul judeţean George Niculescu doreşte să facă politică de la centru: ce spune despre eventualul candidat la Primăria Constanţa

Consilierul judeţean George Niculescu doreşte să facă politică de la centru: ce spune despre eventualul candidat la Primăria Constanţa

Replica API 1 mai 2018 | 00:00 331

Consilierul județean liberal George Niculescu a postat în urmă cu câteva zile pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu traficul foarte aglomerat din municipiul Constanța. Dar postarea face parte dintr-o serie mai amplă, prin care consilierul alături de colegii săi vor încerca să remedieze problema traficului, însă proiectele concrete vor fi prezentate la o dată ulterioară.

„Va exista un demers, dar nu numai în ceea ce privește traficul din Constanța. O să urmeze o serie de postări pentru a atrage atenția asupra lucrurilor, după părerea mea și a Partidului Național Liberal, nu merg cum trebuie, cum ar trebui să meargă în orașul nostru. Sunt vizibile cu ochiul liber. Toate vor fi concretizate într-un demers politic de toți colegii”, a spus George Niculescu.

Consilierul județean este mult mai interesant de un domeniu care pare să fie viitorul energiei – vorbim aici de cea regenerabilă. În 2016 a candidat pentru un loc în Parlament, iar în 2020 dorește să repete isprava. Asta pentru că dorește foarte mult să se implice în politica centrală, George Niculescu nu dorește să se implice mai departe în administrația locală. Întrebat dacă dorește să candideze la primărie, acesta a spus că și-ar dori mai mult să facă politică, în viitor, din Parlament.

„Nu o să candidez la primărie. Este mult prea prematur. Mai mult mă preocupă politica centrală. De asta am și candidat la Camera Deputaților în 2016. Administrația locală este importantă, dar nu se află pe agenda mea de politician. O să încerc să mai obțin o candidatură la Parlament pentru alegerile din 2020. Interesele îmi sunt în domeniile energiei. Eu particip la toate comisiile din cadrul Parlamentului, unde se discută de energie regenerabilă. De asta cred că am mai multă experiență acolo. Fac și un MBA în domeniul acesta”, a mai punctat consilierul județean.

Privind un posibil candidat pentru Primăria Constanța, liberalii încă nu au identificat un potențial candidat, însă surse din partid încă vorbesc de faptul că varianta logică ar fi să fie președintele de partid fruntaș.

„Nu am identificat încă acel candidat, iar PNL va face o nominalizare în urma unei cercetări sociologice”, a mai spus George Niculescu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om deosebit. Felicitari! Iti tinem pumnii.
2
0
Aceasta Cocota masculina este doar o borfa politica! Un maritat fara de valoare ridicat de banii tatalui socru! Putin, foarte putin! Mushcina a simtit din timp foamea PNL prostul asta inca mai spera la functii! Cacanarule ia-ti concediu de maternitate. Sar si aia sunt bani pierduti!
4
0
Un baiat pe care-l recomanda cea mai mare calitate a sa....profesia de ginere.
4
0
in ce tara traim! de la vandut huse de telefon se vrea in camera deputatilor ! doamne fereste!!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272