REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consiliul Județean s-a constituit PARTE CIVILĂ în DOSARUL lui Nicușor CONSTANTINESCU

Consiliul Județean s-a constituit PARTE CIVILĂ în DOSARUL lui Nicușor CONSTANTINESCU

Replica API 28 august 2020 | 00:51 2950

Consilierii judeţeni au votat, în şedinţa de consiliu din 27 august a.c., să se constituie parte civilă în dosarul în care Nicuşor Constantinescu este acuzat că ar fi făcut plăţi ilegale către Herghelia Mangalia și Cupa Mondială de Pescuit Crap. În data de 27 iulie a.c., DNA a solicitat CJC exprimarea acordului de constituire ca parte civilă în cadrul dosarului ce urmează să ajungă pe masa judecătorilor. Direcția Națională Anticorupție îl acuză pe Nicușor Constantinescu de două infracțiuni de abuz în serviciu, în urma cărora ar fi adus un prejudiciu Consiliului Județean Constanța de 5.570.821 de RON.

Herghelia Mangalia

Tribunalul Constanța a decis că Nicușor Constantinescu, în perioada 2009 – noiembrie 2013, a creat un prejudiciu de 3.778.451 RON, odată cu executarea unor lucrări RAJDP Constanța la obiectivul Herghelia Mangalia, deși imobilul nu era în administrarea UAT județul Constanța. Pentru a putea executa aceste lucrări, Nicușor Constantinescu a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui protocol de colaborare între CJC și ROMSILVA. Costurile fiind achitate în luna septembrie 2016 cu bani din bugetul Consiliului Județean Constanța.

Cupa Mondială la Pescuit Crap

Totodată, Nicușor Constantinescu a adus un alt prejudiciu bugetului CJC, în valoare de 1.792.370 RON, prin finanțarea “Cupei Mondiale la Pescuit Crap”, cu toate că vorbim despre finanțarea unor lucrări la un obiectiv privat, ce nu aparține UAT județul Constanța. În 2012, Nicușor Constantinescu a dat firmei SC Rig Service SRL suma de 1.792.370 RON. Și în acest caz, Nicușor Constantinescu a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui protocol între CJC, Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi București și SC RIG SERVICE S.A. pentru realizarea Cupei Mondiale la Pescuit Crap.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu a murit spondilozatul? Parca era bolnavior samd...
7
0
Sevil Shaideh...voia prim ministru...te doare cacatul...
8
0
Oana acum ce a facut Tutu?! Sau de ciuda ca nu va mai fi presedinte CJC?
4
0
PSDisti astia l-au speriat si pe dracu,nici aluia nu ii trecea prin cap sa fure cum au furat astia prin C.J.C,Primaria Constanta,Spitalul Judetean,ect,ca doar dasta nu au aratat niciodata ce buget au avut institutiile statului sau locale pe care oameni lor le-au condus si pentru ce s-au cheltuit bani si Stroe se lauda ca PSDeu are cei mai buni din judet,bai Stroe daca tu si PSDeu aveti oameni atat de buni atunci da ordin la"replica"sa lase liber la comentarii cand apare o stire cu tine nu mai fi atat de modest,lasai si pe oameni de la care ceri voturi sa iti spuna cateva vorbe de bine.
10
0
Ce fel ia intors-o viata.
6
0
CJC s-a constituit parte civila desi, unul din angajatii sai a aprobat platile pentru lucrarile dubioase si de cele mai multe ori imaginare de la Herghelie, amenajarea lacului Corbu pentru Cupa Mondiala la crap, Pepiniere, Perdele forestiere, Solarii legume, Livezi , etc. Acest angajat si pensionar militar a pus stampila Bun de plata si a semnat pentru lucrari inexistente. El este bine mersi ocrotit si protejat de superiorii sai de la Titi Cenuse, Hristu Stere pana in prezent. Este consiliat de juristii CJC. Constantinescu a dat ordin si ofiteru pensionar a executat pentru un mic comision.
12
2
de fapt cine este jupanul,nu Carstocea,membru si cotizant psd ?
7
0
Alta jigodie.
6
0
si totul este pus la adapost pe numele lui Husein Ozghen, pe asta de ce nu-l deranjeaza nimeni? vedeti padurea dar nu vedeti copacii, il scuturati doar pe porcusor cand ar trebui sa-l nenorociti pe Husein Ozghen, cel cu buza atarnata care se da turc dar de fapt este tatar pt ca tat-su este pe jumatate turc si ma-sa este NOGHAI, cum plm poti sa te dai turc cand esti doar 25%turc si de ce plm si-a schimbat numele din Iusein in Husein?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218