REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Constănțenii, REVOLTAȚI că anumite CLUBURI sunt DESCHISE!

Constănțenii, REVOLTAȚI că anumite CLUBURI sunt DESCHISE!

Replica API 14 martie 2020 | 19:45 8930

Mai mulți constănțeni și-au arătat nemulțumirea față de practica anumitor cluburi din orașul de la malul mării care au funcționat în seara de vineri, 13 martie.

Acestea, se pare, încă mai au evenimente în derulare, cum este cazul clubului Luv, care are un eveniment programat chiar sâmbătă, 14 martie, în condițiile în care toate evenimentele care adună peste 100 de persoane au fost interzise deja. Oamenii au contactat ziarul Replica de Constanța, precizând că este inadmisibil așa ceva, în plină pandemie de Coronavirus. "DSP nu a dat aviz. Acolo se strâng peste 100 de persoane. Poate fi o persoană cunoscută nouă. Apoi intrăm în contact. Faceți ceva", este apelul disperat al unui constănțean. Precizăm că este vorba despre Luv, dar și Chaboo.

Update: Ionuț Budi: clubul Luv nu a funcționat

Însă, Ionuț Budi, patronul clubului Luv, îi contrazice pe cei care susțin că au fost, vineri seară, în local. ”Clubul nu a funcționat vineri seara și nici nu va funcționa. Am luat această decizie în conformitate cu situația actuală. Este mai importantă sănătatea personalului și a clienților noștri”, a declarat, pentru ”Replica”, Ionuț Budi.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si curvelor!!
2
1
Sa se inchida si restaurantele si cafenelele! Patronii nu vor lua de buna voie aceasta decizie!
1
0
bulgarii au inchis tot.La noi se tin deschise ca sa nu se plictiseasca panaramele parasutate si drogalaii acasa!
2
1
cand se termina criza BOICOT la astia si tot ce le apartine lor
2
0
Sa ne bagam pulile in Luv-ul pizdii masii si in machedonii hrapareti ca Budi si in coarda de sora-sa ! Sa ne pisham pe toti drogatii si muistele care merg in cluburi ! INCHIDETI-LE DRACU ODATA !!!
4
2
In Primul rand daca Patronul Clubului Afla de Acel Virus Asiatic CoronaVirus. Si il ducea Capul trimitea Acasa. CONSTANTENI TINERI. In loc sa ramana in Clubul Luv si sa ia din Aer Hiv-ul Chinez Periculos CoronaVirus. Parearea ma zic si eu. E treaba lor si si-o face pe Riscul lor sa fie infestati de acel Hiv Chinez CoronaVirus lund-ul din Aer Liber.
4
2
Bine ca inchid Bisericile...asta e problema lor...sau scopul ocultei mondiale
5
6
si ce daca sunt deschise daca nu se duce nimeni care-i problema?
8
5
Heavens Hell, Nu tine cont de lege.. e full la.ei.. Si aseara a fost. Sa se sesizeze autoritatile .
4
4
Mor in fiecare zi peste 150.000 oameni da ce sa vezi ca se panicheaza oile la 3mi de morti da cand vin numerele pe mortile cauzate alcol si tigari si pe obezitate dormiti pe voi, v-ati trezit degeaba inapoi la somn oitelor
3
4
Boss, lasa neuronul ala in pace. E destul de stresat ca tre sa te oblige sa nu te caci in strada ca gainile si sa te tina la stadiul de fiinta umana. Sa pare ca esti mai prost decat Scufita Rosie cand isi schimba chilotii. Du-te-n plm de cocalar si pup-o in cur pe ma-ta ca nu te-a gatuit cand te-a avortat. Apropo. Stii cat a tinut ma-ta un cacat in ea? 9 luni boule, 9 luni.
3
3
A aparut un club nou in C-ta..COVID-19 ,pe mamaia.primele trei zile intrare moca;au prioritate manelisti ,etniile de orice fel,Fagadau si sleahta,politicieni etc...va asteptam cu drag.o cola din partea casei
10
5
Vorbiti sa va aflati in treaba! Toate cluburile sunt inchise!
2
3
Mergem la Bel Ami sa ne drogam
6
0
Bai voi nu sunteti constienti ? Inchideti toate localurile o luna de zile. Nu va muri nimeni de dorul lor.
9
2
Un bulangiu!
9
0
Sa le dam foooc !
7
1
Simplu! Stare de Urgenta! Si toata luma acasica!! Altfel , omu' are drepturi constitutionale! Si daca-i prost , abuzeaza!
11
4
Vaaai ce revoltati sunteeeeem!Toti constantenij suntem foarte revoltati!!!Fierbe sangele in noi de revolta!!!!Mie una imi curg si lacrimi din pizda si se preling in jos pe glezne...
6
17
Ce frica le e la prostime de virusi astia, sa-mi bag pula, cand ai iq la temepratura camerei n-ai ce sa ceri de la ei
5
13
a fost gay party aseara , urmeaza si asta seara .imi place ciocanul
14
5
Si salile de fitness ar trebui inchise, umflatii cu creierul cat bobul de mazare nu stiu de reguli de igiena!
42
1
Alea sunt cluburi ? Dar da, trebuie inchise pt ca vor relua hotia la vara, au timp!
20
2
Pai daca aia fara cap se dau rotunzi si merg in cluburi,oare cine este asa de bleg sa mai tina legatura cu ei? Si pe urma,patronii aia sunt de dat in gat la politie,sa fie amendati,insa tot romanul se umfla in paiele din cap si tine partea celor ce se cred imuni si super destepti. Romanii sunt dusmanii disciplinei si a igienei,asta se stie de secole si se mentine ca traditie.
20
2
Marsh mah comunistilor!
7
30
Sa ii aresteze pe nenorocitiia astia care nu respecta legea.
27
4
DSP, ANAF, POLITIA CE FAC? CSU, SI CEILALTI?
34
4
toate ciorile din orasi cu zdrentele lor!!
31
3
Machiteasca era cu drogalaii in Luv?
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272