REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proaspăt numit șef la OSIM, PSD-istul constănțean Marian Octavian Şerbănescu o ține din concediu în concediu… dar leafa merge!

Proaspăt numit șef la OSIM, PSD-istul constănțean Marian Octavian Şerbănescu o ține din concediu în concediu… dar leafa merge!

Replica API 9 septembrie 2022 | 00:00 6101

PSD-istul Marian Octavian Șerbănescu a fost numit în funcţia de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Cu sprijinul PSD Constanța, evident! Altfel, cum ar fi ajuns un consilier local no-name să conducă o asemenea instituție! Dacă sunteți curioși să aflați cât câștigă Șerbănescu pe lună, de când e șef la OSIM, vă spunem noi. Cât alții în șase luni sau chiar într-un an. Și, ca orice șef care se respectă, are și privilegii: a avut trei concedii de odihnă, din mai până în prezent. De fapt, chiar și astăzi este în concediu. În acest timp, leafa merge!

Marian-Octavian Şerbănescu

Printr-o altă decizie, şeful Executivului Nicolae Ciucă a decis, în mai, eliberarea lui Marian-Cătălin Burcescu din funcţia de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Acesta a fost înlocuit cu Marian Șerbănescu, consilier local PSD, aflat la primul mandat. Până la numirea la OSIM, nu auzise nimeni de el, poate câțiva la nivel local. Marian-Octavian Şerbănescu a fost directorul de cabinet al Ministrului Transportului în noiembrie 2017, după ce șeful său la nivel de partid, Felix Stroe, a preluat frâiele ministerului.

sediul OSIM

Revenind la leafa lui Șerbănescu, precizăm că acesta câștigă lunar suma de 16640 de lei. Iar, îna farăd e asta, are și câteva privilegii, Cuma r fi mașină de serviciu și bani de protocol.

După atâta muncă, Șerbănescu și-a luat concediu

Am încercat să aflăm ce face pentru banii pe care îi câștigă, așa că i-am luat la puricat agenda săptămânală, din mai, atunci când a avut loc numirea, până în prezent. În afară de faptul că întreprinde ”activități curente pentru buna funcționare a OSIM”, și că a participarea la câteva sesiuni a Adunărilor statelor membre OMPI (Geneva, Elveția), altceva nu ne spune. De fapt, ne anunță că s-a aflat în concediu de odihnă, după atâta muncă, în zilele de 29, 30 și 31 august, dar și în zilele de 8 și 9 septembrie. Și în mai, la câteva zile de la numire, și-a luat câteva zile de concediu de odihnă. Ulterior, pe 8 august a mai avut o zi de concediu, dar și în zilele de 24, 25 și 26 august. Și ne mai plângem că o ducem rău la stat!

Averea lui Șerbănescu

Șerbănescu nu este unul dintre cei mai bogați politicieni din Constanța însă, având în vedere că este la început de drum, are tot timpul din lume să-și pună la punct averea. Până atunci, aflăm că este proprietarul a două apartamente, unul achiziționat anul trecut, cu o suprafață de 35 mp.

Tot anul trecut, Șerbănescu a făcut credit în bancă, de unde a contractat suma de 123.165 lei, scadent în anul 2041. Acesta se adaugă altui credit din 2018, anul în care și-a cumpărat primul apartament în suprafață de 82 mp., scadent în 2027, în valoare de 162.991 lei.

În rest, Șerbănescu mai are câteva depozite bancare, însă deloc substanțiale, cel mai mare fiind de 6.308 lei

