REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Constănțeni amendați de polițiștii locali, pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor

Constănțeni amendați de polițiștii locali, pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor

A.F. 10 februarie 2024 | 00:00 671

Zi de zi, polițiștii locali sancționează lipsa de bun simț a unor constănțeni care aleg să nu respecte normele de conduită atunci când vine vorba despre deșeuri. Doar săptămâna trecută, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat mai multe activități specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

Constanteni amendati de politistii locali, pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor

În urma verificărilor s-au aplicat 255 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 120.400 lei.

Printre abaterile constatate menționăm: necolectarea selectivă a deșeurilor, pungi de gunoi menajer lăsate lângă cosuletele stradale, murdărirea drumului public de către vehicule cu diverse materiale/substanțe, depozitarea/abandonarea deșeurilor de orice tip pe domeniul public în alte tipuri de recipiente decât europubele (saci, cutii, bidoane), neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces ori depozitări de deșeuri de orice fel, etc.

Constanteni amendati de politistii locali, pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor

Totodată, oamenii legii au dispus și măsuri complementare pentru remedierea neconformităților constatate.

„Pentru a evita încălcarea normelor legale vă rugăm să acționați în mod responsabil și să gestionați în mod corespunzător deșeurile.

Activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat.

Constanteni amendati de politistii locali, pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze orice fapte care contravin legislației de mediu în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de email politia.locala@primaria-constanta.ro.“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria sa infiinteze, centre de colectare a deseurilor(plastic,sticla,maculatura) dar contra cost si nu in bataie de joc fata de cetateni pentru ca ambalajele costa bani si trebiuesc recuperati iar atunci va avea un oras mai curat si fara amenzi date gardienii publici(politisti locali).
0
0
Bine domnilor de la "politzia locala@primaria Constantza.ro"dar cu constructziile ridicate abuziv pe trotuare cum ramane ?,daca nu cunoshtetzi cazuri dastea cititzi in "r*****a"de astazi un articol care este completat si de alte cazuri asemanatoare relatate de uni postaci care nu vorbesc din auzite ci au trait si traiesc pe viu ceace spun.
1
0
in sfirsit politia locala si-a gasi jobul!
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436