REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
7.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Constănțenii cer TRECERE de PIETONI pe VARIANTĂ, la complexul HISTRIA

Constănțenii cer TRECERE de PIETONI pe VARIANTĂ, la complexul HISTRIA

Replica API 31 decembrie 2020 | 00:00 3298

Problema lipsei trecerilor de pietoni de pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost adusă în fața actualei autorități locale. Constănțenii spun că zilnic își pun viața în pericol traversând prin locuri nepermise. Astfel, aceștia solicită amenajarea unei treceri de pietoni în zona en-gros-ului Histria.

Chiar dacă administrația liberală este la conducere de aproximativ trei luni, constănțenii par să nu mai aibă răbdare. Aceștia vor ca totul să se schimbe… acum. Aceștia și-au pierdut răbdarea după ce fosta administrație i-a ținut în șah cu minciuni și promisiuni deșarte și, acum că s-a schimbat conducerea, vor ca toate problemele să se schimbe de îndată. Într-adevăr, problemele sunt multe și solicitante, însă totul se face treptat.

Lipsa trecerilor de pietoni pe Aurel Vlaicu, una din probleme

Lipsa trecerilor de pietoni de pe bulevardul Aurel Vlaicu este o altă problemă semnalată de constănțeni.

Conform acestora, cei care muncesc la societățile din acea zonă sunt nevoiți să treacă zilnic printre mașini punându-și viața în pericol. „Muncesc aici de ani de zile și zilnic sunt nevoit să trec printre mașini. În aceeași situație sunt și colegii mei. Aproape zilnic suntem claxonați și înjurați de unii șoferi care se sperie când ne văd pe carosabil. Avem nevoie neapărat de o trecere de pietoni până nu se va întâmpla vreo nenorocire...”, ne-a declarat un constănțean.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti pasarele pt pietoni si mai reduceti din sensurile giratorii, sunt prea multe si inutile!
0
0
Tovarasi sunt prea multe giratorii, o cale ferata si malluri capitaliste, nu trebe treceri de pietoni, se circula bine si asa, oamenii muncii merg pe jos, e sanatate curata
1
2
Sa va dau la muje baaa..va calc da,va dreaq..e plin orasu de treceri futuvan aripa
4
3
Parerea mea este ca Histria trebe demolat e o tiganie de talcioc plin cu produse de frauda chinezisme si turcisme ieftine
9
1
O pasarela este mai sigura pentru pietoni iar traficul nu este oprit.
10
0
O pasarela mai bine...
11
0
Daca pana acum n-ati murit pentru ca v-ati asigurat temeinic....cu trecerea de pietoni sigur va faceti ingerasi , o sa traverseze cu ochii in telefon visand cai verzi pe pereti....pilaf va fac astia cu masinile ! Eu nu sunt de acord sa se faca treceri de pietoni pentru a inlesni o afacere privata , vrei clienti...baga mana in buzunar si creeaza conditii , adica o pasarela !
11
0
De ce nu se fac pasaje pe sub sosea ? E chiar asa o mare inginerie ??
11
1
Faceti mah pasarele pietonale. Astea nu blocheza traficul si sunt necesare in multe zone din oras.
11
0
De ce nu se semnalizeaza mai bine trecerile de pietoni?? Sunt m,ulte astfel de treceri mai ales la intrare in oras care de abia le vezi . Cat de greu este Tovarasi ?
12
2
Este tot ce lipsea dupa centura si asa aglomerata, fara sensuri giratorii singura solutie buna este pasarela si nu construita de autoritatile locale ar trebui construita de cei care si au dezvoltat afacerile acolo pentru ca isi baga bani in buzunar si la altceva nu se gandesc.
11
0
Pasarelele ar fi o solutie sau inca un giratoriu desi ar reduce fluxul sar evita goana pe Aurel Vlaicu atunci merge si trecere de pietoni..trebuie facut ceva...
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407