REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Consilierul municipal Mihaela Andrei, prezentă la deschiderea noului an școlar la Școala Ion Jalea

Consilierul municipal Mihaela Andrei, prezentă la deschiderea noului an școlar la Școala Ion Jalea

Replica API 5 septembrie 2022 | 00:00 1365

Mihaela Andrei,consilier municipal PNL, a participat la deschiderea noului an școlar la Școala Ion Jalea din Constanța. Consilierul a ținut un discurs emoționant.

“Astazi, vă vorbesc din calitatea mea de consilier municipal, de membru în Consiliul de ADM dar și din cea mai frumoasa calitate a mea, aceea de mamă. Vreau sa vă urez în primul rând să aveți Un An Școlar fericit! Consider că fericirea este fundamentul succesului omului în viață. Să veniți la școală zâmbind, curioși, curajoși, entuziasmați de lucrurile noi ce le veți învața în fiecare zi. Este in regulă să nu vă placă toate materiile! Școala pune la dispoziție o mare de informații, din punctul meu de vedere, nu pentru că trebuie să o absorbim pe toată, ci pentru a avea posibilitatea de a alege, de a (ne) descoperi și de a explora acolo unde suntem buni, ce ne place, ce ne-am dori să facem, cum ne-am dori să arate viața noastră când vom crește. Dragi părinți, puneți in ghiozdanul copiilor dumneavoastră, în fiecare zi, toleranța, răbdarea, sprijinul, aprecierea, bunătatea, respectul față de personalitatea lui fragilă și nu critica, presiunea și propria anxietate. Este important ca cei mici să știe ca dragostea părinților nu este condiționata de rezultatele la teste.

Îmbrățișați-vă copiii necondiționat, lăudați-i pentru efortul lor, chiar și doar pe acela de a-și pune ghiozdănelul în spate și că merge la școală. Bravo! Sunt mândră/mândru de tine! Iar pe profesori, care au cea mai importantă meserie din lume și o uriașă responsabilitate în viața acestor minunați copii, îi îndemn să așterne in caietele lor: încurajare, suport, laudă. Chiar și atunci când un elev nu a scris prea multe sau deloc, să le spuneți: “mă bucură ca ai avut curajul sa vii astăzi la școală, chiar dacă nu ai învățat lecția, sunt convinsă ca data viitoare vei putea mai mult.” Și sunt convinsă ca așa va fi. Critica, cearta arată un dezechilibru care se transmite copilului și scoala nu este despre asta. Rolul profesorului nu se reduce doar la educația de la catedră ci este pentru formarea omului responsabil pentru a se conduce singur pe calea binelui, adevărului, a dreptății și a frumosului. Dragi copii, părinți si dascăli eu sunt Mihaela Andrei consilier municipal si va asigur de tot suportul meu pe parcursul anului școlar. Și nu uitați să zâmbiți in fiecare zi. Meritați! Mult succes în noul an școlar!”, a spsu Mihaela Andrei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gest semnificativ: cu curul spre oameni. Asta e PNLul. Nimic de adaugat, doar ca ar trebui tratati la fel...
0
1
Va bucurati la asta de 10 lei dar pe mana ei strazile si orasul sunt la pamant! Foarte bine sa o ridicati dar dupa sa nu va intrebati de ce mergeti la doctor la bucuresti sau la facultate pe afara! Jale de Jale - promovati o toanta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272