REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Constănţenii cer SENS UNIC pe mai multe STRĂZI din Tomis Nord. Video!

Constănţenii cer SENS UNIC pe mai multe STRĂZI din Tomis Nord. Video!

Replica API 24 februarie 2021 | 00:26 5872

După ce la începutul acestei săptămâni constănţenii au aflat că s-a instituit sens unic pe o porțiune a străzii Zefirului din cartierul Poarta 6, şoferii din Tomis Nord au ridicat şi ei pretenţii. Aceştia cer sens unic pe străzile Adamclisi şi Tulcei. Motivul, pe aceste artere este prea mare haos.

Pe Adamclisi este prea mare haos

O problemă majoră în Constanţa o reprezintă şoselele cu sens unic. Acestea au generat, de-a lungul vremii, scandaluri între fosta administraţie locală şi cetăţenii nemulţumiţi de deciziile de instituire a acestor sensuri unice pe diferite artere din Constanţa. Un exemplu ar fi modificarea regimului de circulaţie pe bulevardul Tomis. Există, însă, şi cetăţeni care cer cu disperare această măsură.

“Instituirea sensului unic și pe Adamclisi ar fi o decizie bună. Este prea mare haos, mai ales în cursul săptămânii și la orele de trafic intens. Mulţi părinţi îşi aduc copii la şcoală cu autoturismele personale, seara scapă lumea de la muncă, iar traficul este aglomerat. Sunt şi mulţi pietoni. Se formează cozi tot timpul”, a precizat un constănţean pentru Replica. Aceeaşi problemă este şi pe strada Tulcei. Locuitorii din acea zonă cer şi ei instituirea sensului unic care ar ajuta la degajarea circulaţiei rutiere din cartier.

Ce spune Primăria Constanţa

Contactaţi de către reporterii Replica, reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat că în prezent nu mai există alte avize pentru schimbarea regimului de circulaţie pe străzile din municipiu. “Aceste decizii se iau în cadrul Comisiei de Circulaţie, cu avizul Poliţiei Rutiere. Nu există alte avize aprobate acum”, a precizat aceştia.

Constănţenii cer sens unic şi pe Eduard Caudella

Amintim că şi şoferii care circulă frecvent pe strada Eduard Caudella din cartierul Compozitori cer administraţiei locale PNL instituirea de urgenţă a sensului unic pe această stradă. “În cartierul Compozitori, maşinile sunt lăsate pe străzi pe care se circulă în ambele sensuri. Cei cu vile ar trebui să-şi bage autoturismele în curte că au loc. Veniţi şi faceţi străzi cu sens unic pentru că s-a aglomerat foarte tare. Se circulă greu pe strada Eduard Caudella, cea care face legătura între strada Baba Novac şi Dezrobirii”, au transmis cetăţenii Primăriei Constanţa.

Citeşte şi:

Șoferii CER SENS UNIC pe strada Eduard Caudella

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constantenii cer caras,cu barba si cu nas.Se aproba?Mai dati-va cururile jos din masini si mergeti si voi cateva sute de metri pe jos,da de,prostii daca nu-s fuduli nu- s prosti destul.
0
0
Ce cauta cu masinile la scoala ...pentru ca nu sunt din cartier deaia e plin de masini. Stai in km5 da-ti copilul acolo nu in tomis nord.
0
1
Faceti sens unic pe Bvd Bratianu catre Valul sa iesim toti si sa nu ne mai intoarcem
7
2
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
3
1
Chitac a luato pe urmele lui fagadau cu cacaturi si prosti. Fagadau a pierdut alegerile din cauza asta
9
2
Soferii, sau primaria?
7
1
Ma tembelilor, pentru un constantean schimbam regulile. Am crezut ca sunt cu granada, ca sunt probleme grave. Dar pentru o ora de trafic schimbam tot. Eu sunt impotriva, deci scrieti, constantiniu nu vor sens unic. Ce fac cei care au acces la domiciliu pe aleile dintre blocuri ?
11
2
N am inteles sensul unic la o strada de cartier linistita, pina nu mi a deschis unul mintea , cica ar fi cineva cu c si sa nu fie prea deranjat de bazait de masini si sa aiba loc de parcare O fi conspiratie ?
14
3
bagatia i pl n sensurile unice
12
4
pe vremea mea erau catre vest autobanduri cu trei benzi doua de dus si una pentru depasiri
5
1
Gata ma, stai ca a venut Teo Hira, adara el tora, tiva, mi ducu mi n torcu, ca este si o piata pe adamclisi cu ceva branza acolo. Va rezolva fratili!!!
15
4
Tot am citit aberatiile pe care l ati scris astazi, frate, nu mai pot! Cine vrea ba, mincinosilor, sens unic. Nu s a umplit orasul de sensuri unice, giratorii si stalpisori?Aaaa...si pistele vietii de bicicleta. Trebuie sa se sesizese muncipalitatea, la oha, din oficiu, acum! Sa vina firma lu Gigel sa produca indicatoare, sa linieze si sa le monteze! In final, sa incaseze!! Sunteti pe mana sau cum...
20
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272