REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Consiliul Judeţean Tulcea se retrage din Asociaţia Litoral-Delta Dunării

Consiliul Judeţean Tulcea se retrage din Asociaţia Litoral-Delta Dunării

Replica API 30 decembrie 2017 | 00:00 355

CJ Tulcea se retrage

CJ Tulcea se retrage

sursa foto Ziarul de Tulcea

Consiliul Judeţean Tulcea s-a retras din Asociaţia Litoral-Delta Dunării. Este vorba despre un proiect aflat pe ordinea de zi a CJ Tulcea, azi, 29 decembrie, iniţiat de preşedintele CJ, Horia Teodorescu. Consilierii judeţeni au votat acest proiect, astfel încât s-a renunţat la calitatea de membru al Asociaţiei.

Potrivit „Obiectiv de Tulcea”, judeţul Tulcea a aderat la Asociaţia Litoral – Delta Dunării printr-o hotărâre aprobată de Consiliul Judeţean acum mai bine de opt ani, dar „întrucât Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării s-a axat, în ultimii ani, în principal pe promovarea litoralului României, considerăm oportună înscrierea într-un organism preocupat în principal pe promovarea Deltei Dunării, ca brand turistic distinct, respectiv pe promovarea întregii oferte turistice a judeţului nostru”, după cum susţine chiar iniţiaturul proiectului, Horia Teodorescu.

Oportunitatea de care vorbeşte preşedintele Consiliului Judeţean a fost oferită de înfiinţarea, în acest an, a Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării, „structură care ar putea aduce reale beneficii dezvoltării turismului în întreg judeţul Tulcea, atât pe partea de promovare, cât şi în ceea ce priveşte aspectele concrete ce interferează cu turismul în această zonă, fiind de interes aderarea în viitorul apropiat a unităţii administrativ – teritoriale Judeţul Tulcea la acest organism”, susţine sursa citată. Totodată, Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării ar putea asigura perfecţionarea resursei umane necesare în domeniu şi implicarea în soluţionarea unor probleme punctuale ale localităţilor din zone turistice.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai are domnul de lucru la blocul personal?
1
0
nu ia supt p..a calumea lu asta de aia a iesit
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218