REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Consilierul local, COSTIN RĂSĂUȚEANU, acuză PRIMĂRIA că a lăsat orașul fără căldură

Consilierul local, COSTIN RĂSĂUȚEANU, acuză PRIMĂRIA că a lăsat orașul fără căldură

Replica API 14 decembrie 2020 | 23:58 2066

Într-o postare publică, consilierul local din partea Partidului Social Democrat și fost viceprimar al municipiului Constanța, acuză Primăria că a lăsat orașul fără căldură. De asemenea, acesta îl ceartă pe primarul orașului, Vergil Chițac, pentru neimplicarea în problema apei calde și a căldurii, în ciuda faptului că, timp de 4 ani de zile, cât a fost viceprimar al orașului, nu a făcut nimic vizibil pentru a rezolva problema RADET.

După ce 4 ani de zile nu a făcut nimic vizibil pentru a remedia problema RADET, Costin Răsăuțeanu, a ieșit public cu acuzații către primarul Constanței, Vergil Chițac.

,,Domnule Chițac, la dumneavoastră acasă este cald, nu-i așa? Ce vă spune conștiința? Sunteți la curent cu faptul ca ați lăsat fără căldură Spitalul Clinic de Boli Infecțioase care tratează sute de pacienți în aceste momente? Cum vă simțiți acum, când încălcați promisiuni? Așa ați promis în campanie, că aveți soluții. Se pare că ați mințit! Am așteptat cu decență să rezolvați această criză a avariilor. Se pare că nu sunteți în stare să le gestionați! Nu vă mai bateți joc de constănțeni!

Administrația locală Ovanesian - Chițac bâjbâie prin întuneric și lasă constănțenii în frig! Nu îi mai jigniți pe constănțeni pe rețelele de socializare! Zeci de mii de constănțeni suportă acum incompetența unor politicieni care ar fi trebuit să gestioneze profesionist și asumat această criză. Solicit o anchetă urgentă! Nu cumva vă este teamă? Nu cumva ați obosit? Fiți curajos și asumați-vă, fiți pe teren, legați-vă șireturile și suflecați- vă mânecile, arătați că vă pasă, fiți prezent la greu! Așa face un primar responsabil! Mergeți către guvern! Sau... nici de data asta guvernul nu este capabil decât de scuze și de arătat cu degetul.

Să vă aduc aminte că în 2019 PNL a votat împotriva proiectului privind modernizarea rețelei de transport și distribuție a energiei termice? Vă îndemn să vă ridicați din fotoliul confortabil, domnule primar ! Ca cetățean, vreau să văd reacție, vreau să văd implicare. Dar nu, este doar tăcere și indiferență! Atitudinea dumneavoastră este Rece și Indiferentă domnule primar, așa cum este temperatura din casele constănțenilor. Fac apel la găsire de soluții! De urgență! Familiile constănțene au nevoie de noi!” a declarat Costin Răsăuțeanu.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai prins glas ridicol curajos?? Unde ai fost tinichea rosie....ca nu te cunostea nimeni in oras, nu stiam ca ne esti Vice pana cu 1 luna inainte de alegeri...asta e halul in care ti-ai facut remarcata si cunoscuta prezenta..tu si seful tau penibil..NEICA NIMENI !! ASTA ESTI!! n om aveam mare drag de Chitat dar tie, urma maronie ce esti, nu o sa ti simta nimeni lipsa; FANTOMA de VICE ce esti...
2
0
Ce tupeu ai. Nu-ti este rusine? Voi ce ati facut?
6
0
ia spune tu muila lesedista cum furati banii si nu faceatinimic?ii spargeati pe salarii imense si spagi?in 30 de ani nu s.a schimbat o geava si acum ai scos capul,plavane?
6
0
Rasauteanu e cel mai prost din curtea scolii.
6
0
Aceasta fantoma care a tacut malc timp de 4 ani, cat a fost viceprimar, are tupeul sa vorbeasca. Normal, este mai usor sa arunci cu rahat acum, cand apar problemele lasate de el si gasca de borfasi din primarie. Nu iti este rusine, mai nesimtitule? Crezi ca suntem prosti! Dispari, asa cum ai facut-o atata timp! Vine si momentul platii, stati linistiti! Ati distrus orasul asta cu toate marlaniile voastre! La gunoi!
12
0
nu am avut problem cu caldura. cu mici exceptii. liberalii sunt pusi pe luat, nu pe dat subventii la populatie. de aici vine problema. de la subventii. nu din partea tehnica.
0
9
Asta e beat sau prost ?
15
1
La mine acasa este cald, ca am rezolvat problemele de-a lungul anului. Voi psd-isti imputiti , cat timp a-ti condus orasul de ce nu a-ti rezolvat problemele cu conductele RADET? Cat ai fost viceprimar , de cate ori te-ai dus la sediu radet sa vezi despre ce este vorba? Nu-ti este rusine mai lingaule sa vorbesti tu, un neica nimeni in orasul asta?Ce ai rezolvat cat timp ai fost viceprimar, boschetarule notoriu, jegosule de om si caracter,lingaule? A stiut cineva de tine ce functie ocupi?ce obligatii ai? Sa-ti fie rusine jegosule ca ai inceput sa vorbesti tu esti penibil gayule. A-ti distrus cta
15
1
Oligofren si gay ...restu o nulitate acest specimen
14
0
Lache flausat asta, mai bine ar tacea. Cat de penibil este incapabilul asta!!
17
1
Pe bune, omul asta a fost viceprimar la Constanta 4 ani ? Nu am auzit de el desi sunt constantean get-beget de mai bine de 50 de ani !!!!! Cum nu am auzit de Mazare.Fagadau,Chitac,Stroe,etc.pana nu au intrat in politica si au ocupat vremelnic functii din care s-au imbogatit !!!
15
0
asta-i zdravan la cap ? sau ne crede imecili
16
1
Tocmai ei pesedeii au falimentat sistemul de incalzire din Constanta. Si culmea niciun organ nu a facut anchete despre cum a cheltuit radetu si pesedeu banii datorati care puteau sa fie investiti in modernizare. Tupeu de pesedist crescut de mazare si ai lui.
20
0
Un poponar devenit brusc vocal.
17
1
rasauteanule taci dracu.
19
2
carnatu asta si gasca lui de derbedei ce au condus orasul 20 de ani, ce plm au facut? astea sunt consecintele dezastrului lasat de mascarici.
25
1
Bai tampitule ,astai mostenirea lasata de Fagadau
24
1
coruptiaucide
10
4
Ce a facut lache asta pentru ct ,ca sa isi dea cu parerea ? Sefului lui mazare zicea ca face cet nou prin 2014.Mai asteptati pana va face mazare cet sau puneti-va centrale de apartament, ca radetu mai are maxim 2 ani pana dispare.
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272