REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Constănţenii au profitat de vremea bună: au mers la Festivalul Iernii şi pe faleza Cazinoului!

Constănţenii au profitat de vremea bună: au mers la Festivalul Iernii şi pe faleza Cazinoului!

Replica API 28 decembrie 2015 | 00:07 252

La plimbare

La plimbare

După ce fiecare a petrecut Crăciunul alături de familie şi de prieteni, cei mai mulţi dintre locuitorii oraşului de la malul mării s-au decis să iasă la o plimbare. Şi unde altundeva decât la Festivalul Iernii. Pe 25 decembrie în jurul orei 20:00, aproximativ 100 de constănţeni se găseau la Festivalul Iernii. Cei mai curajoşi şi-au lăsat încălţările pe bară şi şi-au pus patinele, iar cei care nu prea ştiu cum stă treaba cu patinatul, s-au retras la un vin fiert. Atmosfera a fost întreţinută de Maestrul Emiliano, Clubul Amicii cu Jocuri şi concursuri cu personaje de poveste, Maria Panov, Liliana Giba, Virginia Ciorogaru,Veronica Apetri şi Liliana Maricas. Pe muzica interpretei de muzică populară Liliana Giba, trei doamne au încins şi un dans.

Copiii au fosr şi ei bucuroşi de plimbare şi nu s-au dezlipit o clipă de leagănele amplasate special pentru ei. Nici sania lui Moş Crăciun nu a fost ocolită. Amplasată la intrare, aceasta a fost prilejul cel mai bun pentru a face cât mai multe poze. Cu toate acestea, mulţi dintre constănţeni s-au arătat dezamăgiţi de faptul că tradiţionalul Orăşel al Copiilor nu şi-a mai deschis porţile în acest an. „Este frumos, dar este cam mic. Ce să facem, venim cu copiii că trebuie să îi ducem şi pe ei undeva, dar nici nu se compară cu Orăşelul de anii trecuţi. Mi se pare cam înghesuit aici”, a afirmat o mămică.

Deoarece vremea în acest an a fost mult mai caldă, temperaturile ajungând chiar şi până la 13 grade Celsius, în a doua zi de Crăciun faleza Cazinoului din Portul Tomis a fost arhiplină. Sute de oameni s-au bucurat de razele soarelui şi de aerul curat de la orele prânzului. Plimbarea a fost un bun prilej pentru a face poze, astfel au mai fost adăugate câteva amintiri la albumele foto. Şi staţiunea Mamaia a fost destul de aglomerată, cea mai aglomerată zonă fiind Pasarela Mamaia.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272