REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CONSTANȚA începe să fie RAIUL TRAFICANȚILOR de DROGURI!

CONSTANȚA începe să fie RAIUL TRAFICANȚILOR de DROGURI!

Replica API 12 august 2020 | 00:00 9635

Un bărbat, de 30 de ani, care locuiește la Constanța, a fost prins în flagrant cu droguri de mare risc în timp ce se întorcea din Oradea. Polițiștii și procurorii DIICOT i-au găsit în autoturism peste 100 de grame de cocaină și ketamină, pe care acesta intenționa să le vândă pentru aproximativ 14.000 de euro. Bărbatul, originar din Tulcea, este acuzat că vindea droguri unor persoane din Constanța, București și Vrancea.

Concomitent cu activitatea de prindere în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară în județul Constanța, la locuința bărbatului de 30 de ani, unde au indisponibilizat 3 grame de cocaină.

În urma audierilor, bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat Tribunalului Vrancea, care a dispus arestarea sa preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eren vino in mortii matii la waves sa bei bere la ora 23:00 . Vrei articole vino sa faci un articol aici ca vad ca cunosti lumea pe aici pacaliciule
0
0
Numai sifonari pe aici !
0
2
Diicot mana in mana cu ei ,aia marii ,va arata gugustiucii de vand 1-30 g ,ca de , cuscaaaaa multa domnilor cand o sa va cada guvernul in cap
0
0
Papacostea Alexandru si Arsene Bogdan nu doar umbla drogati pe strazile din Constanta , ce sa spunem ca si distribuie pe la unu si altu. Iar frasu Arsene Celestin mare afacerist acum construieste case , hai sa ne intrebam de unde are acei bani .
5
1
...asa, si? De unde mortii ma-tii reiese ca a devenit Constanta raiul traficantilor de droguri? Replica de kkt cu titluri de kkt.
1
4
Si aici in corbu e raiul traficantilor ,se inchid in bar si se drogheaza toata noaptea, si apoi umbla cu bmw.urile drogati pe strazi.
3
1
Erdal gezolu vinde droguri din casa zici ca ie magazin pe str general manu din Constanta
7
4
Se vand droguri toata noaptea , chiar in spatele sediului DNA
5
2
De asta nu se schchimba nimic si nu se va schimba in tara asta ,muriti de capra vecinului ,..natie de dusmanosi si sifonari...
3
4
Papacostea Alexandru si Arsene Bogdan umbla drogati pe strazi
5
4
Mergeti la Waves beach seara dupa ora 23 si comandati o bere sa vedeti ca e deschis, ar fi frumos sa faceti un articol pe tema asta, poate se sesizeaza cineva
4
6
Mangalia Tamer si Raim Iuzeir vand droguri de anii de zile si nimeni nu ii intreaba de sanatate la ce sa mai contribuim catre salariile lor de vreme ce acesti doi plus clanu Buruiana afliliat clanului Raim Iuzeir Mustafa Tamer Dumitru Vasile Alexa Radu alimenteaza Mangalia de droguri de mare risc nu mai zic de temutul interlop Ridvan care isi baga toate vibratoarele in poponeata
11
0
acum incepe? pe ce lume traiti ma? daca faceai articolul asta 9 10 ani mai devreme intelegeam.
6
0
La asa politie, nu ne mai miram.
6
1
Inca de pe vremea raposatului,dar voi acum va ti trezit doar,off,off.
6
1
Nu ma S.H,acum au aflat si politisti ce stia tot judetul Constanta,pentru ca asa sunt politisti saracuti de ei mai prostuti,sau poate stiau demult treaba asta dar nu castigau nimic daca aplicau legea,asta poate seful politiei Constanta sa spuna:daca subalterni lui sunt o adunatura de prosti sau de spagari.
8
0
veniti in KM 4-5,raiul traficantilor,raiul drogatilor,veniti in curtea liceului Anghel Saligny dupa ora 21,aveti ce vedea,deja in KM 4-5 a ajuns centrul traicantilor.
13
1
Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu
14
0
Doamne ajuta! Poate ne civilizam si noi si se legalizeaza!
8
9
A inceput sa ? Nu e adevarat. Au inceput astia sa mai prinda din ei.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218