REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Constantinescu, precizări despre condamnare: Am devenit politicianul condamnat la cei mai mulți ani

Constantinescu, precizări despre condamnare: Am devenit politicianul condamnat la cei mai mulți ani

Replica API 20 martie 2021 | 23:59 4537

Fostul președinte al Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, a făcut precizări în legătură cu condamnarea la încă 8 ani de închisoare cu executare în dosarul Fundațiilor Thalia și Fantasio.

Nicușor Constantinescu

„Așa cum probabil ați aflat din presă, Curtea de Apel Galați a menținut decizia Tribunalului Constanta și m-a condamnat la încă 8 ani de închisoare cu executare in dosarul Fundațiilor Thalia si Fantasio.

În opinia justiției din România, a duce la îndeplinire hotărâri de Consiliu Județean reprezintă o faptă penală!

Așa cum am declarat și în anul 2015, ,,Problema este că sunt judecat penal pentru hotărâri ale Consiliului Județean care sunt supuse contenciosului administrativ, nu faptelor penale. Este un abuz”!

Probabil că interviul acordat postului de televiziune Realitatea Plus a deranjat sistemul, astfel încât am fost condamnat, din nou, la o pedeapsă cumplită, tot pentru abuz în serviciu, devenind politicianul condamnat la cei mai mulți ani de închisoare din România!“, a scris Constantinescu.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati l odata si pe BARHALESCU ca plange Nicusor dupa el.
0
0
Faptul ca va iesi din puscarie pe catafalc nu ajuta la recuperarea prejudiciului creat de acest scabros personaj.
0
0
Pai vezi , cand tii cu poporul trebuie sa ai aprobare de sus ca mine
0
0
Adica NICUSOR. Niiicule maica Nicule,Niiicule mai Nicule,ce-ai facut ma baiatule ca te-ai inhaitat tu cu mascariciul ala fiiar carele alegorice si curvele lui ale dracu si ai ajuns tu in puscarie dar nici acolo nu ai scapat de Radu,dar stai linistit ca am eu cunostinte la Rusi si te mut eu de la Poarta Alba intr-o puscarie din Siberia.
2
0
sa mori in puscarie.Strutu si Mazare si Fagabou langa tine.
4
1
hotule ati furat amandoi tu si cu mazare!!la ce cimitir este locul vostru!!
4
1
Sa-i dea drumul de acolo, atunci cand or creste la loc toti arborii de pe marginea drumurilor din judet, pe care i-a macelarit fara mila!
6
0
Hai cu confiscarea averii ,Bagati mana in conturile Porcometelui !!!
7
0
La multi ani !!!
9
0
Ii meriti?ai bagat mana pan la cot
7
0
Porcu asta balos si banditul Mazare merita puscarie pe viata. Democratia a scos la suprafata prostii si hotii. Asa se intampla cand prostimea are dreptul sa voteze. Ajung in posturi de conducere asemenea specimene.
10
0
suge pixul acuma aluia de e al mai tare din JUdet, ce o credeti proasta, ba mai spune dupa ce se imbata si ce facea cu mazare si porcusor
4
0
Inainte sugeai lindicul fetelor tinere ,acum sugi sosete-le la rece . Nicule baiatule mai meriti inca 20 de ani la rece !!!!
13
1
Mai bine confiscatii tot si angajatil paznic la orice firma de paza din constanta ca toti iau minim pe economie adica asistati social si in maxim 2 sau 3 zile se agata de un pom cu sfoara
8
0
Nicule, Nicule ce fac astia u tine porcusorul meu? Ce timpuri si nopti mai petreceam sub biroul tau cu chilotii pe lustra si cu paza la usa!!!
13
0
care politician vrei sa spui hot dovedit,tu, bonduele,porcul de stroe a fost mai parsiv ,a tradat romanica dar s-a scos de la parnaie,senator al melcilor de c-ta
14
0
Ai priit prea putini ani de detentie pntru cat rau ai facut in cardasie cu mazare si gasca voastra . Daca Constanta si judetul Constanta sunt subdezvoltate , voua vi se datoreaza jigodiilor . Condamnare pe viata si confiscarea averilor pana in al noulea neam asta ar fii trebui . PESTE TOT PE UNDE ATI FOST LA PUTERE CIUMATILOR ATI DISTRUS SI VANDUT . ATI RUINAT JUDETE PENTRU CA VOI SA VA INBOGATITI . Teleorman , Vaslui , Botosani , Mehedinti Etc
26
3
Luameai in gura de la jumate jefule erai sme
7
3
Pe buna dreptate,tu chiar nu realizezi cat rau ai facut oamenilor din acest judet si nu numai.
18
2
Pai meriti mai Nicule pentru ca esti singurul politician roman care s-a vindecat de cancer in faza terminala la puscarie deci acolo este un climat favorabil pentru tine,sa nu cumva sa ti se dea drumul pentru ca cine stie poate dai ortul popi dupa care familia ta o sa dea statul Roman in judecata pt.ca te-a omorat cu zile.
24
2
Omul este condamnat exemplar , dar nu se vede clar banutul trecand de la stat la el in buzunar , discriminant in comparatie cu cei la care au aparut in clar sacosele cu bani si pedepsele au fost simbolice.Inegalitatea doare si cind benificiezi ,dar si cind esti pedepsit.Se vorbea de o declaratie de avere dodoloata .trebuie sa avem simtul masurii,totusi
10
8
Nu mai are spondiloza?
19
2
Ai ajuns politicianul cu cei mai multi ani de puscarie pentru ca esti cel mai mare politician BORFAS. Cand prostii ajung la putere le ia Dumnezeu mintile. Acum nu mai ai nici-o boala grava, vreo gaura in burta............
22
2
De fapt era, politicianul care se credea dumnezeul constantei si facea ce vroia el. Acum plateste si plateste inca putin pentru ca nu i-a luat tot ce a furat.
28
1
mizerie!!!!
8
2
speram la mai multi linga tine:udrea,veorica,firea,nastase,tariceanu,bica,iorgus vecinul mangalia,etc,etc.La multi ani de pirnaie!
25
3
Asa iti trebuie cand urlai si ne futeai sa putrezesti in puscarie panarama
29
1
Bai da Monixa aia unde mai efectueaza operatii de suctiune?
14
0
Mai bine il lasa liber dar sa i confiste averea pe care nu o poate justifica plus prejudiciile produse cred ca era de ajuns
25
3
La cat ai furat trebuia sa iti ia si averea si sa faci si puscarie pe viata !!!!!
37
2
Nu spun ca nu merita puscarie dar alti care au mancat mai mult ca asta Videanu ,Berceanu Basescu si alti nu trbuia sa-i tina companie?
26
12
Meritai porcusorule, sa te ia cancerul ala care ziceai ca-l ai
20
3
La pesedei le dau maxim de puscarie
21
7
Unde sunt toate slugile care-i cantau osanale???? Porcu sa crezut Zeu... Recuperarea prejudiuciului...
39
5
porcule obosit !!! Muie ca desert !!!
33
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272