REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constanța, în pași de defilare. Vă place?

Constanța, în pași de defilare. Vă place?

Replica API 21 mai 2018 | 00:46 684

De Ziua ei,

De Ziua ei,

Ziua Constanței a fost marcată luni, 21 mai, Primăria municipiului programând în acest sens două evenimente: o paradă care a început la ora 16:00, dar şi o ceremonie în Piața Ovidiu, de la ora 17:00.

Pentru buna desfășurare a circulației se recomandă evitarea zonelor respective, iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi: str. Mircea cel Bătrân cu b-dul. Mamaia; str. Răscoala 1907 cu b-dul. Mamaia; str. Mihai Viteazu cu b-dul. Mamaia; str. Mihai Viteazu cu b-dul. Ferdinand; str. Mihai Viteazu cu str. Traian; str. Traian cu str. Termele Romane; str. Răscoala 1907 cu b-dul Ferdinand.

Parada liceelor, universităților, a cluburilor și a asociațiilor sportive, alături de structurile militare din Constanța i-a avut în frunte pe cei trei lideri locali: primarul Decebal Făgădău, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, dar și pe prefectul Ioan Albu.

Reamintim și faptul că elevii și tinerii studenți din Constanța au transmis un mesaj comun prin care au criticat asupra parada desfășurată pe străzile constănțene, comparând-o cu regimul nord-coreean. Mai mult, aceștia au spus că purtarea uniformelor de către elevi este un atentat la drepturile și libertățile acestora.

Evenimentul a culminat în Piața Ovidiu, unde a avut loc o ceremonie pentru a sărbători Ziua Constanței, la care au participat toți reprezentanții conducerii orașului și a județului, cât și cadre militare, invitați speciali și oameni de notorietate.

Primarul Decebal Făgădău a transmis un mesaj prin care a urat la mulți ani celor care își sărbătoresc onomastica în această zi, dar și tuturor locuitorilor orașului pe care îl conduce. „Dragi constănțeni, Marea noastră familie îmbracă astăzi haine de sărbătoare. De Sfinții Împărați Constantin și Elena, orașul nostru își celebrează ziua. Haideti să ne amintim că suntem binecuvântați să trăim într-un oraș minunat, plin de oameni frumoși. Constanţa este un oraș pe care îl iubim și respectăm. Astăzi, le suntem recunoscători înaintașilor și privim cu încredere și speranță spre viitor, pentru ca împreună să ne bucurăm de orașul nostru. Să ne implicăm în comunitatea noastră și să facem Constanța mai frumoasă și mai curată, asemenea inimilor copiilor noștri. La mulți ani, Constanța! La mulți ani, constănțeni!”, a spus Decebal Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ASA ASA LUATI VOI PRIMARUL ACESTA DE CARE NU AVETI LOC SI ARATATI VOI LUI.INTII FACETI O FELATIE DUPA INTOARCETIVA LA EL SA VA PENETREZE LA MARON SI DACA DACA NU SE INVATA MINTE ADUCETIVA SI MAMELE SA IL DEA PE SPATE SIGUR SORBUL ACESTORA II EFICIENT NEAVIND PROTEZELE LA ELE VOR SUUUUGE SUPE OK MATUL ALESULUI.IN REST ZIC ASA KKTILOR SA AVETI BUBE LA .UR SI MIINI SCURTE.HAI SA FITI FERICITI
1
0
CEL DE SUB MINE ZIC SA DAI FUUUUUGA FUGA ACUMA SA II EXECUTI O FELATIE SI SA IL DAI PE SPATE SA VADA EL. TENGURA POSTAC TIMP.
2
1
Fagadau cel mai prost primar din cati au fost in Constanta!!!
9
2
Domnule Stroe schimbati garnitura de tineri gen fagadau&babu si dobre ca nu merita increderea pe care le ati acordat-o.Succes
5
1
Cat tupeu...Fagadau...fugi de la primarie !!!
7
2
Eu sunt ff suparat, de ce nu apare in foto cu oficialitatile si cea care este steaua calauzitoare a judetului, iubita si stimata Mirreella Matichesssccccuuuu !?!
3
1
Incompetenta primarului este continua. Am doua exemple: reabilitarea Parcului Arheologic, starea strazilor nou pavate din zona peninsulara.
14
3
hal de primar...constanteni va meritati soarta!!! sa-l votati si la viitoarele alegeri si poate Constanta va deveni sat!!!
11
4
lasati-ne copiii in pace, luatii pe asistatii sociali la parade sau cu ei nu va mandriti doar le dati bani mai multi decat la elevi
14
3
Noroc cu PSD ca se mai face ceva in orasul asta
4
11
Penibil. Oricum, in ceea ce priveste uniformele, ar trebui ca fiecare liceu sa aiba asa ceva. Si sa fie purtate mereu. La universitatile cu prestigiu de afara toti au uniforme, si nu se mai plange nimeni. Esti in cadrul unei institutii, reprezinti institutia respectiva, si trebuie sa o faci cu demnitate. Daca nu cu uniforma, macar cu un dress-code. Degeaba se da AEC cu curul de pamant. Urla ca au drepturi, dar cand vine vorba de obligatii tac malc. Elevii de azi sunt la fel de vinovati ca si profesorii slab pregatiti si conducatorii incompetenti. Sa o lase mai usor cu pianul pe scari.
8
4
Care oras domnule Primar? Pe zi ce trece aratam a sat lasat in paragina. Te mandresti cu o parada comunista intr-un "oras" fara infrastructura, cu parcurile netunse, pline de gunoaie? Esti penibil omule, Ceausescu a murit ajunge cu circul ieftin ...
16
3
Parada trebuia sa se tina prin iarba necosita, capusele si tantarii care ne-au invadat orasul. Fagadau, te credeam un banal incompetent arogant si un argat al baietilor mari....m-am inselat, esti o adevarata PLAGA pentru orasul asta.
17
4
Am crezut ca e 23 august ca a inviat nea nicu si ne scoate pe stadion
16
3
Bolsevici sadea.Apucaturi de bolsevici.
10
4
Fagadau este campion la blocat strazi,podul butelii e blocat nimeni nu lucreaza de un an,varianta este blocata,chipurile se asfalteaza,insa nimeni nu lucreaza,acum a blocat si orasul.
18
7
Cum sa blochezi artere principale de iesire din port la ora la care iese lumea de la programul de lucru!!!!!! Si pentru ce? Se putea face spre seara sau alte solutii.
14
6
Lamentabil!
11
5
Jalnic.. Cativa copii chinuiti, 2-3 ametiti pe trotuare,in piata auditoriu format din parinti veniti sa recupereze copiii, cativa jalnici pe treptele muzeului.. E oglinda perfecta a ceea ce se intampla in orasul nostru in vremurile pe care le traim...
24
6
Este aiurea! Primarul a vrut sa faca ceva dar nu a reusit decat sa blocheze orasul! Oras cu infrastructura zero, asta este Constanta anului 2018!
29
5
aia de sub mine
10
10
aia e defilare? nu erau interesati , parca mergeau la carciuma sau la curve. i-au dat ignore fatalaului
22
9
jenibil spectacol, jenant primar
25
10
Sa intelegem ca acum Constanta este precum inimile voastre si caracterul vostru infect?
16
8
Penibil sa pui niste copii sa defileze pentru tine, fatalau fara creier.
28
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218