REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CONSTANŢA: Taximetrişti AMENDAŢI pentru că nu foloseau aparatele de taxare!

CONSTANŢA: Taximetrişti AMENDAŢI pentru că nu foloseau aparatele de taxare!

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 883

În această săptămână, în timpul executării misiunilor de patrulare, polițiștii locali au depistat 2 taximetriști care nu aveau în funcțiune aparatul de taxare în ciuda faptului că aveau clienți. Cei doi au fost sancționați cu 1.000 de lei fiecare, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Astfel, pentru a evita orice incident, constănțenii ar fi bine să să respecte câteva sfaturi elementare. În primul rând, trebuie să aleagă doar mașinile inscripționate corespunzător, să verifice prețurile afișate pe portiere și dacă șoferul nu pornește aparatul de taxat din propria inițiativă, să îi ceară acest lucru.

Orice problemă întâmpinată poate fi semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Cernavoda Taxi la NEGRU LA GREU!! ALOOO LUATI MASURI IN PLM SI NU MAI DORMITI IN BIROURI!!!
2
0
Taximetristi in Cta numai tigani si machidoni hoti
4
1
Pentru Engin . Klaus spunea de Imperiu Otoman si nu de Turcia actuala . Trebuia neaparat sa injuri ?
2
1
Niste ciori de pe str simion au luat cu japca 5 7 masini de taxi si acum le vinde dacia logan si seat si un nisan au luat cu japca prin inselaciune si acum vrea sa le vanda le are la vanzare nu cumparati masini de la tigani teapa licenta este anulata expirata dar ei vrea sa vanda au pribleme si cu anaf evaziune fiscala
4
0
Pentru klaus Sa-i sugi pe toti otomanii de pula si pe otomance sa le lingi in gaveaza,bai gunoiule romanesc,Turcia produce avioane si masini electrice,voi nu puteti nici sa sincronizati 2 semafoare,basca ca nu va puteti autoguverna din cauza ca aveti in sange gena hotiei.Erdogan s-a pisat si pe Putin si pe Trump ,la voi,daca tipa "sari"un oarecare secretar de stat,doar il intrebati ,"cat de sus?"Slogilor!
7
6
Pana nu fac curatenie in fata la City si in fata la arhiepiscopie, locuri unde stationarea este interzisa, eu nu vad utilitatea politiei locale. Sunt aproape 300 oameni angajati la politia locala si orasul asta e un jeg
7
1
@ Bitza....ai o gandire si manifestare , tipic balcanica , de cocalaria , pardon Constanta : rautate , smechereala si putini neuroni . Deasta si orasu asta , se scalda intr-o epoca , tipic Imperiului Otoman . Din pacate gandirea spre speculatie si smechereala , o vezi la 60 la suta din constanteni .
7
0
Asa e majoritatea tigani nespalati care se culca acasa cu tiganci analfabete si imputite. Ce poti sa astepti de la ei, in mizerie traiesc.
6
1
Eu cand ma urc an taxi stau numai an spatele soferului.Antro noapte asta vara ma sui de la oxford si ai spun la fraier sa ma duca acasa an poarta 6 fraieru zice 50 da lei io nu zic zici da nici nu cand ajunge la gara si sa opreste la semafor cand ai dau un capac an ureche cu dreapta cred ca si acuma aude fraieru tiuituiri si mam dat jos na carait nemic
5
19
Idiotule citeste mai bine localii i au prins
3
12
Non stop taxiurile in mers au becul verde aprins dar ei au clienti in masina si nu opresc daca le faci cu mana. Politia locala se plimba ca niste barosani cu masinile si pe benzina contribuabililor in loc sa si faca treaba. Vrem patrule pe jos prin cartiere nu alti barosani cu masini de serviciu pe banii oamenilor. Aroganta lor din masini si discutiile lor prietenesti de pe strada la vedere cu interlopii. Trebuie sa inceteze
24
1
Nu e o noutate ca taximetristii nu folosesc aparatul de taxat si au tarifele lor.Daca iti convine urci si platesti cat iti cer, daca nu, stai in statia de transport in comun.Legea au facut-o ei.Ca se mai intampla cate un control din Pasti in Craciun e ghonion de nesansa.In rest e bine-merci.
16
1
Taximetristii sunt in majoritate ciori proaste si agresive.
29
3
Si directoru tot o sluga miderna este. Cine nu e sluga e taranu ala munceste pt el
9
1
Fa-te frate director daca faci talente ca taximetrist !Fiecare este sluga meseriei pe care o face!
21
2
multi aveti impresa ca taxmietristii sunt slugile voastre ei nu au nici un drept . voi pentru 10 lei vreiti sa va suga si pula ? mai duceti-va dracu cu cursa voastra de 5 lei . oamenii stau cate 1-2 ore in statie si vine un sarac cu o cursa de 5 lei si fite nu este normal sa il refuze ?
10
30
Este unu in oras care a luat cu japca cu camete 6masini taxi ct10hoi ct 05mln ct10LOM ETC NU CUMPARATI LIECNTA E IN CURS DE SUSPENDARE FRAUDA
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212