REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Constanța: Circa 1.000 de persoane aflate în izolare, VERIFICATE de polițiști! S-a lăsat cu AMENZI!

Constanța: Circa 1.000 de persoane aflate în izolare, VERIFICATE de polițiști! S-a lăsat cu AMENZI!

Replica API 22 martie 2020 | 19:08 31752

La nivelul județului Constanța, instituțiile abilitate de control fac zi de zi acțiuni de verificare a respectării regimului de izolare la domiciliu. De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr.1, au fost acordate 2 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 1.500 lei. Amenzile au fost date de către polițiștii IPJ Constanța.

În ultimele 24 de ore, 869 de persoane aflate în izolare la domiciliu au fost verificate de oamenii legii. Pentru această acțiune, au fost angrenați 348 de agenți din cadrul IPJ Constanța, polițiști ai Gărzii de Coastă, jandarmi din IJJ Constanța, respectiv GM „Tomis” Constanța și polițiști locali constănțeni.

Important de menționat este că persoanele care nu respectă regimul de izolare la domiciliu vor fi trimise, automat, în carantină instituționalizată pentru 14 zile. De asemenea, persoanele care nu respectă termenii impuși de carantinare, vor fi replasate în acest regim pentru încă 14 zile.

Nerespectarea izolării la domiciliu poate aduce, pe lângă amenzi contravenționale, și pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 2 ani.

De asemenea, de când a fost decretată starea de urgență, polițiștii constănțeni au verificat 77 de societăți comerciale și Persoane Fizice Autorizate, sub aspectul respectării prevederilor ordonanței militare emise.

În acțiunea de transport a românilor repatriați ieri din Italia, un efectiv de 137 de angajați din structurile MAI (IPJ Constanța, ISU Dobrogea, Garda de Coastă, IJJ Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanța) și Poliția Locală Constanța a participat activ la operațiune.

În ceea ce privește situația actualizată privind COVID-19, la nivelul județului Constanța, bilanțul este următorul: 349 de persoane carantinate, respectiv 3737 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte TOATE prevederile Ordonanței Militare emise ieri, 21 martie. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă doar la deplasările în interes de serviciu sau de maximă necesitate! Nu uitați să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verification taximetrist!!! Sunt focar de infectie...nu se pot respecta standardele cerute!
6
1
Dar in sate unde s au intors persoane din strainate, cine ii verifica unde stau, nu am vazut picior de politist. Ieri era lume la biserica, se impartaseau cu aceeasi lingurita si stateau la rind sa pupe icoanele. Se stie de o singura persoana revenita in tara dar cred ca sunt 7 sau 8. Cui sa spunem?
9
4
Este prea tarziu. Recomandarile si masurile intarziate ne-au pus exact pe traiectoria pe care o are Italia. Un popor de miserupisti si de -n-o sa mi se intample mie-
6
1
Control pe draq sai ia de maimutoi. . .sunte in izolare la domiciliu de 2 zile si nu am fost sunat sau vizitat de absolut nimeni tinand cont ca am venit acasa tranzitand 4 tari. O foarte mare magarie .
6
8
Care armata fa proasto?
11
6
Lasati,rugativa sa iasa armata in strada...si atunci veti vedea cum stati dracu cu toti in casa,dobidoci inculti!
14
5
nu scoti Armata si nu inchizi granitele nu rezolvi nimic stimate guvern
20
6
Ar trebui oprite troleele imediat
16
1
Mai bine luati in p.l.m mosii de prin trolee care se plimba zi de zi , luati in p.l.m masuri calumea intrati prin cartier cu dezinfectantu ala nu doar pe bulevarde, scoateti tot ce aveti in dotare mergeti in fiecare cartier stropiti peste tot cu ce stropiti voi acolo
12
2
Ce ma, ti se pare ca muncesc politisti prea mult?,atunci sa stea ei izolati in propriile locuinte pentru ca facem patrule civile cu voluntari pentru ca se gasesc destui care prefera sa se plimbe pe strazi decat sa stea in casa zile sau saptamani intregi.
18
8
Am o idee. Hai sa stam in casa si sa cantam toti ca idiotii totul va fi bine.Populatia nu e educata. E satula ca de 30 de ani autoritatile si au batut joc de ei. Si televiziunile i au indobitocit. Ma duc la bar sa dezbat subiectul
17
15
Sunt mai prosti
9
13
Mosii care se plimba de nebuni prin ctbus si prin parcuri inutil? Nu le faceti nimic Cum vedeti pe vreunu de 20 de ani sariti la gatul lui.
16
8
Nu sunt in continuare niste gunoaie de oameni!
16
4
Intrebare pt un prieten - acum politistii nu mai sunt prosti si nu mai au pensii nesimtite?
25
23
Veniti voi cu recomandari dastea, sau le face Fagadau? Mare golan si Fagadau asta, poate i-i recomandati sa de-a si cu desinfectant pe strazi, ca nu prea o face!
15
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272