REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constanța, al 11-lea județ care se alătură demersului de coagulare a mișcării patronale

Constanța, al 11-lea județ care se alătură demersului de coagulare a mișcării patronale

Replica API 8 iunie 2018 | 01:51 403

Șase organizații patronale și corpuri profesionale au semnat în sala de consiliu a Prefecturii Constanța, Acordul de parteneriat între organizațiile patronale și corpurile profesionale din județ.

Semnatarii acordului sunt: Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) - președinte Ioan Lucian, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța - președinte Mihai Daraban, Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) - președinte Nicolae Fildan, Organizația Patronală Constanța Port Business Association - președinte Viorel Panait, Asociația Învățătorilor și Institutorilor Constănțeni – președinte Ecaterian Rupesac și Baroul Constanța – decan Gabriel Grigore. Prin semnarea acestui acord, Constanța devine al 11-lea județ care s-a alăturat demersului de coagulare a mișcării patronale, propus de Uniunea Națională a Patronatului Român.

„Era de neconceput ca un județ de anvergura Constanței să nu se alăture demersului nostru și să nu putem vorbi despre coagularea mișcării patronale din județe către capitală și la Constanța”, a declarat președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), domnul Ioan LUCIAN în deschiderea evenimentului.

Semnatarii Acordului și-au propus ca în cel mai scurt timp să inițieze câteva acțiuni care să repoziționeze mediul de afaceri și corpurile profesionale în raport cu instituțiile importante ale județului – instituții administrative, instituții de control, instituții de învățământ. De asemenea, se va folosi orice oportunitate de realizare de proiecte pe fonduri europene care să ducă la dinamizarea mișcării patronale și profesionale din județul Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt cei ce reprezinta patronatul? Intreprinzatorii, cei ce alcatuiesc majoritatea de fapt unde sunt? I-a contactat cineva ? NU. Pentru ca asta este adevarata fata, rechinii primii la ciolan, de asta am ajuns unde am ajuns
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218