REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Constănţeancă, BĂTUTĂ în stradă de un individ necunoscut

Constănţeancă, BĂTUTĂ în stradă de un individ necunoscut

Replica API 2 martie 2017 | 00:05 290

Revoltător!

Revoltător!

Oraşul Constanţa a devenit din ce în ce mai nesigur! Mai multe persoane au devenit victimele unor agresori chiar în plină stradă. Un caz concret s-a înregistrat luni, 27 februarie a.c., când o femeie a fost la un pas să fie tâlhărită de un individ necunoscut. Iniţial, acesta a încercat să-i sustragă poşeta, însă nu a reuşit. Drept răzbunare, bărbatul a recurs la violenţă! Ulterior, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la incident.

O femeie din Constanţa, în vârstă de 49 de ani, a avut parte de un eveniment nefericit chiar pe drumul dintre domiciliu şi locul de muncă. Concret, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 18.30, un bărbat a încercat să-i smulgă poşeta din mână prin violenţă, însă nu a reuşit. Întreg scenariul a avut loc în zona Trocadero, pe bulevardul Alexandru Lăpuşeanu. Se pare că femeia s-a ales cu multiple traumatisme, fiind necesare îngrijiri medicale.

„Ieri (n.r. 27 februarie a.c.), pe un bulevard destul de aglomerat, mai exact pe Lăpuşeanu, în dreptul clinicii Medicover, o colegă de-a mea de muncă a fost tâlhărită, atacată, bătută şi târâtă de un individ care nu s-a pus cu cineva de teapa lui! Doamna e în stare de şoc, având în vedere că are traumatisme la nivelul capului, vânătăi, pantaloni rupţi şi mai ales că acel drum de la job acasă îl face zilnic pe jos. A ripostat şi cred că asta l-a enervat foarte tare pe acest individ”, a povestit o cunoştinţă a victimei. Imediat, oamenii legii au fost sesizaţi.

Din păcate, victima nu a reuşit să ofere semnalmente despre autor. Se pare că acest caz nu este singurul înregistrat în ultima perioadă. „Este crunt câtă nepăsare există în jurul nostru. Şi eu am păţit-o o dată, mi-a fost furată poşeta, am fugit după individ să-l prind, strigând unui grup de "bărbaţi" să îl oprească. Ăia se uitau la mine ca la extratereştri şi m-a ajutat să-l prind pe hoţ un grup de eleve care a fugit după el şi au alarmat lumea din jur”, a povestit Oana.

O sperietură zdravănă a tras şi o altă constănţeancă. „Ieri (n.r. 27 februarie a.c.) îmi povestea o clientă (sunt taximetrist) că în miezul zilei un tip de aproximativ 20-25 de ani a urmarit-o de la Profi (Cireşica) până pe aleea Melodiei, norocul ei a fost că s-a grăbit şi s-a închis în scara blocului,era îmbrăcat în negru cu glugă pe cap şi se prefăcea că vorbeşte la telefon. Cam după o oră a dat comandă la taxi şi am luat-o eu, ne-am uitat prin jur, dar nu mai era pe-acolo”, a relatat Eduard.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce atata mila cu ruprtul mainilor. Papuci de beton si o baie in canal.
2
0
eu cred ca romanu este f. las decat sa ajunga la dat vre-o declaratie ori sa fie impins de hot daca l-ar fi prins, macar ca ai punea piedica si apoi se rezolva mult mai usor, dar asa sant romani, lasi si fricosi !!!
2
0
legea-n romanica este facuta de hoti in folosul talharilor,daca-i prins jigodia risca o pedeapsa de 2-3 ani de parnaie,cu 36 lei norma de hrana si cu putin noroc o gratiere,o reducere de pedeapsa,pe cand victima ,spitalizare,valori pierdute
3
0
In cazul specific noua romanilor,adica a unei populatii fara aparare si mai degraba supuse abuzurilor din partea autoritatilor ocrotitoare de infractori, e cazul sa ne mobilizam cu mult curaj si sa incepem sa ripostam cu cruzime si maxima duritate,sa pocim moacele infractorilor. Oricum politia nu are voie sa faca altceva decat sa mangaie parinteste interlopii,altfel sunt destituiti. Suntem un popor aparat doar pe hartie,de aia si au atata tupeu talharii.Si americanii au fost asa,in perioada acelui ,,vest salbatic'' si a durat destul pana la crearea unei democratii ceva mai sigure .
4
0
Prinsi si rupte mainile, o data, de doua ori pana se lasa de sportul adta, vaf ca oamenii legii nu fac nimic altceva, le da o amenda infima si atat!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272