REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Consilierul local Mihaela Andrei, alături de Emil Boc la un eveniment desfășurat la Cluj

Consilierul local Mihaela Andrei, alături de Emil Boc la un eveniment desfășurat la Cluj

Replica API 6 martie 2020 | 10:54 1204

Mihaela Andrei

Consilierul local PNL, Mihaela Andrei, participă, zilele acestea, la un eveniment la Cluj, alături de primarul Emil Boc. Este vorba despre forumul startup cities, eveniment la care participă și comisarul european Mariya Gabriel - Comisar European pentru Inovație, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret.

Mihaela Andrei, Emil Boc

„Particip zilele acestea la forumul startup cities la Cluj Napoca având ca invitati pe primarul Emil Boc si comisarul european Mariya Gabriel - Comisar European pentru Inovație, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret (foto). Programul Orizont Europa începând cu anul 2021 reprezintă o nouă abordare strategică și îsi propune să se concentreze pe problemele cele mai importante ale societății: adaptarea la schimbările climatice, orașe inteligente, mobilitate urbană, cercetare si inovație. Unul din proiectele pilot care va fi implementat de Uniunea Europeană în domeniul cercetării si educației este acela de acordare de burse tinerilor cercetători din păcate însă, cu o condiție, sa desfășoare munca de cercetare în orașul lor. Ma întrebam unde sa facă talentele noastre munca de cercetare în Constanța?

Administrația de la Constanța de atâția ani, nu a făcut niciodată nimic pentru cercetare, nu a venit cu nimic în sprijinul talentelor noastre. Cuvinte precum cercetare, inovare, dezvoltare și crearea de locuri de munca noi au fost străine de administrația noastră de la Constanța de 20 de ani.

Sunt convinsă ca orașul nostru, care are un potențial extraordinar, se va reinventa din iunie 2020 cu o administrație liberală“, a precizat consilierul local municipal, Mihaela Andrei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212