REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Constanța, orașul cu cei mai mulți absolvenți ai cursurilor de competențe digitale Digil@b

Constanța, orașul cu cei mai mulți absolvenți ai cursurilor de competențe digitale Digil@b

Replica API 14 aprilie 2021 | 22:28 1362

Un sfert dintre cei 258 de absolvenți ai cursurilor de competențe digitale organizate până acum în cadrul proiectului “DigiL@b - Laboratorul digital” sunt din Constanța. Urmează Ploieștiul, cu 62 de absolvenți, Alexandria cu 58 si Galațiul cu 53.

Cursurile, dezvoltate în colaborare cu Google Atelierul Digital, s-au adresat angajaților întreprinderilor mici și mijlocii din regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia și Centru, interesați să dobândească sau să-și perfecționeze competențele digitale. Cei înscriși au învățat cum să-și facă un profil online, personal sau pentru companie, cum să construiască o campanie de marketing digital și cum să folosească rețelele sociale și Youtube-ul pentru promovare.

Programul “DigiL@b - Laboratorul digital”, implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, a plecat de la nevoia stringentă de a perfecționa competențele digitale într-un moment în care interacțiunea dintre afaceri și public, fie că vorbim de consumatori, fie de parteneri sau angajați s-a mutat în mediul virtual. Pandemia a accelerat tranziția către o lume digitală, în care importanța prezenței pe internet este vitală pentru continuitatea și succesul oricărei afaceri.

Participanții la cursurile Digil@b au prilejul de a învăța elemente esențiale pentru prezența digitală, de la importanța paginii de contact în arhitectura unui website de prezentare, până la noțiuni fundamentale de protecție a afacerii împotriva atacurilor cibernetice. Cei ce accesează aceste cursuri au la dispoziție o aplicație mobilă care constituie suportul procesului de formare, care are integrată și o parte practică, ce furnizează conținut multimedia.

Participanții la cursuri au putut învăța și din experiența și expertiza Ambasadorilor Digitalizării - dezvoltatori, profesioniști și pasionați de aplicații și gadget-uri inovatoare, furnizori de soluții de digitalizare, care au intrat în legătură cu cursanții ȋn cadrul unor evenimente online.

Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să ne contactați la adresa digilab@ptir.ro.

CLICK AICI PENTRU VIZUALIZAREA INTEGRALĂ A ANUNȚULUI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218