REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Constanța, SUFOCATĂ de Ziua Marinei. Oamenii s-au scandalizat în autobuze! VIDEO

Constanța, SUFOCATĂ de Ziua Marinei. Oamenii s-au scandalizat în autobuze! VIDEO

Replica API 16 august 2019 | 14:36 482

Centrul Constanței, până la Poarta 1, zona Cazino, a fost sufocat joi, 15 august, de marea de oameni ce a participat la evenimentele dedicate Zilei Marinei, iar printre aceștia au fost și constănțeni care se deplasau în oraș cu diferite treburi. De la gară se circula bară la bară, iar restricțiile pe anumite străzi instituite de autorități au condus la un trafic infernal. În stațiile de autobuz de la Poarta 1 și până la Tomis, pe linia 101, oamenii au așteptat zeci de minute un mijloc de transport, pentru că, cele care ajungeau în stații erau neîncăpătoare. Astfel de episoade am revăzut și în trecutul apropiat, odată cu Festivalul Nerversea, când tinerii se urcau pe barele din autobuz din cauza aglomerației.

Scandal în autobuzele RATC, după ce constănțenii și turiștii care au participat la evenimentele dedicate Zilei Marinei, desfășurate la Comandamentul Flotei, au stat ca sardinele în mijloacele de transport! Și anul acesta, Ziua Marinei a adunat pe Comandamentul Flotei aproximativ 20.000 de oameni, constănțeni și turiști, urmărind, în cadrul programului de aproximativ două ore şi jumătate, diverse exerciţii militare. La finalul ceremoniilor dedicate acestui eveniment, mijloacele de transport în comun au fost ticsite de oameni. Temperaturile extrem de ridicate nu i-a împiedicat pe participanți să se înghesuie care mai de care în autobuzele RATC. Iar situațiile neplăcute nu au întârziat să apară. Oamenii se blocaseră între uși, cei mai mulți dintre aceștia, persoane în vârstă, care se împingeau unii pe alții, fără să se gândească că ar putea să li se facă rău din lipsa aerului. Ba chiar a fost nevoie de intervenția angajaților RATC Cap de linie Poarta 1 pentru a le închide. Cei care au reușit să prindă loc pe scaun, s-au simțit binecuvântați, ceilalți se înjurau între ei, strigând să nu se mai împingă unii în alții. ”Ne rupem degetele, picioarele. N-am văzut așa ceva de când mă știu!”,a spus o turistă din Gorj, aflată la mare cu familia. ”Dacă știam că este așa, nici nu mai veneam”, a continuat aceasta.

Aglomerație și pe faleza de la Cazino, dar și pe spațiile verzi. Unii își făceau somnul de frumusețe!

Aglomerație mare a fost și pe faleza de la Cazino. Mai ales că existau comercianți care aveau la vânzare produse mărinărești, și nu numai. În mijlocul mulțimii au intrat și militarii care au participat la spectacol grandios organizat de Forțele Navale Române. Ba chiar, în momentul în care și-au făcut apariția pe faleză, aceștia au fost apludați de mulțimea de oameni, în respect pentru munca pe care aceștia o depun pentru siguranța națională. Alte persoane au căutat oază de răcoare și s-au ”baricadat” la umbra copacilor, pe spațiul verde, unii luau prânzul, alții își făceau somnul de frumusețe.

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijirea medicilor

Mai multe echipaje SMURD s-au aflat la evenimentele d ela Comandamentul Flotei, pentru a interveni în caz de urgență medicală. Până la ora 12.00, au fost patru persoane cărora li s-a făcut rău, doi adulți și două fete de 15 ani. Una dintre acestea a fost transportată la cortul medical pentru investigații suplimentare.

M.P.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta patim cand PSD-ul este votat asta e rezultatul administratiei Mazare, Fagadau care din 2002-2010 au distrus reteaua de troleibuz si tramvaie. Trebuiau achizitionate Troleibuze si autobuze articulate Constanta sufera din acest sens de acest tip de autobuze!Cred ca constantenii ar trebuie sa schimbe administratia actuala care i total incompetenta la acest capitol!!
0
0
La asa populatie pestrita si total needucata care traieste in acest oras tip ghetou ce vreti cozonac .
4
2
Daca esti prost!
2
0
De vreme ce noi, cei care muncim din greu pt. un salariu mizerabil, platim biletul de calatorie RATC iar pensionarii nu platesc, dar se plimba toata ziua cu autobuzul, cum mai vreti sa gasiti un loc pe un scaun atunci cand va intoarceti obositi de la serviciu ? Cand compostezi biletul se mai si uita de pe scaune, la tine, ca la un amarastean.. Unii dintre noi s-ar putea sa aiba mai multa vechime in munca decat multi dintre acesti pensionari !
4
0
La un flux de cateva sute de persoane pe minut n-ai ce sa faci ,oamenii sunt prosti si needucati ...vor toti deodata in primul autobuz ! Pensionarii cu gratuitati distrug tot sistemul de transport....la orice ora si in orice zi nu ai loc de ei , nu se mai poate asa !
8
0
E aglomeratie la festivitatile dedicate zilei marinei ca e gratis!
5
1
In dricurile japoneze Isuzu City port nu majoritatea au loc in cacaturile astea de Ozn spatial japonez. Bizantim ca sa se inghesuie in Ele ca sunt prea mici fata de Maz-ul 107 cel GALBEN fiind cel mai lung 14.500 milimetri lungime si este cel mai bun autobuz Belarusian din Minsk si ma pis in cur in porcariile de ozn spatial japonez Isuzu City-port de tot cacatul cu culoarea infecta de-l urasc!
2
2
cand ai un primar taran obosit si hot nu te astepti la altceva !!!
17
4
a fost mana cereasca pt hotii de buzunare, in inbulzeala aia au actionat in voie
10
0
Mortii vostri de bosorogi sclerozati, tot voi sunteti aia care ati ales mazariche si fatalau. Sa muriti in chinuri, spurcatii dracului.
10
10
Am auzit ca o gagica a nascut in autobuz!!! Culmea e ca tot in autobuz a ramas gravida.
15
0
Sub conducerea unui mediocru, arogant care al imita pe Mazare!LA CE VA ASTEPTATI?ATATA POATE!
15
7
Nu se putea inchiria autobuze , din judetele vecine Constantei ? Doar pentru perioada 15-18 august ? Stiind de problema transportului in ac
8
4
Controlorul mai lipsea si era pachetul complet!
8
2
Mai plecati in pula mea pe la voi pe acasa ca ne-ati imputit marea si plajele. E plin spitalul de copii cu enterovirusi luati din apa marii...popor de tigani imputiti ce sunteti. Mergeti...in pula mea...ca ati venit sa va spalati pamantul dintre degete pe aici...
33
3
Traiasca Partidul Comunist Roman si acest vajnic popor neinfricat in fata oricarei intemperii cand e vorba de stat ca prostul in soare.
22
2
Da mai ai loc in autobuze de bosorogi...
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212