REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constantin FRĂȚILĂ, noul ADMINISTRATOR de la Neptun Olimp SA

Constantin FRĂȚILĂ, noul ADMINISTRATOR de la Neptun Olimp SA

Replica API 20 ianuarie 2021 | 10:35 6975

Fostul arbitru Constantin Frățilă a fost numit administrator al societății majoritar de stat Neptun Olimp SA, printr-o decizie a Adunării Generale a Acționarilor (AGA). Frățilă reprezintă SIF Transilvania, al doilea acționar ca pondere în firma de turism din sudul litoralului.

AGA de la Neptun Olimp SA Mangalia a numit în ședința de pe 18 ianuarie 2021 un nou Consiliu de Administrație (CA), cu mandat provizoriu de 4 luni. Noua structură de conducere este alcătuită astfel din Dan Mariana Constantinescu, Olga Ciorchină, Laurențiu Bude, Cătălin Mancaș și Constantin Frățilă, potrivit unui raport al Neptun Olimp SA.

În aceeași ședință, AGA a stabilit indemnizația membrilor provizorii neexecutivi ai CA la 3.139 lei brut pe lună.

S-a respins vânzarea mai multor terenuri

La aceeași dată, a avut loc și o AGA extraordinară prin care s-a respins vânzarea prin licitație a mai multor terenuri din patrimoniul Neptun Olimp SA. Este vorba despre un teren de 971 metri pătați aferent activului Magazin 101, din Complexul Amfiteatru- Panoramic- Belvedere Olimp, un teren de 52,31 metri pătrați aferent activului Magazin Terasa Shop, din cadrul aceluiași complex hotelier și un teren de 1.535 metri pătrați aferent activului Vila Verde din Eforie Nord.

Neptun Olimp SA are ca acționar majoritar statul român, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cu 52,2156%, în timp ce SIF Transilvania deține 41,1848% din acțiuni.

Societatea a raportat pentru anul 2019 o cifră de afaceri de 623.386 lei și un profit net de 462.191 lei, cu 15 angajați.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate dosarele escrocului asta au fost inchise de procurorul Teodor Nita, care a devenit asociat cu el. De asta labilul asta psihic e pus in toate finctiile, sa fure pt Nita
0
0
Infractor, rezultanta directa a sistemului neocomunist. Si labil psihic. Acu zbiara cu spune la gura si in secunda doi se miauna la tine. Exemplul clasic al ghiolbanului parvenit care are impresia ca daca are bani e si destept si cult.
0
0
au pus lupul sa pazeasca stana !
3
0
Arbitrul asta spagar care avea statia de betoane langa ANL unde a facut radu parc credeam ca a disparut din peisaj. Deci ... NU PNL.
2
0
Uaaauuuu.... Ce lovitura.... Un personaj de cacat.... Se duce dracului si Neptun Olimp SA... O trece asta pe persoana fizica. Vanghelie era pistol cu apa pe langa imputitul asta..
4
0
domnule fratila vad ca ai multi simpatizanti pleci rau din start .Vom fi cu ochii in 4
4
0
Iar mafiotul asta? Nu-l mai cheama Mazare la el odata!
9
0
Ati votat hotul paznic la oi. Rusine....
11
0
Acest Fratila este cel mai pervers om,face orice ca sa-si indeplineasca obiectivele,calca si pe cadavre.De cand era arbitru avea aceste obiceiuri,te fura cand nu te asteptai,inventa o lovitura libera,o lovitura de la 11m,un fault...O mizerie de om!
14
0
bai sif transilvania prosti si hoti mai sunteti.dupa ce lupul de fratila a furat comcm si scut acum il puneti paznic la oi?o tara plina de hoti si putreziciuni in care cinstitii sunt vazuti fraieri.
15
0
un hot penal, asa merge treaba la noi, el ar trebui sa stea la hotel, langa fasole pe viata,si porcu, ce mai e de furat acolo, k a ramas putin,cata carte are jegul asta cu rablele lui de microbuze..jegoase ca el
15
0
ba fratilaba radu pitiponc primar mangalia,hu mai taiati ba pomii ve hi de 25 plus ani si betonati,arata statiunile ca naiba!ce tot construiti ca timpitii in padure,cui cindeti voi camere linga linia ferata,in afara de voucheristii bugetari rupti in kor si boschetari? arata ca naiba neptun olimp,cu tiganile lui mocea si ale securistilor,falimentarilor!
10
4
A facut bani cinstiti in anii '90 ! Nu a "aranjat" nici un meci ! Nu a manipulat Bursa ! Este cel mai corect investitor imobiliar ! La mega hotelul proaspat construit la 2 metri de Promenada Tabara Navodari a fost cel mai corect patron cu angajatii fara protectia muncii ! Acum l-ati pus unde se pricepe el mai bine ! Propunem Bisericii sa-l sanctifice si sa-l faca Sfantul Fratila , sa il punem langa candela si sa-i aprindem lumanari ! Romania lucrului bine facut ! SICTIR !
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218