REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Constănţenii, REVOLTAŢI din cauza MIROSULUI INFERNAL din zona Delfinariului!

Constănţenii, REVOLTAŢI din cauza MIROSULUI INFERNAL din zona Delfinariului!

Replica API 4 februarie 2020 | 00:00 321

Ce spune Bâlbă

Ce spune Bâlbă

Constănţenii care trec pe lângă Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii în această perioadă sunt loviţi de un miros insuportabil venit dinspre microrezervaţie. Vorbim despre una din atracţiile principale din oraş, astfel că situaţia devine îngrijorătoare, dacă nu se iau măsuri în timp util, până la sosirea sezonului estival. Mai ales că, spun locuitorii din zonă, nu se confruntă cu această problemă de ieri, de azi, ci de mai multă vreme.

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa este una dintre atracţiile principale din Constanţa, mai ales în plin sezon estival. În afară de cunoscuţii delfini, care reuşesc să încânte publicul cu numerele lor spectaculoase, mai sunt şi animalele din cadrul complexului. Plăcute şi îndrăgite de vizitatori, deranjante pentru cei care locuiesc în zona Delfinariu. Oamenii spun că se lovesc, de ceva timp, de un miros greu de suportat, provenit de la microrezervaţie. Contactat telefonic pentru lămuriri, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bâlbă, a precizat faptul că ştie de existenţa acestei probleme, însă nu poate face nimic deocamdată, deoarece nu a existat o sesizare oficială primită de instituţie. Directorul instituţiei a mai declarat că în dreptul acelei porţiuni există mai multe exemplare de mistreţi care ar cauza acest miros.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sesizare oficiala ? De ce oare aveti nevoie dl.director de asa ceva, aveti porobeleme olfactive sau sunteti obisnuit din buna crestere cu astfel de mirosuri ? Daca sunteti depasit de problema de ce nu va retrageti acolo unde va este locul ?
0
0
Miroase a Romania?
2
1
Poate mai ziaristilor scrieti si de calavrul celor din cartierul poarta 6 unde miroase a rahat de ani de zile. Sau lumea buna locuieste numai zona Delfinarului?
6
3
asta nu-i nimic... asta vara fiind caldura amplifica mirosul ingrozitor... unde plm s-a pomenit , poate doar in tarile africane , sa cresti porci , capre , gaste , rate , etc... , in mijlocul orasului...?!?
6
2
Bai Balba si la tine acasa tot asa este stai in jeg si putoare fara sa faci curat doar pentru ca nu iti spune nimeni,mai directore de sesizare ai mevoie pentru ca sa rezolvi o problema despre care nu stiai nimic nu si in cazul asta caci ai declarat ca cunosti situatia dar fara o sesizare oficiala nu poti face nimic.
8
2
Si RAJA mai da drumul pe blat la apa menajera in Lacul Tabacarie.
15
1
ca balba provoca mirosuri pestilenziale !!! Si de la porcul fagadau vine asa un miros de mort !!! Muie la toti cu mult cacat !!!
8
6
Pune in tarcul mistretilor AirWeck-uri !
5
4
Si eu cand am vizitat microrezervatia acum 2 ani, cu copilul si am ajuns in zona mistretilor, mirosea ingrozitor, era sa vomit, am trecut in fuga si tinandu-ne de nas. De atunci nu ne-a mai trebuit. Managerul de ce nu ia masuri?! Sa tina animalele alea in halul ala de mizerie!
13
1
Despre ce sezizare vorbeste acest domn, daca el stia de acest inconvenient trebuia sa faca ceva, sa ceara finantare de la cjc, nu sa astept sa vina cineva sa spuna ca pute! Ce manger performer ar face asa ceva, din aceasta cauza nu se poate ocupa postul de conducere decat daca dai bani la cine trebuie
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272