REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constantin Dancu rămâne șeful IPJ Constanța!

Constantin Dancu rămâne șeful IPJ Constanța!

Replica API 14 noiembrie 2019 | 02:25 912

Constantin Dancu rămâne șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Decizia a fost luată de ministrul din cadrul MAI, miercuri, 13 noiembrie. Precizăm faptul că Dancu a atins vârsta pensionării, însă, așa cum prevede procedura, are dreptul să solicite prelungirea mandatului cu încă un an, până la împlinirea vârstei de 60 de ani.

Amintim că, în urma concursului desfăşurat în mai 2018, comisarul-şef Constantin Dancu a devenit noul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, cu acte-n regulă. Înainte de a fi împuternicit pe funcţia de inspector-şef, Constantin Dancu a deţinut funcţia de comandant al Serviciului Rutier.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate spagi a luat Dancu de la tinerii politisti din rutiera pentru a ajunge sa lucreze in CT ia verificati se vorbesc de sume de minim 20 de mii euro .
0
0
asta e individul care l-a facut scapat pe umflatul betivan cand dormea la volan in intersectie la Capitol , dupa care i-a fost numita sotia in functia de sef serviciu in primarie , cu toate ca n-o duce capul... interesant de stiut cati bani a trimis la capitala prin matei de la pnl...!?!
9
0
Un om cu un caracter deosebit si un umanism iesit din comun
6
15
Omu stie joaca! Este,exact, tipologia romanului : limbist, tradator si lista e lunga! De asta nu ai loc sa sugi p..a!
10
4
Felicitari!
3
18
Felicitari domnule Dancu!!!
3
19
@Morticia,sa nu dormi o noapte din cauza lui Dancu ai o problema la mansarda.Cetatean 06.25.Pentru participare la concurs trebuiesc indeplinite anumite conditii de grad,vechime,experienta nu merge tinerel cum ai iesit din academie sa participi la concurs de sef IPJ.Te halesc copoii batrani cu fulgi cu tot!
3
24
Cum mama dracului a trecut asta examenul, sint atatia baieti destepti si tineri in politia Constanta care ar putea conduce si nu au luat examenul ori nu au participat la el sa nu il deranjeze cumva pe dl dancu
22
7
Dancu si fac comentarii frumoase sunt catelusi lui cativa lingai restul gutuie cu lamaie.In ziua de azi va dau un mic exemplu ,furi o gaina ca nu ai ce pune pe masa la copii te ia cu mascatii de la politie, SIAS,Tranporturi,DIAS,Speciale,etc.Daca esti proxenet din acvariul Cernavoda nu te deranjeaza nimeni ai cateva fetite la produs in Europa,o matroana care tine evidenta banilor produsi de sclave si dormi linistit ca mile de euro iti vin la western union fara un pic de munca.Veniti la Cernavoda si admirati cele mai somptuase vile si trageti concluzia ca munca cinstita este doar pentru prosti
26
4
Pai milionul ala adunat de baietii din oras, si facut ,, cado '' nu trebe si el recuperat pa investitie?
29
5
Ce a facut acest om ptr politia constanta nu a facut nimeni.Voi care vb aici o faceti doar din invidie si multa rautate.Constanta are cel mai bun si frumos sediu rutier din aceasta tara.Va salut cu respect domnu comandant!
7
43
Cand te cautau tiganii din piata te ascundeai in gaura de sarpe poponarule.
30
6
Supozitorul meu alunecos, asa il numea paiatza de Mazare.
34
7
asta e interlop adevarat ce combinatii are asta mai ales cu aia din mangalia cu droguri si combinatii habar nu aveti voi asta e dracu gol cere spaga sau parnaie
39
5
Felicitari d.le Dancu!
13
49
Felicitari,Domnule Inspector! Un sef cu atitudine care isi ajuta subalternii!
15
54
Bravo, domnul Comandant! Un adevarat profesionist.
18
56
A castigat postul prin concurs. Crede cineva? Eu, personal nu!
55
8
BRAVOOOO.....
14
45
fratilor,eu cu acest om am sustinut proba practica la obtinerea permisului de conducere,era locotenent la pol rutiera si a fost coleg de facultate cu un bun prieten,dar sa ajungi sef al IPJ,nu are nici o legatura! am impresia ca tot pe relatii merge treaba!
47
5
cel mai toxic personal din cadrul politiei constanta..
56
9
Felicitari !
15
46
Atata timp cat sunt eu mahar la IPJ Constanta interlopii si proxenetii judetului Constanta nu vor fi deranjati de organele m.a.i si puteti sa va desfasurati activitatile in mod normal dar sa ma uitati cu spagile lunare.
50
6
Ai dreptate, Morticia!! Da' cu urmaritul ala international care se adapostea in una din casele lui, ce s-o fi intamplat!!
52
5
Ma tot agitam si ma tot intrebam: oare cu cine seamana izbitor acest domn? Si, dupa o noapte de nesomn, iata ca am aflat raspunsul: cu Uncle Fester! Fester din Familia Addams! Nu-l stiti?
57
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614