REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Constănțeanul George Cristescu este noul director al Spitalului Clinic Colentina

Constănțeanul George Cristescu este noul director al Spitalului Clinic Colentina

Mirela PASCAL 22 mai 2023 | 14:18 6005

Viceprimarul General al Municipiului București, Horia Tomescu, a anunțat că Spitalul Clinic Colentina are, începând de luni, 22 mai, un nou manager, în persoana lui George Mirel Cristescu. Cristescu pleacă de la CJAS Constanța, unde a ocupat funcția de consilier superior. Anterior, Cristescu a condus instituția timp de trei ani, până în anul 2019.

Constanteanul George Cristescu este noul director al Spitalului Clinic Colentina George Mirel Cristescu

Mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al lui David Andrei-Cosmin s-a încheiat luni, 22 mai, iar în locul lui a fost numit șef George Mirel Cristescu. Cristescu a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, inclusiv cea de președinte-director general al instituției în perioada 2016-2019. Anterior numirii sale în funcția de director al CJAS, Cristecu a fost director la Direcţia Relaţii Contractuale din cadrul Casei Judeţene pentru Asigurări de Sănătate Constanţa. În 2019, după revocarea lui Cristescu de la conducerea CJAS, Luminiţa Nagy a fost delegată să preia funcţia de preşedinte - director general, începând cu data de 5 februarie 2019, funcție pe care o deține și în prezent. Cristescu a rămas în CJAS Constanța, pe funcția de consilier superior. În ultima sa declarație de avere, Cristescu ne spune că are un teren în Eforie Sud și patru imobile, unul în Eforie, unul în București și două în Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce falca ii făceam lui Mirel cu capul chel, ce belite îmi baga la basau, mă gândesc să l sug la oo
1
0
Alooo....! DNA! De ce nu verificati toate ilegalitatile comise de acest INTANGIBIL la Casa de Sanatate Constanta? Doar sa nu vreti sa nu le descoperiti la cat sunt de evidente. A lucrat mana in mana cu anumiti medici pentru decontari fictive. Madam Blacioti trebuie sa infunde puscaria. La cabinetul de medic de familie al ei te consulta numai asistenta pentru ca ea intotdeauna este plecata la policlinica privata invecinata. Baga din burta si ia bani nemeritati de la Casa de Sanatate ca sa nu mai spun de magariile pe care le face cu cardurile de sanatate ale persoanelor care au dreptul la medicamente gratuite. Ii trebuie o camasa dungata nu halat de medic. E o rusine escroaca asta care nu se mai satura de bani. Daca nu cotizezi nici nu se uita la tine. Poti sa mori in fata ei ca nu te baga in seama. Puscaria sa o manance!
6
0
CRISTESCU E UN PORC SPAGAR NENOROCIT CARE S-A COCOTAT IN TOATE FUNCTIILE POSIBILE SI IMPOSIBILE PE PILELE AMIRALULUI DE TASU. MA MIR CA NU A AJUNS SI PRIM-MINISTRU IN TARA ASTA DE RAHAT DAR NU SE STIE NICIODATA... INCA NU E TIMPUL PIERDUT... BANI SA FIE CA SA IMPARTA CU AMBELE MAINI LA CINE TREBUIE...
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468