REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Constănţencele rup uşile saloanelor de înfrumuseţare, de sărbători

Constănţencele rup uşile saloanelor de înfrumuseţare, de sărbători

Replica API 29 noiembrie 2012 | 00:00 94

Saloanele de înfrumuseţare se întrec în pachete promoţionale

Saloanele de înfrumuseţare se întrec în pachete promoţionale

Cea mai mare sărbătoare din an se apropie cu paşi repezi, aşa că doamnele şi domnişoarele se asigură încă de pe acum că vor fi frumoase şi atrăgătoare la sfârşit de an. Şi, cum întotdeauna este nevoie de mâna unui specialist, constănţencele au dat năvală la saloanele de înfrumuseţare pentru a-şi face programări. Ce se poartă Crăciunul acesta, la capitolul frumuseţe? Unghiile false, gene permanente şi false, dar şi tratamente faciale.

Saloanele de înfrumuseţare au pregătit, pentru Crăciun şi Anul Nou, oferte extrem de atrăgătoare clientelor: pachete de servicii, reduceri de preţuri, dar şi cadouri. Clientele şi-au făcut rezervări din timp, cele mai multe, însă, pentru Crăciun. "Au început deja clientele noastre să facă rezervări pentru Crăciun, dar şi pentru Revelion", a declarat Mioara Bărgaru, reprezentant salon de înfrumuseţare Vogue Style din Constanţa. Care au fost cerinţele anul acesta? "Pentru Crăciun, s-au programat foarte multe pentru vopsit şi tratamente faciale, iar pentru Revelion, predomină manechiura, ungiile cu tips şi gel", a mai spus angajata salonului. Cât despre promoţii ... încă se mai lucrează. "Deocamdată mai lucrăm la promoţii. De regulă, facem cadouri, produse mini de folosit acasă, ca să le testeze şi să le încerce singure. Pentru un tratament de păr la 100 de lei, oferim cadou aranjatul părului", a explicat Mioara Bărgaru. Şi la Lucia Style sunt oferte care ar face cu ochiul oricui.Tocmai de aceea, rezervările au început deja să curgă. Ce-i drept, mai slab ca anul trecut, dar încă mai este vreme. "Avem promoţii, cum ar fi cardurile de fidelitate cu reduceri între 10 şi 15 %, abonament de 150 lei la păr, patru şedinţe", a spus Lucia Cristea, managerul salonului. "Avem rezervări în proporţie de 60 %, comparativ cu anul trecut. Însă, mai este timp", a completat reprezentanta firmei de înfrumuseţare. Cele mai multe cliente vor gel pe unghii (90 lei), machiaje permanente (350 lei) şi gene false (150 lei). "Clientele care s-au programat vor gel pe unghii, modele pe unghii, gene permanente şi gene false, dar sunt şi pentru vopsit, iar, ca şi culori, predomină arămiu, roşu, însă vor şi coafuri, nu de nunţi, ci obişnuite", a conchis Lucia Cristea.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108