REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constănțeni ÎNTORȘI din SPANIA, în PANDEMIE, vizitați de MASCAȚI: acuzați de CĂMĂTĂRIE!

Constănțeni ÎNTORȘI din SPANIA, în PANDEMIE, vizitați de MASCAȚI: acuzați de CĂMĂTĂRIE!

Replica API 21 iunie 2020 | 16:04 11668

Oamenii legii au efectuat percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanţa și a oraşelor Năvodari şi Ovidiu. Este vorba despre niște indivizi întorși din Spania, în pandemie, care sunt cercetați pentru cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații. Aceștia sunt: Englez Căldăraru, Ștefăniță Ionel Mortu și Naomica Onofrei. În urma descinderilor a fost indisponibilizat un autoturism marca Audi, în valoare de 30.000 de euro.

Amintim că polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat la data de 20 iunie, a.c., 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa și a oraşelor Năvodari şi Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetul Tribunalului Constanţa, cauză ce privește săvârșirea infracţiunilor de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații.

Audi indisponibilizat!

În urma activităților defășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism de lux, un Audi, în valoare de 30.000 de euro. De asemenea, în urma unor percheziţii efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăţi comerciale situate pe raza orașelor Năvodari şi Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor 5 laptopuri, un set de plăcuţe de înmatriculare, șase ştampile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la acest moment 3 persoane sunt bănuite de comiterea faptelor (2 bărbați și o femeie), fiind vorba de Englez Căldăraru, Ștefăniță Ionel Mortu și Naomica Onofrei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am inteles si cu camatarii astia,insa cam cat de idiot sa fii sa intri in orice fel de intelegeri cu tiganii? Si asa bancile te tepuiesc fata de aceleasi banci dar le ele acasa,in UE,insa totusi nu chiar asa cum fac camatarii astia interlopi. Ocoliti-i oameni buni,nu luati de la ei nici un pahar cu apa,nu le dati un leu,evitati tiganii mai ceva ca virusul Corona,ca astia sunt foarte periculosi si justitia e blanda cu ei. E chiar rusinos sa vinzi si sa cumperi de la tigani orice,esti fix sprijin pentru banditi ca idiotul.
0
0
numai prostanii tigani merg cu rable de haudiuri
7
3
Pune flacara pe ei
10
0
prefectului Niculescu. Numai telectuali din diaspora. Verisori cu aia de la usr plus kwj.
9
5
din Cernavoda INCA NU SUNTETI CONVINSI DE FALSURILE NOASTRE PRIVIND VANZARILE DE MASINI DIN CERNAVODA?.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614