REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănţean CONDAMNAT în Italia pentru exploatarea sexuală a minorilor şi viol!

Constănţean CONDAMNAT în Italia pentru exploatarea sexuală a minorilor şi viol!

Replica API 3 februarie 2018 | 00:00 288

Prins la malul mării!

Prins la malul mării!

foto cu rol ilustrativ

Codreanu Stănescu a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în Italia, pentru săvârşirea infracţiunilor de exploatare sexuală a minorilor, exploatare prostituție și viol. A fost prins la Constanța și arestat în baza unui mandat european.

”În temeiul disp. art. 102 alin. 1 din Legea nr. 302/2004, privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală, la data de 02.02.2018 procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au înaintat Curții de Apel Constanța documentele privind pe numitul Stănescu Codreanu în vederea luării măsurii arestării preventive, pentru punerea în executare a unui mandat european de arestare emis de către autoritățile judiciare italiene – Judecătorul de Instrucție din cadrul Tribunalului din Torino – Italia, pentru săvârşirea infracţiunilor de exploatare sexuală a minorilor, exploatare prostituție și viol prevăzute de Codul penal italian”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Faptele penale reținute de către autoritățile judiciare italiene sunt incriminate şi de legea penală română, respectiv infracțiunile de trafic de persoane, trafic de minori și viol, pedeapsa maximă prevăzută de lege fiind închisoarea de până la 12 ani. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a solicitat instanței de judecată punerea în executare a mandatului european de arestare emis pe numele lui Stănescu Codreanu, cu consecinţa luării măsurii arestării preventive şi dispunerea predării şi a amânării predării acestuia către autorităţile italiene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu mai iese de la parnaie
0
0
Luati si pestii din Mangalia ca prea s-au inmultit !!! Proxenetii pesti ai Mangaliei: Beinur, Raim Iuzeir , Raim ala mare , Dumitru Vasile zis Vasilica , Tamer , Posmag Alexandru o duce pe Posmag Cristina nevasta la produs alaturi de cateva fete , Dorin Dumitru Adrian zis Adi Grasu si el o duce pe nevestasa Reyna la produs alaturi de alte fete , Rustem Taner , Mico , Yusty , Tanior , neamu Flori Buruiana Manka , neamu Soare , Vali Aguta , tiganii de la gara , tiganii de pe Bd 30 decembrie , tiganii de pe str. Sirenei si Albatros
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218