REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Constănţeanca implicată în Jaful Secolului şi-a desfiinţat contul de Facebook pentru a-şi şterge urmele

Constănţeanca implicată în Jaful Secolului şi-a desfiinţat contul de Facebook pentru a-şi şterge urmele

Replica API 29 mai 2013 | 00:00 689

În urma dezvăluirilor din "Atitudinea",

În urma dezvăluirilor din "Atitudinea",

Tânăra din Constanţa despre care săptămânalul "Atitudinea" dezvăluia ieri că se afla la Rotterdam în perioada în care a avut loc Jaful Secolului, după toate probabilităţile împreună cu cei trei suspecţi arestaţi, şi-a desfiinţat imediat contul personal de Facebook, probabil pentru a-şi şterge urmele.

Andreea Damaschin, iubita suspectului Eugen Darie, postase recent o poză în care putea fi admirată sorbind dintr-un pahar cu vin, în restaurantul turnului Euromast, din Rotterdam, aflat la doi paşi de Muzeul Kunsthal, de unde tulcenii Alexandru Mihai Bitu, Eugen Darie şi Radu Dogaru sunt acuzaţi că au furat tablouri de peste 200 de milioane de euro, în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2012. Chiar dacă în poză nu mai apare nimeni altcineva, Andreea Damaschin a omis un amănunt: suspectul şi prietenul ei Alexandru Mihai Bitu a postat o fotografie realizată exact în aceeaşi perioadă, premergătoare jafului, în acelaşi loc şi, din indiciile oferite de cele două poze, la aceeaşi masă la care se afla iubita complicelui său, Eugen Darie. Foarte probabil, cei doi s-au fotografiat unul pe celălalt sau de restul găştii în care se aflau. Andreea Damaschin este fiica fostului şef adjunct al Poliţiei Măcin, Constantin Marcel Damaschin, plecat în condiţii neclare din structurile MAI. Damaschin a fost nemulţumit de un raport întocmit pe numele său de Direcţia Control Intern a Poliţiei Române, motiv pentru care a dat instituţia în judecată. Pe 10.09.2012, Curtea de Apel Constanţa a respins acţiunea lui Damaschin, care a făcut recurs, iar în prezent cauza se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde are termen pe 11.03.2014. Reamintim că şi iubita altui suspect, Alexandru Mihai Bitu, este, de asemenea, din Constanţa. Mihaela Şopu pe numele ei, tânăra face referiri dese la iubitul ei arestat, care i-a trimis şi flori, de Valentine's Day, chiar dacă se află după gratii.

Cristian ANTON

Citeşte şi:

http://www.atitudineaonline.ro/Toate_drumurile_din_Jaful_Secolului_duc_la_Constanta_iubita_unui_suspect_a_fost_si_ea_la_Rotterdam_cand_s-a_dat_lovitura_23804.html

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272