REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constanța, sub AMENINȚAREA unei epidemii MORTALE: patru persoane MONITORIZATE!

Constanța, sub AMENINȚAREA unei epidemii MORTALE: patru persoane MONITORIZATE!

Replica API 24 ianuarie 2020 | 09:40 1328

După ce sfârșitul de an a adus un număr ridicat de cazuri de gripă, iată că nici începutul de an nu este mai bun pentru locuitorii orașului nostru. Pericolul de declanșare al unei epidemii mortale planează în aceste zile asupra Constanței, după întoarcerea unui grup de muzicieni plecați să concerteze în China.

foto: kalw.org

Astfel, o orchestră din România, formată din 50 de oameni, a concertat la Wuhan, zonă care este focar de infecție din cauza unui coronavirus letal, acolo unde au fost luate măsuri drastice, după ce, efectiv, oamenii s-au prăbuşit pe holurile spitalelor. Printre artiştii respectivi se aflau și 4 constănțeni, aflați în turneu. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Constanța, cei 4 muzicieni sunt monitorizați zilnic, la orice manifestare a simptomelor urmând a se lua măsuri. ”S-a luat un set de măsuri de izolare la domiciliu, persoanele urmând a fi monitorizate între 10 și 14 zile, fără a părăsi domiciul și fără a lua contact cu alte persoane. Își vor măsura temperatura dimineața și seara, iar dacă vor observa simptome respiratorii sau depășiri ale temperaturii de 38 grade Celsius, vor raporta celor însărcinați cu monitorizarea lor” a declarat, pentru Replica, purtătorul de cuvânt al DSP Constanța, Loti Popescu.

Acesta este un nou coronavirus, nemaifiind întâlnit până acum și se bănuiește că provine de la fructele de mare sau de la șerpi. El cauzează pneumonia, iar simptomele celor care îl contractează sunt tuse, febră și probleme respiratorii.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La noi, daca te internezi in spital sa te tradezi de o boala, pleci acasa cu 7 boli
14
0
Dezinformare totala...
8
4
Cazare la fagadau acasa sau la parlament
16
4
In orice tara civilizata daca se intampla asa ceva ,persoanele respective erau cazate in spital sub paza ,cu masuri de securitate si izolare maxime.La noi se poate sa le dam drumu acasa ,sa ii credem pe cuvant ,ca de ...este vorba doar de un virus mortal care ne poate injumatati sau, si mai rau ,ne poate rade de pe suprafata pamantului.Noi nu avem nici tehnologia nici resursele necesare pentru a face fata unui asemenea virus .Ce mai vorbim ,nu avem nici un spital unde se poate sta in carantina.Asa ca dumnezeu cu mila.Vai de voi conducatori si directori de spitale ,mari dobitoci mai sunteti.
35
4
Cazati pe astia in parlament
70
6
Ce vina ma au saracii oameni? Au vrut ei sa se imbolnaveasca? Ridica imagina tarii peste hotare si promoveaza arta romaneasca, draga domnule, imi cer scuze, dar esti un mare bou!
25
15
Chestie practica!
16
8
TREBUIE URGENT CAZATI IN CARTIERUL HENRI COANDA !!!
66
3
Este vb de siguranta nationala.deci paziti cu arma! Nu e de gluma,altii vor zice de drepturile omului.aici se exclud in cazul asta.
55
10
BAI STAT DE KKT SI MA REFER LA FUNCTIONARII PUBLICI CE FACETI CU CONTAINERELE CARE VIN DIN ZONA AIA ? ATI AVUT OCAZIA SA INTRATI IN VREUNUL LA DESCHIDEREA LUI?
30
5
Desi nu sunteti singurii, sunteti penibili! Presa de scandal. Jenant...
22
10
Se raspandesc ca focul. Toate epidemiile cu virusuri mutante sau virusuri noi vin din Asia sau Africa. Au obiceiuri culinare si de viata foarte crude, mananca animale vii, schingiuite asiaticii astia. Sunt alta rasa nici nu ar trebui sa aibe voie sa circule in tarile europene sau in America de nord. Si pe astia i-a apucat cantatul in China. Mare smecherie pe ei. Acum ca mai crapa din chinezi nu e o problema, problema e cu calatorii lui peste care circula cu avioanele. Ce naiba au astia cu noi nu stiu.
46
13
sa mi luati pula in gura de muzicienii puli poate crapati dracu daca ati ajuns sa cantati la mancatorii de caini ce nu ati ramas acolo mancamiati pula
30
71
Ce om de c...t esti!
44
30
sa mi luati pula in gura de muzicienii puli poate crapati dracu daca ati ajuns sa cantati la mancatorii de caini ce nu ati ramas acolo mancamiati pula
24
78

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218