REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Constructorul lucrărilor de pe Ștefan cel Mare răspunde acuzațiilor lui Ovanesian. Video

Constructorul lucrărilor de pe Ștefan cel Mare răspunde acuzațiilor lui Ovanesian. Video

A.L. 9 decembrie 2022 | 00:00 6309

De doi ani, lucrările de pe Ștefan cel Mare prezintă o problemă pentru locuitorii Constanței, evoluția acestora fiind amplu discutată atât de reprezentanții primăriei, cât și de cei ai firmei responsabile de acestea. În cadrul conferinței ce a avut loc joi, 8 decembrie, Felicia Ovanesian, city managerul orașului, și-a exprimat încă o dată nemulțumirea față de constructorii de la Meva Concep, a căror capacitate de a duce la bun sfârșit lucrarea o pune grav la îndoială. În replică, reprezentanții societății, mai exact managerul de proiect, F. Ene, ne asigură că pe Ștefan cel Mare se lucrează, întârzierile fiind cauzate, de fapt, de o serie de lucrări pentru corectarea avariilor, pe care Primăria nu le-a luat în calcul. 

În cadrul unei conferințe de presă susținută joi, 8 decembrie, Felicia Ovanesian, city managerul Constanței, și-a exprimat încă o dată nemulțumirea față de progresul lucrărilor de pe strada Ștefan cel Mare, devenite un subiect principal al obiecțiilor cetățenilor ce s-au confruntat în ultimii doi ani cu condițiile de șantier.

Ovanesian, despre constructorul de pe Ștefan cel Mare: Nu are capacitatea...

Ovanesian învinuiește firma Meva Concept, contractată pentru realizarea acestui proiect, de a duce la bun sfârșit într-un mod optim lucrările:

“Dumnealui (n.red constructorul) nu mai lucrează pe Ștefan cel Mare, decât sporadic și minuscul de vreo 3 luni. Lucrările de termie, per ansamblu, sunt terminate în zona respectivă de vreo două-trei săptămâni, dacă nu chiar mai mult. Cel puțin pe o parte putea să toarne beton de foarte multă vreme pentru că lucrările de termie au fost pe partea cu magazinul Tomis, nu pe partea opusă. Deci el putea să toarne de foarte multă vreme. Certitudinea mea este că nu are capacitatea în acest moment.”

Constructorul: Nu vrem să intrăm în jocurile din Constamța

Replica a luat legătura cu un reprezentant al firmei Meva Concept, pentru a obține un punct de vedere, atât cu privire la acuzațiile city managerului, cât și în legătură cu evoluția lucrărilor și motivele pentru care acestea înregistrează întârzieri. F. Ene, managerul de proiect, a declarat:

„În timpul execuției se fac acele jurnale de șantier, unde se poate vedea că personalul variază de la o activitate la alta între 30, 40-50 de persoane pe zi. Nu știm de ce declară, nu știm de unde și de ce. Nu vrem să intrăm în jocurile din Constanța. Noi ne executăm lucrarea. Nu s-a stat, s-a executat. Problemele sunt mai multe. Ca urmare a lucrărilor interminabile la rețeaua de termoficare, lucrări de avarii la alte rețele electrice și alte lucrări pe care Primăria nu le-a luat în calcul la momentul execuției. Noi momentan am lucrat unde s-a putut. Lucrarea este foarte mare. Ne-am oprit pe tronsonul 4. La Tomis, s-a lucrat doar pe unde s-a putut, ca drept urmare dacă treceți acum pe acolo o să vedeți că betonul este turnat adiacent, pe stânga și dreapta, pentru că pe mijloc au fost lucrările la rețeaua de termoficare care s-au finalizat la începutul lunii. Noi lucrăm, la ora actuală puteți merge și vedea că oamenii lucrează.

Doamna Ovanesian participă zilnic la ședințe cu noi, dânsa spune ce are de spus, noi zicem că suntem acolo pe șantier. Într-adevăr, lucrarea este puțin întârziată, dar nu din cauza societății Meva. Acum pe Ștefan s-a deblocat la începutul lunii noiembrie, dar problema va apărea în continuare deoarece lucrările vor intra sub incidența Articolul C16-84 normativ care ne permite să lucrăm doar în anumite temperaturi și în anumite condiții de umiditate, în această perioadă. Iar pe Cuza Vodă activitatea este în continuare sistată, care face parte din accesul la mobilitate în cadrul investiției.”  

