REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierul primarului Făgădău, în curând preşedinte al Consiliului de Administraţie de la RAEDPP

Consilierul primarului Făgădău, în curând preşedinte al Consiliului de Administraţie de la RAEDPP

Replica API 24 iulie 2019 | 20:28 855

Consilierii locali municipali vor fi convocaţi de primarul Decebal Făgădău în şedinţă, la sfârşitul acestei luni, pe ordinea de zi figurând şi aprobarea noului Consiliu de Administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat.

Membrii C.A., selectaţi cu respectarea prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, modificată prin Legea 111/2016, şi a normelor de aplicare aprobate prin HG 722/2016, sunt: Florin Gheorghe, Dan Dobrescu, Sorin Lucian Ionescu şi Solom Cristian, în timp ce supleanţii selectaţi sunt Nelu Damian şi Ionuţ Fântână.

Conform surselor noastre, preşedintele Consiliului de Administraţie ar urma să fie, după îndeplinirea tuturor formalităţilor, Dan Dobrescu – consilierul primarului Decebal Făgădău. Desemnarea preşedintelui are loc după şedinţa în care este validat, prin votul consilierilor, acest C.A. Membrii C.A. sunt cei care votează preşedintele.

Cine este Dan Dobrescu - CLICK pe imagini, pentru a consulta ce studii are şi unde a lucrat (printre altele, a fost şi administrator al Five Star Holding - Brick):

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ne pleaca tinerii din tara. Din cauzs ca acolo au mai multe sanse
1
0
Mare socoteala. A lucrat la Brik. Parca a lucrat la Banca Mondiala.
4
0
Baiatul asta nu are ce sfaturi sa ii dea nici unui mecanic cu 20 de ani vechime de ingineri sau contabili nu mai vorbesc.Puneti ma desteptilor oameni cu experienta in functii de conducere nu toti agarici sau pitipoancele care habar nu au de meserie dar sunt viitorul de aur al partidelor.Oare dece au plecat meseriasi din Romania ?.
4
0
Domnu nu va lasati invis. Oameni rai tot sunt.
0
5
Vrem schimbare, vrem tineri, dar le taiem aripile.
1
4
Hai sa dam o sansa. Nu se stie. Sa nu acuzam din start.
0
3
Dintre toti asta chiar pare ok.
0
4
Ce sa zic... Eu nu pot sa cred ca Replica este citita doar de oameni plini de ura. Oare cine scrie aceste comentarii
0
4
Nu a vazut munca in viata lui, se vede pe el, daca ii pun furtunul de apa in mana cand apasa pe el se disipa in natura
3
0
Duo Management Construct: lucrari publice cu dedicatie, sensuri giratorii, blocuri ANL, bani furati si spalati de la si prin Brick, asta cat a fost ta-su viu si in functie la APC. Dobrogea Intermed - firma soacrei: vanzari de borcane goale si detergenti lichizi bulgaresti dubiosi ca el. Ulterior masluieste voturile pt alegerea lui Fagabou la sectia de votare din cadrul lic. Pedagogic si este rasplatit cu functii publice banoase. Meritulblui e sa iroseasca sume colosale pentru acele biciclete penibile vopsite cu albastru nunanta RAJA. Mi-e sila si pofta sa vomit.
8
0
La cum arata orasul, se pare ca nu l-a consiliat foarte bine pe slugoi.
9
0
Sau pe romaneste, CV umflat. Director la doua companii in acelasi timp cu atributii de subalterni ex intocmire oferte, e groasa de tot. Nu am incredere.
9
0
Fagadau a dat bine autorizatii. Ma bucur pt el, dar curand se duce la penteleu. Mai am blocuri si gata. Bilionaire beiby
7
1
Merge o data futut, o cere si el parca
7
1
sar mana barosane . OM mai facut
7
2
eu nu inteleg cum de nu toata administratia raedpp nu e la puscarie dupa retrocedarile ilegale din 2007 si pana azi
11
2
dar un loc de munca ai avut mah?Pai cu gay d astia k tine, nu mai facem noi tb...E Yo krd k tu il futi pe Fagabou...Cum plm sa fii u consilier si auzi tu, viitor director la RAEDPP cand ai experienta 0?Mars in plm de futut in kur, la munca si la locul altuia capabil!Si transmite i si primarului k si ala e inkapabil!Huuuuu!F... va- n c...r pe amandoi de semianalfabeti!
9
2
Administrator la Brick... 5 Holding... Chiar: din cei 5, unul a murit, doi sunt in puscarie, nici Strutinski nu se simte prea bine, mai ramane 1. Sa schimbe numele in 1 Holding
14
2
Daca ii luati la bani marunti, majoritatea psdistilor au terminat la Spiru sau Saguna. La distanta. Cei care au invatat pe bune la universitati de stat si cu masterul facut pe bune, nu au nicio sansa. Asa cum nici Vasilika nu va prinde turul doi ! Daca mergi la vRaja, toti sefutii, sunt analfabeti. Singurul criteriu pentru angajare e sa fi neconflictual. Si docila !
16
2
Toti la spiru
13
2
Se face bine tara asta! Cu asa consilieri ! Felicitari ! Mai bine-l lua pe nicu rosu sau pe leo parcagiu'
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614