REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
1.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Constănțeanca Claudia Pătrășcanu încheie scandalul cu Gabi Bădălău

Constănțeanca Claudia Pătrășcanu încheie scandalul cu Gabi Bădălău

Mirela PASCAL 1 octombrie 2023 | 00:00 2737

După ce Claudia Pătrășcanu i-a deschis proces lui Gabi Bădălău cum că afaceristul nu vrea să-i dea procură să poată pleca cu copiii lor, iată că acum lucrurile par a intra pe un făgaș normal. Bărbatul vrea să încheie scandalul cu vedeta, astfel că i-a dat procură pentru ca mama copiilor săi să poată ieși din țară cu cei doi băieți.

 Constanteanca Claudia Patrascanu incheie scandalul cu Gabi Badalau

În urmă cu doar câteva zile, Claudia Pătrășcanu facea declarații răioase la adresa fostului soț, căci spunea că i-a cerut bărbatului să-i dea o procură pentru a putea să plece cu cei doi copii ai lor în vacanță în Franța, dar și în Istanbul, însă afaceristul nu ar fi vrut. Atunci, cântăreața a decis că e momentul pentru planul B, astfel că a mers în instanță, acolo unde a deschis un proces împotriva bărbatului prin care să poată obține totuși, prin intermediul unei ordonanțe președințiale, dreptul de a putea să părăsească țara cu cei doi copii, fără a mai fi nevoie de procura de la bărbat.

 Gabi Bădălău i-a dat procură Claudiei Pătrășcanu ca să plece în vacanță cu copiii

 Gabi Bădălău a declarat pentru Spynews.ro a spus și motivul pentru care inițial nu a vrut să-i dea procură fostei sale partenere de viață. Mai exact, a fost supărat deoarece și el i-a cerut Claudiei Pătrășcanu o astfel de procură pentru a putea să-și încerce norocul în fața instanței și să vadă dacă poată să iasă din țară pentru câteva zile alături de copii, deoarece se află sub control judiciar, iar legea nu-i permite să părăsească România.

 Constanteanca Claudia Patrascanu incheie scandalul cu Gabi Badalausursă foto: spynews.ro

Gabi Bădălău însă afirma că îi va da procură în cele din urmă fostei sale partenere, căci știe că cei mici își doresc să plece în vacanță, iar dacă băieții săi sunt fericiți, atunci și el este fericit.

În perioada 30 octombrie - 2 noiembrie, cântăreața și cei mici vor putea să plece în Franța, la Disneyland Paris, și să se bucure de vacanță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O c***a care vindea tigari la coltu strazii in inel 2
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302