Video cu declarațiile Feliciei Ovanesian:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa apari tu ca si city manager in hainele alea? esti homeless ma ? am fost sa mi iau niste hartii din primarie acum ceva timp si tipa p acolo homeless u asta ca din gura de sarpe!!! nu am fost si nu sunt fan mazare sau fagadau si am votat impotriva lor da ii regret maxim! p.s am inteles ca primaru e ok,doar ca homeless u ii fte directia! Pacat de orasu asta!
1
0
bai betivoooo du te ba in mmti acasa lasa in plm primaria ftmtii de rupta! toxi+fely=lesbi ftv n gura sa va ft!!!baaaaa nu va mai suporta nimeni plecaaaaaaaati arza v ar focu
1
0
Nu plangeti constanteni p****i. Ati votat partide , luati M UIA pe care o meritati
1
0
Bravo primare! Santierele inseamna proiecte, implicare. Nu poti multumi pe toata lumea! Iar ptr patronul asta, s a calicit! A castigat licitatia si nu are persoane angajate
3
3
Incompetentii votati de p****i conduc urbea. Au distrus totul. Orasul arata mai rau decat orasele bombardate, strazile sunt rupte, dar toti sunt multumiti. Hahalera de primar vine si pleaca din Eforie folosind drumurile din port sa ocoleasca distrugerile facute de el si gasca lui in oras.
7
0
gagiu cu pors din palazu - LA PUSCARIE BAAAA! analafbetule, nici in munchen nu vine vice primaru cu porsche la serviciu! vin bratarileeeee rusulicaaa
4
0
Ati mutilat Constanța. Peste tot gropi,șanțuri și dezastru.Ati spart peste tot,și se lucrează în doua trei locuri cu câte doi trei muncitori.Podul de la Doraly este rupt din vara,sunt cratere pe el,și nimeni nu lucrează.Macar puneți niște pietriș prin gauri ca ne rupem mașinile.Probabil ca veți termina lucrările în 2024 ca visați sa mai luați un mandat,dar nu cred ca va mai votează nici propriile voastre familii!!
12
1
Hai ma ovanesianco , fa ne un cadou de Crăciun și cara te ! Nu mai Votează nimeni PNL in constanta e clar pt toți !
12
3
constructorul invatat numai sa fure ? Banii v-au placut ? Contractul cu Primaria v-a placut cand l-ati semnat ?Rusine sa va fie gunoaielor
9
2
Multa mu1e felicius. Da-i cu share si lui chitac si penele. Fara lamaie fmm de slugi incompetente.
11
5
COPII TAI DE ANIMAL INOTAM IN NOROI CU ANII, ITI DORIM SA ITI PATINEZE COPII IN SANTURILE ASTEA,CHIAR DACA ACUM ESTI REALIZAT,BARBOSUL NU DOARME
7
3
Ba constructorule, iti bati joc de noi ? Asta este lucrare la tine...care tine ani de zile ? Pune ba osul la treaba sa nu mai innotam prin noroaie. Rusine sa iti fie.
16
2
Doamna Ovanesian sa plece din primarie cu gașca ei de incompetenti si apucați-vă de popice nautice !
20
6
Nu mai injurati si blamati primarul si clica lui . Ia-ti ales voi care acum comentati aiurea. Primar din Eforie si o betiva notorie. Ati vrut altfel luat acum M U I E sa va saturati hahalere de oraseni de la tara
18
6
acum a realizat dna?! pina acum ce a facut! eu am vazut in firma straina director plecat in concediu, intre timp a fost numit altul! cu dna ce se petrece? nu are rusine?
15
0
Paranoica asta de menajera se crede stapana Constantei si a noastra. Dispari, ca nu te pricepi la nimic, ne-ai distrus orasul, esti p******a, toata lumea te uraste!
20
4
Așa o sa arate Constanta , dacă Felicia nu merge in bucatarie! Cel puțin acolo dacă nu i iese mâncarea poate hrăni animăluțele de casa!
18
0
