REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONSTANŢA vândută pe bucăţi! Parcarea de la Delfinariu ESTE PRIVATĂ

CONSTANŢA vândută pe bucăţi! Parcarea de la Delfinariu ESTE PRIVATĂ

Replica API 24 septembrie 2019 | 12:06 2415

Administraţia publică locală anunţă la foc automat, de câteva luni, asfaltări în zone uitate de ani de zile şi trasarea unor noi locuri de parcare. Constănţenii nu au reacţionat însă cu aplauze şi urale, existând în continuare nemulţumiri şi suspiciuni că toată această hărnicie ar avea un scop electoral. Există şi constănţeni care primesc veştile arătând cu degetul zone în care asfaltul nou încă nu a ajuns, ca de exemplu zona Delfinariu. Mai mulţi cetăţeni ne-au reclamat că, deşi au depus sesizări în atenţia Primăriei municipiului Constanţa, nici până în prezent nu au primit vreo veste în ceea ce priveşte o eventuală modernizare (atât de necesară) a perimetrului din faţa Complexului de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, în staţia de autobuz şi de taximetre. Mai mult, în zona cu pricina există şi riscul prăbuşirii unui copac sau doi, însă reprezentanţii primăriei nu au putut oferi prea multe detalii! „Este o parcare privată”, ni s-a transmis, sec, de la Primăria Constanţa.

Contactat pentru a oferi explicaţii, primarul Decebal Făgădău a confirmat situaţia nefirească: „Nu putem asfalta în parcarea unde sunt taximetrele, este o parcare privată”. Însă, a continuat edilul, ia în calcul o expropriere pentru cauză de utilitate publică. „O astfel de expropriere ne-ar da posibilitatea să asfaltăm şi să amenajăm atât staţia de taxi, cât şi staţia de autobuz şi parcarea Delfinariului”, a mai precizat Făgădău. Acesta nu a ştiut să precizeze exact suprafaţa care ar urma să fie expropriată, întrucât momentan nu s-a lucrat la o documentaţie în acest sens, şi nici proprietarul parcării.

Conform surselor noastre, proprietar ar fi o societate controlată de familia fostei directoare de la Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanţa, Ramona Dospinescu. Amintim că Ramona Dospinescu apare în celebrul dosar al „Retrocedărilor”, unde cap de afiş este fostul edil Radu Mazăre.

Alte surse susţin însă că proprietar ar fi o persoană fizică, însă nu Dospinescu.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt cel care a spus ca Dospinescu e romanca si nu makidoanca, nu conteaza ce este, conteaza ce a facut !!!! Faptele conteaza, iar faptele sunt ca a fost inculpata si condamnata la puscarie in Dosarul Retrocedarilor !!! Faptele sunt ca a furat cot la cot cu gasca lui Mazare si toti trebuie sa fie dupa gratii precum mentorul lor !!!
10
0
Asta are tupeu mai vrea un mandat, cine il mai voteaza, are si tupeu cel mai slab Primar din Romania
4
0
Vune vremea cand vor plati madcarixii astia!
1
2
Si-a facut-o cadoo, madam dospinesxu, platind-o cu gura calda! Niste nenorociti care si-au impartit terenurile si spatiile comerciale din Constanta si Mamaia, exact cum si-au impartit si fostii comunisti restaurantele si hotelurile din Mamaia, gen Parc, Ambasador, Lido, Aurora... etc.
23
0
ramona dospinescu fosta petcu e romanca get-beget nu machidoanca, asa ca mancati cacat la alta masa nu aici
10
15
E FURATA, nu vanduta! FURATA pe bucati!
23
1
A mai ramas sa ne vinzi si sufletul tiranule.
17
0
Dospinescu asta nu este la inchisoare? Primise 7,5 ani in Dosarul Retrocedarilor !!! Pai si atunci cum mai poate fi ea proprietarul parcarii de la Delfinariu?? Nu i s-au confiscat toate terenurile furate??!!
38
0
1.-deci se dadeau acolo amenzi ilegale de catre analfabetii politisti locali; 2-inclusiv spatiul verde din fata spitalului militar unde este statia ratc si chiosc cuget liber are proprietar privat; 3-ramona a fost curva mustaciosului petrica munteanu cu care a facut un copil pe care-l creste prostul de dospinescu...
22
2
Nu te vad bine!!! Mai ai tupeu sa candidezi?
21
4
Pai romanii au stat au stat capra in fata comunismului, cu mici exceptii.
8
1
O sa ajungeti la capat de drum.Lumea usor, usor devine iritata si nervoasa.Nu va mai saturati de furaciuni... Nesimtitilor!
26
0
Bine ca am aflat.. acum parchez acolo fara sa imi ridice masina de pe domeniu privat.
27
0
Asa si? Odata ce a fost condamnata iar lotul face parte din terenul pe care instanta de judecata a hotarat sa intre in patrimoniul primariei,atunci care mai este problema?
23
4
Dar si actualul ar trebui judecati pentru grupare de crima organizata
31
1
pai toti stiu ca dospinescu era curva lu mazare. o makidoanca imputita care suge pula la cai morti.nici cainii nu se fut cu ea
25
4
nu v-ati prins? acolo e un spatiu verde si in curand se va construi un bloc!
26
2
nu-l uitati pe tiki raku, are si familionu lui de branzari o buna bucata de municipiu... de la papu pindaru
34
3
Fagadau nu stie nimic. Rahatul asta de om nu a fost viceprimar si consilier local care a ridicat laba si pt ca Ramona sa ia acest teren. Va dati seama ce cloaca de nemernici a pus ghearele pe Constanta? Pt idioti, pomanagii, nostalgici, votati-i incontinuare, tembelilor, macar sa se aleaga praful din oras! Naparcilor!
53
2
Asa cum dumnealor au cumparat la preturi de nimic terenuri si imobile , asa ar trebui acum sa fie calculata si valoarea bunurilor ce urmeaza a fi confiscate in vedere recuperarii prejudiciului! Au distrus Constanta! Apropo... este o expozitie laMuzeul de Arheologie despre comunism ! Se pare ca este inchinata machidonilor ! Oare doar al'de dusu pusu si cu musu exista in Constanta asta? Acum parca se razbuna pentru tot ce au ''suferit '' ! Astia sunt nascuti doar pentru japca! Sunt si cativa care merita toata lauda si respectul ... HAGI !
44
3
Sa va vad acum
31
2
Tot Dospinescu? Astia chiar au furat Constanta.
50
0
pana la expropriere ceva amenzi, impozite majorate ?
31
1
lupta la aleger este pentru a putea fura nu pentru a face bine cetatenilor. primarul si gasca.
42
0
A dracu coincidenta, tot cumparator de buna credinta nu?
60
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218