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fam Șerbănescu este definiția din DEX a prostiei.Șeful clanului(tatăl) a lucrat la poștă și a fost stropitor la Secu.La fel și frate-su care acum lucrează la Raja sub directa îndrumare a măretului frate.Um neam de lingăi și pupincuriști.Nevasta directorului OSIM lucrează la APC și a împărțit la toată lumea.
0
0
Rasauteanu Cosmina si Marinika sunt doi papagali transexuali.
0
0
Verificati si studiile parintilor, care au terminat o facultate fantoma de prin Chisinau, impreuna cu subiectul. Maicasa din bucatar-ospatar a ajuns dir economic si tacsu din electromecanic, tot director. Asta ati votat, asta aveti.
2
0
suntem condusi de incompetenti, care tin in brate alti incompetenti, rude angate prin institutii de stat. Oamenii capabili sunt tinuti la o parte, nu au cum avansa din cauza acestor incompetenti. Astia nu vin sa munceasca, vin sa treaca luna si sa-si ia salariul.
3
0
Intradevar, a fost in concediu, dar fara nevasta. Nu a avut chef de el. Vai de plua lui, fara tacsu, era manipulant. Atat de balalau e. Bine a punctat cineva, sa-i luati interviu live. O sa ne prapadim de ras si in acelasi timp o sa ne plangem de mila. A ajuns soferake sa aiba sofer. Asa cevaaaa...
1
0
Si ha ha ha ha ha .***i noi stam si rabdam
0
0
Demis, inlocuit Trimis acasa mama
1
0
Ai uitat de de al cincelea combinator al lui felics , omul de la canale - navigabile, care e bun la reglat canalele lui felics pentru curatarea diverselor rahaturi pe care le are - georgescu
0
0
Baiatul asta a facut liceul la seral, nici nu il trece in CV. Prin taica su au diverse combinatii cu stroe , terenuri case, masini. Felix are milioane de euro in diverse conturi, nu stie de fapt cum sa ii cheltuie sa ii scoata suprafata, de asta face si blocul, sa spele ceva pe acolo. Langa felics stau 5 oameni atat au mai ramas: asta din articol, Marinela dragnea , Carjaliu de la Agigea si Cosmin Ciobanu. toti bagati prin diverse combinatii cu el, de la interese personale pana la manevre politice la limita legii si peste ea. Cand o sa cada felics , o sa cada toti de mai sus direct in beci
1
0
Ca bine zici. Sa i se ia un interviu dar la o emisiune de stiri in direct. Sa vedem si noi cat de destept este
2
0
De ce nu mergeti sa ii luati un interviu live sa vedeti daca stie sa vorbeasca sau daca stie unde este director si ce trebuie sa faca acolo. Ma indoiesc ca stie. El nici la Raja unde era mare director nu stia sa deschida gura
1
0
Ce va mirati atat ca este sef la OSIM? Asta si cu tasu au patent pe o noua metoda de dat limbi in cur. Stie Felix bine ce poate neamu Serbanescu.
1
1
Decat cu Tzutzuian Visan Perodin Carjaliu Gaju si minoritarul lungoci, mai bine cu felis si ion inca 4 ani.
1
1
o sa votam aur, o sa votam orice ca sa scapam de psd si pnl si camarila, vine vremea sa plecati acasa sau oriunde vor zice institutiile statului de drept paralel infiintat de voi, salariile sunt mizere, pensiile la fel, tinerii pleaca masiv din tara, de ce sa va mai votam?mai rau nu se poate
1
0
Ulifricul asta este fiul lui Mirel Serbanescu, mana dreapta a felixului....
0
0
Soferul lui Stroe ajuns sef la OSIM, fereasca domnul! Vi se clatina scaunele asa am auzit.....abia astept momentul...
3
0
Stroe, Dumitrache si Dede Perodin sunteti o rusine pt tara asta. Numiti numai incompetenti in pozitii cheie, soferul asta unde ar trebui sa fie un om de stiinta, oierul de Ramnic la APC si va mirati ca portul este furat la greu, etc.. pulea va voteaza in octombrie. nu-i simpatizam pe Tutuianu si Lungoci dar macar va schimbam pe voi ca nu mai putem. Bine ca se voteaza la secret. Hai la gunoi cu voi
0
0
Hai ciocu mic ca PSD e la putere! Cocalarul asta si tovarasii lui Tutuianu si Lungoci din PSD sunt la putere in Romania. Au milioane de euros sunt aroganti si vor sa fie votati iar. Nevasta cocalarului a tavalit tot in APC, de la sofer la armatori. Fraierul e suingar si zice ca asa e smeker.
0
0
Romania cundusa de o adunatura de incompetenti. Cum sa ajungi sef la OSIM si sa nu fii o mare somitate in lumea stiintei? Se poate in Romanica, baiatul asta multi ani de zile a carat geanta motanului Felix sef PSD Constanta iar cand a avansat a devenit soferul acestui PSD sef de judet. Domnul Iohanis asa se construieste Romania educata?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367