REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consilierul judeţean Goidea, înlocuit din ATOP. Îl "pedepseşte" PMP Constanţa?

Consilierul judeţean Goidea, înlocuit din ATOP. Îl "pedepseşte" PMP Constanţa?

Replica API 10 februarie 2018 | 00:12 477

Florin Goidea, sursa foto: Facebook

Consilierii judeţeni constănţeni sunt convocaţi în şedinţă în data de 14 februarie, pe ordinea de zi figurând, printre altele, şi o modificare la nivelul ATOP.

ATOP este Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, „organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică” al cărui scop ar fi „organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează. Scopul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică”.

Modificarea la care facem referire este următoarea: consilierul judeţean PMP Florin Goidea urmează să fie înlocuit din componenţa ATOP, locul lui urmând să fie luat, din câte se pare, de Daniel Turcu (PMP).

Chestionat de "Replica" de Constanţa cu privire la acest aspect, Florin Goidea a declarat: "Cât am fost în ATOP mi-am făcut cu brio datoria, acum poate vor şi alţii să muncească. Va hotărî domnul Palaz (Claudiu Palaz - preşedinte PMP Constanţa). PMP are un post în ATOP”.

Însă, există persoane care comentează că, de fapt, Goidea este "sancţionat" prin acest gest de partid, întrucât ar fi devenit... "prea apropiat de Vergil Chiţac (fostul senator PNL, în prezent independent)". Goidea însă respinge varianta: "Sunt apropiat de domnul parlamentar Robert Turcescu (PMP). Cu Chiţac, e adevărat, am fost coleg ;i ne respectăm".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fii domnule mai incisiv ca replica suge tot.
1
0
Un comunist vechi imbracat in straie by Oana Turcescu
3
1
Aveati un membru integru si pe acesta il maziliti ...dealtfel ,asa ati dizolvat si organizatia de tineret .
7
1
hodorogu asta e consilier judetean? Doamne fereste...
2
6
La directia de paza au angajat in ianuarie 100 de persoane ilegalpeste numarul stabilit prin hotararea d e cjc de 150. au dat contractele la zip centrul de transfuzii biblioteca judeteana delfinariu.
4
0
Pacat! Un om integru...ciolanistii sunt agreati de fapt in orice partid!
6
1
Fratele meu, de unde l-ati adus pe asta? Zici ca e scos dintr-o sedinta PCR..
7
2
Ce mecla de benzinar are! A fost militian?
4
3
de ce dracu promovati toti hodorogii ?
3
2
goidea nu prea stie el politica dar este un om de cuvant si responsabil.Greseala lui ar fi ca a inghitit tot cei arunca palaz si acum plateste.Oricum pun pariu ca pana-n toamna va fi exclus din partid
6
2
Domnule Palaz cat timp va mai dati de dreapta votand mereu cu stanga? Putina verticalitate se poate va rugam!
9
2
Cine e hamti-damti asta de faceti o stire cu el?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108