REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constanța are un nou prefect: Ioan Albu!

Constanța are un nou prefect: Ioan Albu!

Replica API 7 iulie 2017 | 00:28 387

Începând de joi, 6 iulie, județul Constanța are un nou prefect, în persoana lui Ioan Albu! Decizia a fost adoptată în ședința de Guvern de pe 6 iulie, urmând a fi publicată în Monitorul Oficial. Instalarea sa în funcție va avea loc în cursul zilei de luni, 10 iulie.

Precizăm că Ioan Albu îl înlocuiește pe Adrian Nicolaescu.

În prezent director al Direcţiei de Agricultură Constanţa, Ioan Albu este fiul lui Gheorghe Albu, fost secretar de stat, acum consilier al senatorului Nicolae Moga. Atât Albu senior, cât şi juniorul susţinut de PSD pentru postul de prefect, au fost membri PNL.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Felix! Noi cei din PSD te iubim, cacatine nu gasim! La valoarea ta, sa te manjesti la o mizerie de 100.000 ca sa-l pui pe prostul asta Prefect? Vezi de ce ai cancer? Ca te bate Dumnezeu...
1
0
...IN FRUNTE CU TOVARASUL DRAGNEA SI CORUL SCLAVILOR DIN PCR PSD!
1
0
Este ideal pentru acest post, semidoct, obedient si lipsit de coloana vertebrala.
1
0
Am o mare curiozitate, daca presa va proceda la verificarea studiilor dl.Albu. Incepand cu liceul, examenul de absolvire. Circula o informatie in piata ca nu ar fi luat examenul din prima incercare. Contestatii sa treaca de nota 6. Verificari cu succesuri, .....!
1
0
Cica Felix si tutuianu trec la PNL dupa ce dau toate posturile, o sa ramana toti FRAIERII din PSD cu buza umflata.
5
1
Asadar , in politica intra doar cei care au pedigree. Taticu fost activist, actualmente psdist, ori sa te mariti cu fata unuia care are acelasi trecut !Pentru cei capabili si si-au tocit coatele pe bancile scolii nu e loc ! Pentru astia care au terminat la saguna sau spiru se face loc . Si ne mai miram ca tara merge in jos ! Ultima soluti , emigram in tarii in care macar suntem platiti pentru inteligenta, ca de respect , nu avem parte nici macar in tara natala !
8
0
E un filio di papa.
8
2
De ce nu incercati sa aflati - cat a fost intrarea. Este exact ca la poker - se zice - HAI INTRA - cardeste - varsa.
7
1
Domnilor sefi ai organizatiei PSD Constanta,sa nu spuneti ca nu a-ti fost avertizati! Ne doare direct in CUR ca sfidati toti membri PSD care au muncit in campaniile politice pentru a va asigura voua bunastarea! Va asteptam cu interes la urmatoarea campanie pentru europarlamentare! La cum promovati liberalii in toate posturile cheie ale judetului si ale municipiului sa fiti siguri ca o s-o sugeti!Cine aducea cele mai multe voturi? Judetul sau municipiul? Cretinul de Tutuianu da bani cu nemiluita la primariile PNL,PMP! Va veni si vremea judecatii! Abia asteptam o sedinta la Casa de Cultura!
15
1
Nu este adevarat ce spuneti voi pe aici,elucubratii si fantasmagorii izvorate din invidie.Il cunosc de aproape 20 de ani.Nu este produsul tatalui sau ci a muncii, inteligentei si pregatiri lui.Mult succes Ioan.
2
13
Multumim Stroe you are best !!! PNL ul sa traiasca !!!!
8
0
Un cameleon standard.
11
0
Oportunist sadea. Ca si taticutu. Cotizanti de partid. Au pus Albii postacii sa il albeasca. Degeaba. Se stie. Tot.
12
0
Succes domnule Albu!
2
13
Mult succes !
1
14
Aplaudacii de servici vad ca-si fac treaba! Albu Jr nu prea are o imagine curata. Ar fi o surpriza placuta sa faca ceva pt Constanta! Pana una-alta e pus sa faca treaba pt ALDE ...
12
0
HAI CU TATA ............ Uite asa ajunga odraslele bogatiilor la butoane .... Copii saracilor mult mai destepti nu au nici o sansa ... SUS P.N.L. BRAVO
12
0
Multa bafta si spor la treaba
4
11
Felicitari! Mult succes
6
10
Multa bafta felicitariiii
7
13
Mult succes domnului prefect ! Vad ca se insista cu promovarea tinerilor, ceva de laudat . Mult succes inca o data!
5
11
Bravo!! Felicitari! Mult succes in noul mandat!
4
11
Sigur o sa aduca o schimbare
6
11
Trebuie lasat sa dovedeasca ca poate conduce. Succes Ioan Albu!
4
14
Alt maimutzoi alt hotz ,
16
3
alta sluga
13
3
Acu nu stii ce sa crezi, este o victorie a PSD-ului ,a PNL-ului sau a ALDE-ului!??
12
2
Cati tineri or fi in psd care lipesc afise mult mai capabili dar fara sa fie "baiatul lui tata"? Lasati-o mai usor cu promovarea tinerilor...poate a beizadelelor!
18
1
Succes Ionut !! Bravo PSD pentru promovarea tinerilor !!
5
17
traiasca PNL
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367