REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consilierul PSD Cristian TINCU face CATERINCĂ în DECLARAȚIA de AVERE!

Consilierul PSD Cristian TINCU face CATERINCĂ în DECLARAȚIA de AVERE!

Replica API 2 martie 2021 | 00:25 3340

Cristian Tincu este unul dintre social democrații constănțeni care-și menține locul cald în Consiliul Local Municipal și următorii patru ani. Nu știm ce l-a recomandat, pentru că, în mandatul trecut, nu a avut o activitate stufoasă. Nu s-a afirmat cu vreo inițiativă benefică pentru constănțeni, susținând, fără doar și poate, toate proiectele fostului primar Făgădău. Cu toate acestea, vrea să facă umbră și în acest mandat! Până ne va surprinde cu vreun proiect notabil, haideți să facem cunoștință cu averea sa. Din mai 2020, de când și-a făcut publică ultima declarație de avere, până în noiembrie a.c., Tincu nu a stat degeaba. A vândut un apartament, a cumpărat o casă și a contractat un credit de 80.000 de euro.

Cristian Tincu este PSD-istul care a ținut locul cald în Consiliu Local Municipal și în mandatul trecut, din februarie 2017, după ce l-a înlocuit pe George Vișan, ales parlamentar la alegerile din 2016. Însă fără se afirme în vreun fel sau să inițieze proiecte de hotărâri benefice pentru constănțeni... ca o mare parte din plutonul consilierilor PSD, de altfel. Ales pentru un nou mandat, Cristian Tincu și-a făcut publică declarația de avere.

Și, ce să vezi! În perioada mai-noiembrie 2020 a avut destulă treabă. A vândut un apartament, a cumpărat o casă… și asta nu este tot!

declarația de avere din mai 2020, apare apartamentul de 110 mp

Dar haideți să o luăm cu începutul. În declarația de avere completată în mai 2020, Cristian Tincu se lăuda cu un apartament, dobândit în anul 2014, în suprafață de 110 mp. Soția sa, Oana Claudia, deținea o cotă de 50 %.

declarația de avere din mai 2020, unde apar conturile bancare

Totodată, politicianul se lăuda și cu bijuterii în valoare de 30.000 lei și cu două conturi bancare de 62.000 lei, respectiv 5.000 lei.

A vândut apartamentul, a luat casă

În noua declarație de avere completată în noiembrie 2020, bijuteriile rămân la loc de cinste, însă la categoria bunuri înstrăinate, Tincu ne înștiințează că a vândut un apartament (n.red. cel mai probabil cel de 110 mp), pe 5 august 2020, către Bogdan Brânzei, pe care a încasat 147.000 de euro.

declarația din noiembrie 2020, apare vila de 180 mp

Și, cum suma nu era suficientă pentru următoarea tranzacție ce avea s-o facă Tincu, a contractat un credit de 80.000 de euro, și și-a cumpărat o casă de 180 mp.

declarație avere din noiembrie 2020, apare creditul de 80.000 euro

La categoria clădiri, dispare apartamentul și apare o casă de locuit, cu o suprafață mult mai mare, și anume 180 mp. A fost dobândită prin cumpărare, împreună cu soția sa, Oana Claudia.

Prin urmare, putem afirma, cu certitudine, că Tincu este un foarte bun agent imobiliar, cum, de altfel, au fost și ceilalți PSD-iști care au condus destinele Constanței, în ultimii 20 de ani, și care acum fac caterincă, la răcoare, de cei care-și completează la mișto declarațiile de avere.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol de 2 lei! A facut ce a vrut el, unde e caterinca?! Rautacios articol si oamenii din spate!!!
5
2
Fata de Habarna sau alde Hutuca astazeste mic copil. Ia sa va uitati la declaratiile alora de averr. Habarna este milionar din contracte cu statul
1
0
Pai si unde e caterinca ? Caterinca e primaru chitac, dar in declaratia asta nu vad caterinca...
7
6
Un jeg pesedist. Vrem reintroducerea pedepsei cu moartea, ca in China, si pentru coruptie!
9
5
tincule esti un gunoi mizeral care trebuie sa faca puscarie pentru toate puzurile pe care le-ai incasat si autorizatiile pe spatiii verzi pesediste pentru toti prienenii si hotii pesedisti, trebuie sa te duci dupa Mazare la puscarie pesedistule. DNA sa vina la primarie sa verifice !
15
5
Asta este fost repetent la liceul telecom. Nu a trecut clasa si nici nu a dat bac-ul in acel an.
17
2
POPO Ardeea, caterinca inseamna flasneta, orga ambulanta. In limbajul interlopilor, al analfabetilor, caterica este sinonim cu "la misto" !!! Acest PESEDIST ORDINAR, tincu, face FALS IN ACTE PUBLICE, nu "caterinca" !!!
16
1
Tiganusul asta de Tincu tebuie verificat de DNA. Un alt hot din psd care trebuie sa faca puscarie.
17
1
Tincule esti un sclavete raja fost ospatar din satu de vacanta care face pe sefu la TSD. Te-ai bagat ca chiloti-n cur si te-ai umplut de rahat, radem toti cand te vdm ce faci. Tu si Leo sunteti doi slugoi. Tincule, locul tau e la gratarul cu mici, dau in autobaza raja nu in politica, pleaca si lasa tinerii pregatiti sa salveze organizatia PSD Municipiu.
14
1
Clickbait. A vandut un apartament? Si-a vandut apartamentul fai ziarista lui peste. Si a trecut suma reala, la care a platit impozit, nu ca altii. Daca citesti aceasta compunere de nivelul clasei a doua, intelegi cat esti de "profi". Accepta ideea ca omul e familist si te-a refuzat diplomat, nici macar nu a fost curios sa te creada ca esti calda-n gura. Asa ca, accepta situatia. Lasa, esti tanara,gasesti tu un sponsor, cu toate ca nu te recomanda nimic. Speranta moare ultima, mai Andreea.
10
5
Fituica PNL-ista loveste din nou amenintand oamenii care isi completeaza o declaratie de avere. Pai ce e ma dubios aici ? Defapt vreti sa ii dati un avertisment ca va puneti pe el daca mai comenteaza de Dumnezeul vostru Chitac. O capra ce trebuia demult amendata de CNA sau OPC
6
12
Vagabondul taximetrist asta era hot in Italia si cautat pentru furturi. Un gainar ospatar asa cum au fost toti pesedistii care sunt in puscarie pentru ca au furat case si pamanturi de la primarie. Toti pesedisti vor ajunge in puscarie acolo unde trebuie sa le fie locul.
13
6
Unde-i caterinca din titlul articolului ... ca nu m-am prins ?! S-au i-ati trimis un avertusment ... ca mai uremeaza chestii despre el .... Adica, in cuvinte simple, caterinca urmeaza !
22
1
da ce de osteneala sa mai gasiti un PSD-ist, nu era mai simplu sa cautati la PNL-isti si USR-isti? pierdeati mai putin timp! A, aveti alt target de la ce va dau bani sub foma de reclama??
13
4
Tincu este nora lui musat mihalache
11
3
Un mache prost
6
5
Bai Mirelush, ce naiba ai fumat? Iar pui titlu pt senzational si stirea este un mare zero?! Dan Diaconescu ar fi invidioa. Ziar de rahat cu jurnalisti de rahat
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108