REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

CONSTRUCŢII ILEGALE, DEMOLATE LA MANGALIA!

CONSTRUCŢII ILEGALE, DEMOLATE LA MANGALIA!

Replica API 1 iulie 2019 | 00:00 287

Primăria Mangalia continuă să elibereze domeniul public de construcții ilegale, dezafectate sau lăsate în paragină. În cursul zilei de sâmbătă au fost demolate două chioșcuri - construcții anexe la blocurile turn de pe strada Rozelor, ridicate pe spațiul verde (obturând vederea către mare) și rămase fără titlu de folosință, respectiv contract pe teren.

"Până să începem aceste acțiuni de igienizare, orașul era plin de asemenea dughene infecte pentru că primarii din anii ‘90 și 2000 au înstrăinat zeci de hectare de teren din patrimoniul municipalității, în schimbul voturilor și foloaselor personale. Desigur că astfel de manevre nu erau posibile fără concursul unor funcționari publici, care continuă să fie tributari intereselor personale, în detrimentul interesului public. Așa se explică și atacurile din mediul online, atunci când curățăm orașul de barăci, garaje, chioșcuri sau alte construcții insalubre, devenite focare de infecție. Îi asigur, însă, pe toți cetățenii de bună credință, cei mulți, care nu au primit chioșcuri, parcări și terenuri gratis de la Primărie, că voi continua să redau orașul locuitorilor săi, în pofida tuturor încercărilor de intimidare, dezinformare sau manipulare, venite din partea “privilegiaților” sau acoliților acestora, din aparatul administrației publice locale, unii chiar aleși locali", a transmis primarul Mangaliei, Cristian Radu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In orice tara normala daca ai construit fara autorizatie primesti scrisoare sa darami ce ai construit si amenda,nu ai daramat la termenul dat atunci vine primaria iti darama constructia si tu platesti demolarea si primesti amenda,ca doar nu o sa plateasca primaria din bani locuitorilor demolarea unei constructii ridicate ilegal.
1
0
Cind demolati odata garajele din spatele blocului A,zona Lidl?Sint un focar de mizerie si zgomot.iar alaturi este extinderea ilegala apt3,bl C5,strIon Creanga,a familiei Arif.Este punct de intilnire a tiganimii vinzatoare de tigari contrabanda.Nimeni Nu are voie sa doarma pina la 12 noaptea,cind termina tiganzile sedintra afara,in fata blocului! Extinderea ilegala este construita pe linia alimentare electricitate a blocurilor din zona!
3
0
Foarte frumos. Tot ce este construit ilegal si inestetic sa fie dat jos. In locul acestora sa se amenajeze parcari si spatii verzi.
5
0
darama si atat!!!! mai plateste firmele si o sa se faca ceva acum ai tabarat pe cei de la parcul de distractii suni si ameninti proprietarul terenului si chiriasi sa faci tu cartile la alti
1
1
Darama si atat ca altceva nu face. Si nu tot si peste tot,e aleatoriu in functie de ,pe cine sau ce trebuie mazilit, cu dedicatie.Orasul arata oribil. Cate mandate de promisiuni ii mai trebuie ca orasul sa ajunga o ruina?
3
1
La cate face Radu cred ca il vor vota mai multi ca dada trecuta. Lumea s a prins ca postacii fosti politisti spagagii de frontiera sau nationali mannanca rahat ca nu mai au venitul maxim garantat ha ha ha numai smecherii aveau extinderi pe domeniul public nu puteai sa tragi o basina de ei. Bravo Radule
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212