REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănțenii, invitați la ~Zilele Dobrogei~

Constănțenii, invitați la ~Zilele Dobrogei~

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:36 431

A început numărătoarea inversă până când dobrogenii, cu mic, cu mare, vor sărbători cei 140 de ani de la revenirea la Patria mamă. Se anunță patru zile pline de voie bună condimentate cu muzică, dansuri, bucate tradiționale, ateliere meșteșugărești și expoziții de fotografie.

Evenimentul „Zilele Dobrogei” are loc la Pavilionul Expozițional și este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanta, ȋn parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanţa, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea şi al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta-Dunării.

Așadar, constănțenii sunt invitați la eveniment de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00-19.00. Seara surprizele se vor ține lanț. Pofticioșii vor avea ocazia să guste și să cumpere preparate tradiționale dobrogene, dar și vinuri autohtone, direct de la producători.

Programul artistic va fi susținut de artiști dobrogeni, așa că distracția este garantată!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu riscul ca voi supara multa lume dar nu am vazut atata lume ..pensionari ..asistati chiar si oameni cu o situatie materiala buna ..ca in constanta nu au pic de demnitate se calca in picioare se cearta etc. dragii mei iata unde duce lipsa de educatie si cultura majoritatea dintre ei au albit la par degeaba ..se lasa umiliti si terfeliti si ptr. o portocala sau un balon ..etc. constanta este un oras pestrit rau famat si va mai mirati de ce fug toti investitorii in transilvania ..apropos ati vazut cum arata ..clujul ..brasovul ..oradea ..timisoara ..iasul ..bucuresti ..sibiu etc.
2
0
pofticiosii- multi dintre ei , din randul pensionarilor, au ocazia de a se abtine de la astfel de umilinte, demnitatea inseamna mult mai mult decat o porti de fasole cu carnati. Din punctul asta de vedere, imi este rusina ca fac parte din aceasta clasa
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218