REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CONSTĂNŢEANUL care se transformă în ‘DIAVOLUL TAZMANIAN’ când bea a RECIDIVAT!

CONSTĂNŢEANUL care se transformă în ‘DIAVOLUL TAZMANIAN’ când bea a RECIDIVAT!

Replica API 5 ianuarie 2018 | 00:00 360

Încă un dosar...

Încă un dosar...

Încă un dosar penal pe numele lui Sedan Rasim! Acesta a fost trimis în judecată pe 3.01.2018 pentru distrugere, la Tribunalul Constanța, urmând a se stabili și primul termen în proces. Precizăm că el este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat cu suspendare și apoi cu executare. Individul se transformă și se pune pe distrus ori de câte ori consumă băuturi alcoolice.

De data aceasta, fapta pentru care a fost trimis în judecată se referă la degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate. Acestea se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Numai că există recidivă (4 infracțiuni). Amintim că, în septembrie 2014, un constănţean a reclamat că şi-a găsit maşina vandalizată. Un echipaj al Secţiei 3 Poliţie Constanţa s-a deplasat pe strada Ion Corvin, unde era parcat autoturismul, şi a constatat că parbrizul era distrus.

În urma cercetărilor efectuate de către oamenii legii s-a stabilit că suspect de comiterea faptei este Sedan Rasim. Bărbatul, aflat sub influenţa alcoolului, a fost escortat la sediul secţiei pentru declaraţii. Oamenii legii au precizat la acea dată că bărbatul nu este la prima abatere de acest gen.

"De fiecare dată când bea, distruge câte o maşină", spuneau cei din zona în care locuieşte. Și se pare că așa a fost, având în vedere că pe 6.01.2017 iar era trimis în judecată pentru distrugere, parte vătămată fiind S.C. Andra International S.R.L.. „Condamnă pe inculpatul Rasim Sedan ( ….) la pedeapsa de 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Constată că infracţiunea pentru care este condamnat inculpatul prin prezenta hotărâre a fost săvârşită în termenul de încercare de 4 ani şi 10 luni al suspendării executării pedepsei sub supraveghere dispusă în urma condamnării la pedeapsa de 10 luni închisoare.

Constată că infracţiunile pentru care Rasim Sedan a fost condamnat prin S.P. nr. 427 din 03.04.2012 definitivă prin nerecurare la 24.04.2012 sunt concurente cu infracţiunile pentru care inculpatul Rasim Sedan a fost condamnat prin S.P. nr. 868 din 06.07.2015 definitivă prin neapelare la 28.07.2015.

Dispune revocarea suspendării sub supraveghere a pedepsei de 2 ani închisoare pe un termen de încercare de 7 ani. (...) inculpatul urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani, pe care o sporeşte cu o lună închisoare, în final inculpatul Rasim Sedan urmând să execute pedeapsa de 2 ani şi 1 lună închisoare”, potrivit minutei judecătoreşti. Dar decizia nu a fost definitivă, iar, pe 23.10.2017, Curtea de Apel i-a majorat pedeapsa la 3 ani şi 3 luni. Acum, iată că a fost trimis în judecată într-un nou dosar, tot pentru distrugere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu ce sa ma fac cu niste vecini chiriasi care ma ingroapa in excremente? Politia nu a facut mare lucru iar eu inghit de frica amenintarilor mirosul si mizeria lor...ca zice ca e fost puscarias si ca daca bea sare gardul si ne bate...oameni buni dati-mi sfaturi la ce institutii sa apelez ca in primavara cand o da caldura nici nu vreau sa ma gandesc...
0
0
Asa face si lazar bogdan cand bea se pisa in tir
0
0
Sa iasa din puscarie cand o face plopu mere. Ti-ai dracu de boschetari notorii.
0
0
De platit cine plateste. Vad ca ,,justitia,, este foarte indulgenta cu asemenea cazuri.Pentru ,,abuz,,in serviciu se incaseaza vreo zece ani.
3
0
ce atata ninineala cu ciorile???
3
0
Dar cu masina mea ce a avut?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212