REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Constănțenii, invitați să-și dea cu părerea: sunt sau nu de acord cu ÎNCĂ UN BLOC în zona Centrului de Scafandri

Constănțenii, invitați să-și dea cu părerea: sunt sau nu de acord cu ÎNCĂ UN BLOC în zona Centrului de Scafandri

Replica API 7 noiembrie 2019 | 00:00 374

Un bloc nou va răsări în Constanţa, pe bulevardul 1 Mai, vis-a-vis de Centrul de Scafandri, între Stadionul Portul şi parcul Far. SC Dakonis Imobiliar SRL a demarat încă de anul trecut procedurile pentru realizarea investiției, iar îna cest moment se află în etapa în care constănțenii trebuie să-și spună părerea, dacă sunts au nu de acord cu construcția blocului.

SC Dakonis Imobiliar SRL intenționează edificarea unui imobil locuințe colective în regim 2S+P+8., vizavi de Centrul de Scafandri. Terenul este proprietatea Ilyus-Edward şi Lucia Adina Nedelcu. În prezent, pe teren există amplasat un magazin, pentru care a fost emisă autorizaţia de desfiinţare nr 10 din 19 februarie 2018. Pe site-ul primăriei a fost postat anușul de consultare privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru acest proiect, iar constănțenii sunt invitați să transmită observații asupra documentelor disponibile la sediul primăriei – Serviciul Strategii și Planificare Urbană, camera 121, email: primarie@primaria-constanta.ro, în perioada 06.11.2019-21.11.2019.

SC Dakonis Imobiliar SRL s-a înfiinţat în anul 2011 şi îi are ca asociaţi pe Adam Paşata şi Cociu Paşată, cel din urmă fiind şi administratorul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vb realitate, verdele ala din spate ce este? Ca asa sa facem un proiect pe poza si in realitate e alta, pomii aia o sa existe? Si daca nu exista sa le coaca ciocanul?
0
0
aman suliman ,au nume de gunoeri astia?
1
0
de acord sase construiasca ff bine
0
1
Sa te cheme Cociu - mi se pare hilar ! Mai bine il boteza Chiratzu !
3
0
Iar machidoni constructori? Mi-e sila deja! O sa le cumpere Pulea marile lor investitii.
2
1
vine criza ... ce naiba. Acum vedem unde au fost sifonati banii de catre guvernul psd-ist. Eu stiam ca ceea ce conteaza este interesul primarului nu al cetatenilor sau cel putin asa a demonstrat viata pana in prezent.
0
0
daca e bloc cipanesc de "lucs" trebuie sa se faca ca s-a dat spaga
8
1
Alde Pasata a mai tras cateva tepe la locatari, langa City si langa Brick, cu locuinte facute cu costuri minime, materiale proaste, geamuri care nu se inchid, acoperis fara garantie...asa ca atentie mare la contracte si ceea ce cumparati
7
0
atentie: nu au dreptul sa-si spuna parerea cei care l-au votat pe individul cu freza aranjata la casa albastra sau pe prostul de babu. pana si soferul neagu a ras de acest cretin babu...
9
0
".....a fost postat anusul de consultare privind elaborarea Planului...." Ziaristi de kkt
2
1
Foloseste-ti capul sa pui stampila unde trebuie ca sa nu iti inghete fundul in piata!
4
1
Categoric nu. Nu mai vrem blocuri makidonesti care sa sufoce Constanta. Daca nu au ce face cu banii, sa cumpere locuintele retrocedate aflate in stare avansata de degradare si sa le reabiliteze integral.
19
2
Orban, Tomis plus si alte persoane bine puse!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212