REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Constanţa. Se SUSPENDĂ activitatea la serviciile de PERMISE şi PAŞAPOARTE

Constanţa. Se SUSPENDĂ activitatea la serviciile de PERMISE şi PAŞAPOARTE

Replica API 17 martie 2020 | 13:07 27312

Începând de marţi, 17 martie, mai multe servicii subordonate Instituției Prefectului – Județul Constanța își vor suspenda parțial activitatea, ca urmare a normelor stabilite prin decretul prezidențial de activare a stării de urgență la nivelul României.

Astfel, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va suspenda pentru următoarele 30 de zile activitatea de examinare (probe teoretice și probe practice), cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția stării actuale. Persoanele care trebuiau să se prezinte la examinare în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, iar informările cu privire la eventualele modificări vor fi făcute publice pe platforma www.drpciv.ro și pe site-ul Instituției Prefectului. În continuare, programul cu publicul va fi disponibil doar celor care se programează online pentru preschimbarea permisului de conducere sau pentru înmatricularea/radierea vehiculelor.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va fi disponibil exclusiv persoanelor care prezintă documente din care rezultă necesitatea unor călătorii care se vor efectua în cel mult 30 de zile de la momentul înregistrării cererii și se aplică doar celor care s-au programat online.

Referitor la Biroul Apostilă, persoanele care se prezintă pentru eliberarea sau depunerea de documente vor fi primite într-un spațiu special amenajat, situat în apropierea intrării în instituție și într-o încăpere cât mai izolată. Reprezentantul Biroului Apostilă va fi echipat corespunzător, cu echipament de protecție, iar igienizarea spațiilor desemnate pentru desfășurarea activității se va face cu o frecvență de 2 ore.

Măsurile sunt în dinamică și pot suferi modificări în funcție de evaluarea stării de risc la nivel local.

"Îi rugăm insistent, pe această cale, pe toți cetățenii județului Constanța să se informeze asupra măsurilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul coronavirus, din sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe și Departamentului pentru Situații de Urgență2, transmite Prefectura.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie cineva magazinul de droguri mai e deschis?
2
4
..pe la scoala...nu ne-am dus..la ghiozdane..n-am ajuns.. cartile nu le-am deschis..dar..NOI VREM PERMIS...
5
0
Bai ma taie rasul cand ii vad pe astia care la orice stire ei sunt cu fagadau fura...bai cretinilor alta placa aveti? Altceva stiti? Ce legatura are stirea asta cu fagadau?? Sau nu stii sa faci diferenta intre primarie si prefectura cum nu stii sa faci diferenta nici intre nevasta-ta si ma-ta???
7
2
Stop autobuze in ct acolo este loc inchis acoli este boala
12
6
Scarba esti tu cu neamul tau adormit!
9
8
..noi fetitele sa nu avem permis???eu care mai sug beberon de la mamica..vreau permis..noi fetitele ne mananca-n kur sa avem permis...nu prea stim sa scriem nici sa citim,dar...NOI VREM PERMIS...
13
3
futu-va-n gura de militieni imputiti!
5
14
in continuare spaga hotului fagadau ??? Cu sau fara apostila. Numai cu muie cu cacat !!!
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272