REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
14.1° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Constructorii înscriși în cursa pentru reabilitarea Cazinoului Constanța: probleme penale și legături cu serviciile

Constructorii înscriși în cursa pentru reabilitarea Cazinoului Constanța: probleme penale și legături cu serviciile

Replica API 20 iulie 2019 | 01:23 775

Bătălie pentru 60 de milioane de lei

Bătălie pentru 60 de milioane de lei

Cele trei oferte urmează să fie evaluate până pe 3 ianuarie 2020, conform datelor din platforma de achiziţii publice SICAP. Este greu de crezut că atunci vor începe și lucrările, în condițiile în care, mai mult ca sigur, vor exista și contestații, a căror judecare mai poate dura cel puțin un an de zile. CNI a lansat pe 23 mai 2019 licitaţia pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului Constanţa. Anterior, pe 8 mai, Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa, suma totală a investiţiei fiind de aproape 112 milioane de lei, iar termenul de execuţie - 30 de luni. Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, spunea atunci că, după restaurare, Cazinoul Constanţa va putea redeveni un centru cultural şi de divertisment de anvergură internaţională, care va putea găzdui evenimente culturale, simpozioane, expoziţii, beneficiind de o sală multifuncţională de 200 de locuri şi de o sală de festivităţi cu o capacitate de 150 de locuri.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce coincidenta ! Dinca acestia or fi frati sau sot si sotie
0
0
Cladirea asta numai are nici o sansa , si cand se vor apuca vor face lucrari de mantuiala ,trebuisec SPECIALISTI in restaurare, nu carpaci cu firma ifiintata special pentru praduiei de la Stat !
3
0
Tocmai d-aia tre' sa scapam de bucurestenii astia imputiti. Toti sunt niste gunoaie securistoide criminale! avem petrol avem gaze , de ce sa le dam gunoaielor de la Bucuresti? Dobrogea ar putea deveni un nou Dubai!
3
0
Vai vai cu de nu va uitati si pe lista suplimentara care incepe cu ROTARI GRUP, ROZA VINTURILOR, BALDACHINUL DE AUR ... . In fond tot la aceiasi caserie merg banii nostri.
4
0
Romania o tara de nebuni ..securisti tigani interlopi si politicieni analfabeti ..mafie in totalitate ..
11
1
De ce la altii se poate si la noi nu? Vrajeli de 2 bani. Dati un OUG peste noapte sa raspunda cei care depun contestatii, daca se dovedesc fara temei.
8
2
Cred ca interesul primarului este sa se darame. Locul e prea bun ca sa mai rateze o afacere.
12
1
Cuvinte asezate perfect! Tara asta ramane tiganilor si securistilor, care securisti sunt in cea mai mare parte tigani. Rusine, Romania, tara de doi lei
21
1
nici nu mai stiu a cata licitatie este asta, licitatiile astea se fac de ochii lumii, pt a va arta ca ei sunt implicati si chiar isi doresc restaurarea Cazinoului, nu va mai lasati prostiti, Cazinoul nu se va reface curand, cel putin atat cat Fagabou este inca primar
19
0
Plecati cat mai puteti, aia dintre voi care mai sunt in stare de cate ceva. Lasati securistii si ciorile sa-si vada de treaba pe care au inceput-o inca de prin 1980. Plecati, vedeti-va de viata si nu va chinuiti cum am facut noi.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389