Scuzele nu isi au rostul bai mizerabilo. Din cauza caietelor voastre de sarcini facute in wc publice de Merla ati distrus orasul asta. Soferii injura pietonii ca merg pe strada iar pietonii injura soferii. Uita te la tine Ovanesianco ai c u r u l cat masa, asa ca mai luati orasul la pas sa vedeti problemele reale ale urbei nu cele din inchipuirile voastre.
28
1
Stiti cine e constructorul, managerul fe proiect? E ala care a luat spaga un Porsche Macan, si a scapat de parnaie. Gasca veche Mazarike, nu ghiarli. Asa ca, ce ne mai miram. Intruo propozitie, bataie de joc de banii contribuabilului.
18
1
AM LUAT LA PAS FERDINAD SI STEFAN CEL MARE PANA LA BD TOMIS,NU EXISTA O BUCATICA MAI MARE DE 10M CARE SA FIE FINALIZATA LA MODUL COMPLET,TOTUL ESTE FACUT CIUDAT CU DALE CU GROSIMI DIFERITE CARE DE LA ATELIERELOR SI PANA LA ANTONIADE FAC MUZICA ATUNCI CAND CALCI,MARE PARTE DIN ELE CRAPATE DEJA,INCET SI FOARTE p***t CALITATIV,DE ACEEA VA SPUN CU MANA PE INIMA CA NU VA PUNE NIMENI SEMNATURA PE RECEPTIE SI SE VOR JUDECA ANI PANA CAND VOR TREBUI INLOCUITE,CEL CARE SEMNEAZA RECEPTIA SI-O FURA CA MAZARE
28
5
Domnule Primar , ati fost ieri la sedinta de la Ovidius , despre parteneriatul Public Universitar Privat. Ati vorbit toti reprezentantii autoritatilor cu acelasi limbaj si aceleasi fraze pe care le auzim de ani de zile. Fraze goale , scuze , balbaieli si uneori aberatii. Mai bine va cautati un job la armata pe undeva , poate acolo va pricepeti mai bine sau asa dati impresia . Alaturi de miticul "anamnezic" de la Consiliul Judetean care mai mai sa planga acolo despre greaua situatie in care ne aflam , de domnul Prefect care a spus si el ceva ca sa fie in ton cu onorabilii .. s-a conturat o imagine dezolanta a Constantei anului 2023 , in urma careia nu ne ramane decat sa ... ne aruncam in mare. De fapt asta este mesajul care a fost transmis partenerilor privati constanteni . AICI NU SE POATE.
28
2
Niste borfasi primaria si firma . Toata lucrarea e facuta cu ultimii porcari. Habar nu au. De la Atelierelor pana la I G Duca granitul este pus ba cu rosturi, ba fara, joaca atunci cand il calci, placile nu sunt la nivel si te impiedici, iar pe margine au lasat loc ai nu au pus straifuri ca sa poata sa intra mai bine apa la fundatia cladirilor. In plus, retarzii pamantului nu au luat in considerare ca pe acel tronson, nu ai hanul Balcan are acces rutier de pe strada Grivitei. Restul cladirilor nu. Toti au dat faliment. Handicapatilor! Incompetentilor! Criminalilor! Daca ia foc o cladire mai intra masina suliii
29
1
Pavele care se clatina după prima ploaie și nici nu a venit iarna adevarata. Exact pe tiparul Peninsula - ABC Val.
32
2
Lucrarile executate pe strada Stefan cel Mare sunt rezultatul coruptiei si incompetentei din primaria Constanta. Calitatea p*****a a materialelor folosite cat si modul defectuos in care lucrarea a fost executata pana acum sunt o rusine pentru un oras european. Sunt curios daca se va merge pe aceeasi reteta patentata de pe vremea lui mazare&fagadau , lucrare finalizata de constructor si banii platiti integral dar fara a fi receptionata de primarie.
30
0
Astia nici la anu nu termina că trebuie sa mulga mult. Si dacă făceam eu singur toată lucrarea terminam pana acum.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212