REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănțeanca Elena Gatcin a primit un Golden Buzz de la Andra, la Românii au Talent. VIDEO

Constănțeanca Elena Gatcin a primit un Golden Buzz de la Andra, la Românii au Talent. VIDEO

Replica API 7 aprilie 2021 | 19:27 4240

Elena este artistă și vine din Constanța. S-a născut în Chișinău și a început să cânte la vârsta de 5 ani. Aceasta a venit la Românii au talent și i-a lăsat pe jurați cu gura căscată, primind de la Andra Golden Buzz, scrie click.ro.

Elena Gatcin

Artista are în total 17 ani de studii muzicale. După absolvirea Facultății de Muzică din Chișinău, s-a mutat în Constanța cu trupa ei. La scurt timp, trupa s-a despărțit, dar ea a decis să rămână în continuare în România. A început să studieze pedagogie muzicală și își dorește să devină profesoară.

A lucrat trei ani la Teatrul Fantasio din Constanța, a cântat muzică jazz în diferite cluburi și a prins câteva contracte pe vase de croazieră.

În prezent, Elena cântă cu trupa ei de jazz la diverse festivaluri. Principalul venit îl are din contractul cu un restaurant de pe litoral.

Are un fiu în vârstă de 2 ani. Nu s-a înțeles cu tatăl copilului său și recent au divorțat. Cu toate acestea, ea spune că fostul soț este implicat în creșterea copilului și o ajută.

Andra i-a oferit Golden Buzz, după ce a felicitat-o pentru interpretarea impecabilă și plină de emoție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O toampa care canta pe o ciorba si o coada de peste
3
0
Foarte frumos moment. Pacat ca era in anoninat pana acum cu o asa voce, interpretarea la pian mia stors o lacrima in coltul ochiului. Foarte frumos. Vrem sa te mai vedem
2
0
Nimeni nu e profet in tra lui.... cand va nvita in Constanta la diverse concerte , nu prea veneati ... dragilor cunoscatori.... !
2
0
Felicitari!
10
0
Frumos moment,m-a uns la suflet.Respect doamna!
11
0
Felicitari Elena pentru minunata interpretare .Ne ai oferit un moment de regal .Mi ar face multa placere sa te mai aud .Sper ca televiziunile sa te invite sa ne mai incanti cu vocea si maiestria ta .Ai mare talent .
10
0
Super! Incredibil!
9
0
M-am simtit ca la un concert al unei mari vedete de culoare care face ce vrea cu vocea si talentul.
10
0
Intr-adevar..canta foarte frumos..Felicitari !!!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108