REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Constănțenii se plâng că angajații RCS-RDS le pun sănătatea în PERICOL!

Constănțenii se plâng că angajații RCS-RDS le pun sănătatea în PERICOL!

Replica API 16 martie 2020 | 15:35 5141

Epidemia de coronavirus declanșată în România a făcut ca toate firmele private să își ia măsuri de prevenție pentru a proteja atât proprii angajați, cât și clienții. Firma RCS-RDS este una dintre cele mai mari din țară, astfel că standardele de siguranță ale acesteia ar trebui să fie foarte ridicate.

Câțiva constănțeni nemulțumiți au reclamat faptul că echipele de intervenție ale RCS-RDS se prezintă la sesizări fără a purta nici un fel de protecție împotriva transmiterii coronavirusului. Astfel, conform spuselor acestora, singura măsură luată este răspunsul prin apel telefonic, unde clientul este întrebat dacă este contaminat sau suspect, pericolul de contaminare fiind unul foarte mare ținând cont că o echipă poate intra în contact cu sute de oameni zilnic.

”O să facem o verificare, noi am activat un plan special pe care compania noastră il are, inclusiv cu munca de la distanță. Din ce știu eu angajații nostri au mănuși, măști, dezinfectant, chiar în perioada aceasta căutăm ochelari speciali pentru ei. Noi avem un plan pentru situațiile acestea de criză, încă de vineri noi am trecut la un plan mai restrictive, am oprit inclusiv instalările. La sesizări avem un protocol de comunicare cu clientul, prin care îl întrebăm daca e contaminat sau suspect. E destul de greu să procurăm măști si ce mai e nevoie, deoarece nu se găsesc.” a declarat pentru ziarul Replica, reprezentantul RCS-RDS.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite te la bosorogi.cum ies in pula cu satelitu in autobuze ba proasta pula.a fost la curu romaniei ca prea retardat e neamul asta romanesc
2
2
Cred ca angajatii Rds sunt cea mai mica grija dat fiind ca se intorc acasa "italienii" care se ascund dupa deget cand intra in tara si au adus prezentul unde e. Este inevitabila raspandirea infectiei.
17
0
Domnule Raed Arafat perversitatea din limbajul dvs. arata ce fel de "om" sunteti. Pana si pseudonimul pe care-l folositi nu este demn de mesajul lasat. JENANT.
10
6
Nu folosoti autobuzele sunt pline de infectie
7
6
De ce ati sters comentariul meu si al sotului meu Bogdan Bogdan?
5
4
Pai sa-i ai reclame si pe cei 99,9 la suta din constanteni ca nu au masti.
11
3
Daca n-au masti sa-si puna pe fata chilotii colegelor, ca protejeaza mult mai bine ! Aroma piz.dei opreste orice virus !
5
27

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212