REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CONSTANȚA ar putea avea 18 STAȚII de REÎNCĂRCARE pentru VEHICULELE ELECTRICE

CONSTANȚA ar putea avea 18 STAȚII de REÎNCĂRCARE pentru VEHICULELE ELECTRICE

Replica API 14 noiembrie 2021 | 15:56 1130

Primăria Municipiului Constanța intenționează să consulte piața pentru determinarea valorii estimate a achiziției denumită „Elaborare documentație tehnico-economică (DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistență tehnică), execuție lucrări, furnizare și montaj stații de reîncărcare vehicule electrice". Mai exact, se are în vedere achiziționarea de 18 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în mai multe cartiere din municipiu. Și de această dată, consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, iar orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite o ofertă de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției. Propunerea financiară va cuprinde costul total al achiziției exprimat în lei, cu taxa pe valoarea adăugată evidențiată distinct, precum și prețul defalcat pentru fiecare component al achiziției.

În vederea implementării proiectului ,,Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în Municipiului Constanța”, Unitatea Administrativ Teritorială Constanța solicit oferte de preț pentru determinarea valorii estimate a achiziției pentru documentație tehnico-economică, execuție lucrări și de furnizare și montaj 18 stații de reîncărcare vehicule electrice. Obținerea acordurilor tehnice de racordare, cât și achitarea tarifelor aferente contractelor de racordare cad în sarcina UAT Municipiului Constanța. Stațiile ar urma să fie amplasate în cartier Poarta 6 (strada Brizei, lângă Piața Roșie); cartier km 4-5 (strada Progresului, lângă Şcoala 33); șoseaua Industrială nr. 7 (fostul Liceu Vasile Pârvan); bulevardul 1 Decembrie 1918 (zona BCR Gară); aleea Daliei (zona Casa de Cultură); Portul Tomis (loc de joacă); la Poarta 1 (parcare publică); parcare strada Traian (lângă Tribunalul Constanța); strada Răscoalei 1907(la intersecţie cu bulevardul Ferdinand); la Sala Sporturilor; parcare Spitalul Județean Constanța (strada Nicolae Iorga); supermarket Mega Image în Tomis III; aleea Stadionului (la intersecţie cu strada Badea Cârțan, vizavi de SPIT); în Faleza Nord (strada Pescarilor); Pavilion Expozițional (bulevardul Mamaia); parcare Aqua Magic; parcare Albatros; aleea Megara (zona Mamaia Nord).

Consultarea de piață, în sistem online

Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției „Elaborare documentație tehnico-economică (DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistență tehnică), execuție lucrări, furnizare și montaj stații de reîncărcare vehicule electrice", la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitatie.ro.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cind trebuie sa schimbam power pack ul la masinile verzi cit platim 20000-30000 de mii de euroi pentru niste baterii de litium-ion.
0
0
ar putea, dar din cauza conducerii, nu are
0
0
Cat trebuie sa platim pt ele? Tot 50 de ron?
5
1
avem de toate
3
1
E nevoie de 180,nu de 18.utilizarea masinilor elwctrice e viitorul
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272