REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Constănțenii își petrec sărbătorile pascale în Dubai și Egipt!

Constănțenii își petrec sărbătorile pascale în Dubai și Egipt!

Replica API 15 martie 2022 | 11:20 860

Odată cu imediata venire a sărbătorilor pascale, constănțenii au luat cu asalt agențiile de turism pentru a planifica vacanța mult așteptată. Aceștia au epuizat biletele de avion pentru destinațiile Egipt și Dubai. Agenții de turism declară că, pentru împătimiții de stațiunile balneare, sunt variante foarte bune de vacanță și în România.

Sărbătorile pascale se apropie cu repeziciune, iar agențiile de turism și-au deschis larg ușile pentru a întâmpina iubitorii de vacanțe. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în ultimii doi ani, românii văd acest an ca pe un prilej de relaxare și preferă să iasă din zona de confort. Anul 2022 se anunță a fi un an al călătoriilor.

Constănțenii preferă Egipt și Dubai pentru 2022

Agenții de turism au pregătit oferte pentru clienți pentru diferite destinații. Potrivit unei agenții de turism din Constanța, biletele de avion pentru Egipt și Dubai s-au epuizat primele.

Egipt

Egipt și Dubai sunt destinațiile cele mai cerute, la care deja s-au epuizat bieletele pentru avion. Avem pachete de minim șapte nopți pentru aceste destinații. Pentru două persoane costul este de 1.000 – 1.500 de euro, unde sunt incluse biletele de avion, bagaj de cală, transportul de la aeroport la hotel și cazarea”, a declarat un agent de turism din Constanța, pentru reporterii Replica.

Dubai

Alte destinații căutate de constănțeni sunt Bulgaria cu stațiunile Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin și Elena și Obzor.

Bulgaria

În fiecare an hotelurile bulgărești pregătesc un prânz festiv pentru ziua de Paște. Românii în noaptea de Paște merg la înviere și la întoarcerea în hotel sunt așteptați cu cozonac și ouă vopsite. Mulți merg în familie și cu prietenii în vacanța de Paște, nu rămâne nimeni acasă”, a declarat managerul unei agenții de turism constănțene, pentru reporterii Replica.

România

Acesta a mai specificat că: ” Pentru cei împătimiți de stațiunile balneare sunt variante foarte bune de vacanță și în România. Pentru 3 nopți de cazare, cu doar 230 euro de persoană, având inclus 3 mese pe zi, masă festivă de Paște și acces la centru spa. Se poate călători în România fără dovadă de vaccinare sau test PCR. Poți alege să mergi oriunde , iar, anul acesta, litoralul românesc e pregătit pentru a oferi servicii cât mai bune de vacanță.”

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108