REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Consiliul Local Seimeni, bun de plată din cauza ‘unor ambiţii ale primarului’. Ce afacerist cunoscut din Cernavodă are de recuperat bani!

Consiliul Local Seimeni, bun de plată din cauza ‘unor ambiţii ale primarului’. Ce afacerist cunoscut din Cernavodă are de recuperat bani!

Replica API 2 iulie 2018 | 02:40 779

Opoziţia acuză:

Opoziţia acuză:

Judeţul Constanţa s-a “pricopsit” cu serie de personaje în administraţia publică locală care nu stăpânesc legile, prin urmare iau decizii “după ureche” . Este şi cazul primarului din Seimeni, atrag atenţia consilierii din opoziţie, care l-au împiedicat pe Mitică Şerban, în ultimul moment, să comită o deturnare de fonduri. Însă, pe lângă acest aspect, primarul Mitică Şerban a ignorant o decizie din mandatul fostului primar, aşa că acum primăria este bună de plată! Vorbim despre 54 de mii de lei, din care 22 de mii reprezintă penalităţile.

În mandatul fostului primar, a fost agreat un proiect prin care o firmă din Cernavodă, aparţinând cunoscutului Adrian Iofcea, construia adăpători în câmp pentru animale. Toate bune şi frumoase, proiectul a fost pus în practică, iar la finalizarea lui a venit şi nota de plată: 32 de mii de lei.

Între timp, au avut loc alegerile, iat postul de primar a fost câştigat de Şerban Mitică (fost independent susţint de M10, în prezent PSD). Odată ajuns la cârma comunei, Şerban Mitică a decis că proiectul cu adăpătorile pentru animale nu este de interes, deşi avea o notă de plată în aşteptare. Prin urmare, reprezentantul firmei care a executat lucrările s-a adresat instanţei şi a şi câştigat!

„Din cauza unor ambiţii "fără rost" ale domnului primar , şi anume refuzul de a plăti o factură de 32.000 RON, ea s-a transformat, în urma unei hotărâri judecătorești, într-o sumă fabuloasă, circa 54.000 RON, 22.000 fiind penalităţi. Suma aceasta trebuie să o plătească Consiliul Local Semeni. De unde? Nu ştie nimeni, deoarece în luna februarie 2018 , acelaşi domn primar inițiază un proiect prin care ia 211.000 RON reprezentând subvenții FEGA – pentru păşune - și îi foloseşte în alte scopuri, fără să cunoască legea care îi interzice acest lucru, şi anume ordonanta 74/2009 art.31. Acesta a fost subiectul la secţiunea diverse în ultima ședința a Consiliului Local Semeni. Așa a trecut proiectul, cu 7 voturi pentru și 3 abţineri”, susţine consilierul local Gheorghe Vasile.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MAI GREU VA FI PENTRU CONSILIERII TAI ANALFABETI TREBUIE SA SCRIITU SI PENTRU IEI GHEORGHE OAIA NELUTA MIELUSICA CHIRILA IPOTENTU GOGOI TOTI VOR MERGE CU TINE DE MANA LA BRUTARIE CA SA SCRIE DESPRE TINE CA DESPRE NEGOITA TREBUIE SA AI CEVA CE TU NU MAI AI DE FOARTE MULT TIMP
8
0
Penalitatile sa le plateasca primarul.
11
0
fortza BLAJ
9
0
mereu fac ce ii taie capul.ce sa mai vorbim de legi...
9
0
da mia, i o sug primarului in birou, invidioaso, sunt mandra de ce fac , imi traiesc viata , mama mea e mandra de ce fac , are o fata directoare care a castigat concursul ca oricare curva, eu nu ma supar ca iubitul meu , liviu, pleaca pe la fetesti la fosta amanta sa si-o traga, ce i drept aia arata beton fata de mine, eu sunt doar de umplutura, cat are nevoie de mine, stiu asta, dar ce sa fac, cine dracu sa uita la mine la cum arat, asa ca nu mai fiti invidioase, sa va dau un sfat: vreti sa ajungeti cineva in viata, trebuie s-o luati stiti voi pe unde ...apropos liviu iubeste curul,e pervers
10
8
Secretarul tb.sa ii spuna ce are voie si ce nu..dar nu are comuna secretar...NU s-a mai dat concurs...sau nu se foreste un secrrtar pregatit???!!!!
10
3
Pe negoita il invata ....fosta preoteasa pe .....birouri!!!!!
12
9
Acest maimutoi pus viceprimar umbla cu spaga la profesori sa termine facultatea pe la Ovidius si acum se da mare inginerius ...
16
3
ACUM CHIAR CA AI BELITO AI CONFUNDAT PRIMARIA CU BRUTARIA DAR IN CURIND TE VEI DUCE LA BRUTARIE PENTRU UN MANDAT MAI LUUNG SI ODIHNITOR SA IEI PIXURI SI HIRTIE SA TE FACI SCRIITOR NUUITA SAI TII UN LOC SI LUI IPTENTUL DE CHIRILA VINE SI EL IN URMA TE REPEDE
16
2
Mitica vorbeste cu Liviu Negoita cum face de nu se scrie urat de el si actioneaza ! Reteta e simpla
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108